Samsung I900 Galaxy S II vs Apple iPhone 4 – VIDEO

Samsung Galaxy S2 vs iPhone 4 Samsung I900 Galaxy S II vs Apple iPhone 4  VIDEO

Batalia “la varf” in acest moment, in materie de smartphone-uri se duce intre Apple si Samsung, cu cele doua telefoane mobile inteligente, Apple iPhone 4 si Samsung I900 Galaxy S II. Specificatiile tehnice ale celor doua telefoane sunt oarecum asemanatoare. Samsung Galaxy S2 sat ceva mai bine la “dotari” (procesor, memorie RAM, etc…) in schimb iPhone 4 sta foarte bine la capitolul “constructie”, fiind un telefon foarte solid, avand carcasa metalica, iar designul este foarte reusit, iPhone 4 la capitolul “finisaje” este greu de egalat.

Un aspect foarte important la un telefon de acest gen, este filmarea video… Cat de “bine” filmeaza, cate frame-uri pe secunda, contrast, luminozitate, etc … Ce m-a surprins este faptul ca, desi Samsung I900 Galaxy S II filmeaza la 1080p iar Apple iPhone 4 la “doar” 720p, parca totusi filmuletul facut cu iPhone-ul este mai luminos, mai clar, culorile parca sunt mai “vii” in filmarea cu iPhone 4 … Ori, doar m-i se pare ?

Vedeti si voi:

Apple iPhone 4 – (720p video sample):


 

Samsung I9100 Galaxy S II – (1080p video sample):

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 6 iulie 2011 in categoria Telefoane mobile. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Samsung I900 Galaxy S II vs Apple iPhone 4 – VIDEO”

 1. Mobiroma

  Mult mai bun filmuletul cu iPhone 4… Cum ziceai si tu, culori mai vii

 2. Eduard

  Iti pot comfirma eu, ca detin un Samsung Galaxy S ( nu 2 ), am facut un test cu el vs iPhone 4, pot sa zic ca sunt la fel daca il urmaresti, daca stai sa maresti imaginea, vei observa o claritate mai buna pe Samsung, cat despre Galaxy S 2 e de sineinteles ca este mult mai bun…, cat despre culori, uitati-va atenti la lumina,etc, si mai umblati un pic la contrastul monitorului…:)

 3. Cristi A.

  Tocmai am achizitzionat un Samsung Galaxy S2. Am avut un iPhone 3G si vreau sa spun ca nu mai vreau never ever lphone. Samsungul asta … Rupeeeeee !!!! … pana apare altu :)

 4. Dan

  Sa-l stapanesti sanatos ! In sfarsit “ti-a venit mintea la cap” si ai trecut pe Samsung Galaxy … :)

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale