Samsung I900 Galaxy S II vs Apple iPhone 4 – VIDEO

Samsung Galaxy S2 vs iPhone 4 Samsung I900 Galaxy S II vs Apple iPhone 4  VIDEO

Batalia “la varf” in acest moment, in materie de smartphone-uri se duce intre Apple si Samsung, cu cele doua telefoane mobile inteligente, Apple iPhone 4 si Samsung I900 Galaxy S II. Specificatiile tehnice ale celor doua telefoane sunt oarecum asemanatoare. Samsung Galaxy S2 sat ceva mai bine la “dotari” (procesor, memorie RAM, etc…) in schimb iPhone 4 sta foarte bine la capitolul “constructie”, fiind un telefon foarte solid, avand carcasa metalica, iar designul este foarte reusit, iPhone 4 la capitolul “finisaje” este greu de egalat.

Un aspect foarte important la un telefon de acest gen, este filmarea video… Cat de “bine” filmeaza, cate frame-uri pe secunda, contrast, luminozitate, etc … Ce m-a surprins este faptul ca, desi Samsung I900 Galaxy S II filmeaza la 1080p iar Apple iPhone 4 la “doar” 720p, parca totusi filmuletul facut cu iPhone-ul este mai luminos, mai clar, culorile parca sunt mai “vii” in filmarea cu iPhone 4 … Ori, doar m-i se pare ?

Vedeti si voi:

Apple iPhone 4 – (720p video sample):


 

Samsung I9100 Galaxy S II – (1080p video sample):

Categorie articol [ Telefoane mobile ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Samsung I900 Galaxy S II vs Apple iPhone 4 – VIDEO”

 • Mobiroma
  ... a scris la 6 iulie 2011, 14:56   [#1]

  Mult mai bun filmuletul cu iPhone 4… Cum ziceai si tu, culori mai vii

 • ... a scris la 8 iulie 2011, 19:32   [#2]

  Iti pot comfirma eu, ca detin un Samsung Galaxy S ( nu 2 ), am facut un test cu el vs iPhone 4, pot sa zic ca sunt la fel daca il urmaresti, daca stai sa maresti imaginea, vei observa o claritate mai buna pe Samsung, cat despre Galaxy S 2 e de sineinteles ca este mult mai bun…, cat despre culori, uitati-va atenti la lumina,etc, si mai umblati un pic la contrastul monitorului…:)

 • Cristi A.
  ... a scris la 6 septembrie 2011, 18:27   [#3]

  Tocmai am achizitzionat un Samsung Galaxy S2. Am avut un iPhone 3G si vreau sa spun ca nu mai vreau never ever lphone. Samsungul asta … Rupeeeeee !!!! … pana apare altu :)

 • ... a scris la 6 septembrie 2011, 18:31   [#4]

  Sa-l stapanesti sanatos ! In sfarsit “ti-a venit mintea la cap” si ai trecut pe Samsung Galaxy … :)

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?