Samsung Galaxy S7 – unboxing sub apă

Samsung Galaxy S7 03 150x150 Samsung Galaxy S7   unboxing sub apă

Samsung Galaxy S7

După cum probabil o parte dintre dumneavoastră ați aflat deja, a apărut Samsung Galaxy S7. Mai performant decât modelele anterioare, după cum se laudă producătorii. Diferențele nu mai sunt extraordinar de mari și nici inovații ieșite din comun nu se mai fac, se mai pune puțin la frecventa procesorului, se mai pune un 5% la performanța ecranului și tot așa. Nimic însă “de speriat”.
Am senzația că și în domeniul telefoanelor mobile, se merge deja pe varianta pe care au adoptat-o cei de la Intel, care deși sunt avansați cu tehnologia, produsele noi lansate pe piață au doar un spor de performanțe de 5%~10% și cam atât.

Designul noului Samsung Galaxy S7 nu mă încântă extrem de mult, datorită faptului că, din nou, cei de la Samsung au ales să “rotunjească” și mai mult colțurile și am eu o problemă cu asta. Însă gusturile nu se discută.

Printre altele, pe noul Samsung Galaxy S7 s-a revenit la posibilitatea de a monta un card extern pentru mărirea spațiului de stocare (sper că au rezolvat și prostia cu permisiunile de scriere a aplicațiilor pe cardul extern) și de asemenea, noul Samsung Galaxy S7 este rezistent la apă.

Și probabil tocmai pentru a scoate în evidență faptul că, Samsung Galaxy S7 este rezistent la apă, cei de la T-Mobile au făcut un experiment puțin mai … ieșit din comun: unboxing sub apă al unui telefon Samsung Galaxy S7.Categorie articol [ Telefoane mobile ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Samsung Galaxy S7 – unboxing sub apă”

  • Severus
    ... a scris la 24 februarie 2016, 13:01   [#1]

    Telefonul e fain si bun, dar scump ca iPhone, cel putin momentan.
    Din multe puncte de vedere pur si simplu umileste competitorii, incepand cu Apple.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?