Samsung SCH-W960 AMOLED 3D – Telefon cu ecran 3D

Samsung SCH-W960 AMOLED 3D – Primul telefon cu ecran 3D

samsschw960 3d 150 Samsung SCH W960 AMOLED 3D   Telefon cu ecran 3D

Sindromul 3D se extinde de la televizoare, la telefoanele mobile. Este mai putin important faptul ca deocamdata nu prea exista continut pentru o astfel de tehnologie, cel putin in zona telefoanelor mobile, important este sa fii primul care apare pe piata cu asa ceva, iar cei de la Samsung au inteles asta. Ca si in alte domenii unde Samsung deja exceleaza, probabil ca tendinta celor de la Samsung este sa devina “cei mai buni” …

Telefonul 3D al celor de la Samsung, se numeste SCH-W960 AMOLED 3D. Este dotat cu un ecran touchscreen capacitiv de tip AMOLED de 3.2 inchi si cu rezolutie WQVGA. Camera foto din pacate este de doar 3.2 megapixeli … Vine si cu un tuner TV, suport HSDPA, bluetooth si un slot pentru carduri micro-SD.

samsschw960 3d Samsung SCH W960 AMOLED 3D   Telefon cu ecran 3D

Partea buna este ca totusi nu va finecesar sa folosim ochelari 3D … Activarea efectului 3D se face de la un buton hardware, efect care odata activat de la acel buton va fi vizibil cu ochiul liber fara sa fie necesara utilizarea ochelarilor.

Partea proasta este ca, cel putin deocamdata, Samsung SCH-W960 AMOLED 3D va fi comercializat doar in Coreea, in Europa se pare ca va ajunge mai tarziu …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 9 mai 2010 in categoria Telefoane mobile. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro