Sănătatea, în mare suferinţă…

spital Sănătatea, în mare suferinţă...

Nu-i o noutate că astăzi, România este … ţara tuturor posibilităţilor! Deci, este posibil orice! Aşadar, dacă din nefericire te accidentezi sau te îmbolnăveşti de ceva, MORI CU ZILE!

Sistemul sanitar (atât de necesar) este în agonie! Se fac experimente, promisiuni şi “măsuri imediate” (pe hârtie!!!), iar tu, nefericitul care ajungi la medic, MORI!

Mori pentru că, începând cu medicul de familie (?!) şi până la cea mai de notorietate unitate spitalceasca, trebuie (!) să dai bani! Nu chiar orice sumă, ci, de preferinţă… valută! Dai la şeful de secţie, la cei care te operează (şi de bani!), la … mâna a doua, a treia, şamd, fără a omite însă asistentele, infirmierele, bodyguarzii şi tot ce-i în schema respectivei instituţii (zice-se… de sănătate!).

Nu mai vorbim de mizeria şi haosul de acolo, de lipsă cronică a oricărui medicament şi nu în ultimul rând, de relaţia ce ar trebui să existe între medic şi pacient (cu sau fără potente financiare).

Nu ofer nici un exemplu concret, nici o nominalizare, din motive lesne de înţeles. Toate aceste simptome se cunosc. Ele sunt generale şi din păcate nimeni din cei îndrituiţi prin lege, nu fac nimic pentru vindecarea acestei grave suferinţe, cu grave implicaţii în starea de sănătate a întregii naţiuni! Mă întreb: OARE UNDE VOM AJUNGE ?!

spital Sănătatea, în mare suferinţă...

Autor: Marc Ciubotaru (Guest Post)

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Sănătatea, în mare suferinţă…”

  • severus
    ... a scris la 1 aprilie 2014, 23:51   [#1]

    Din fericire la noi in oras au inceput sa le fie frica multora sa ia bani, dar in schimb primesc cadouri, deci… am facut si eu mici cadouri acum o luna jumatate, dar bani nu a luat nimeni cu care am avut tangente din spitalul Judetean Baia Mare, sa speram ca odata ce mai multi doctori/asistente vor fi prinsi cu mita si pedepsiti, acest obicei de a lua bani de la pacienti sa dispara.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?