Samsung Galaxy S5, ieftin

samsung galaxy s5 ieftin pret mic Samsung Galaxy S5, ieftin

Samsung Galaxy S5 ieftin

Dacă aţi vrut să vă cumpăraţi un telefon mobil Samsung Galaxy S5 însă nu aţi făcut-o până acum deoarece aţi considerat că preţul este prea mare, ei bine … acum este momentul oportun să cumpăraţi un Samsung Galaxy S5, nou, cu garanţie, la cel mai bun preţ de pe piaţă! Iar asta din mai multe motive şi am să explic …

A apărut Samsung Galaxy S6 şi Samsung galaxy S6 Edge, telefoane care au intrat deja pe piaţă şi clienţii încep să se orienteze către aceste telefoane, fiind evident cele mai noi şi mai sofisticate telefoane de pe piaţă. Numai că, întotdeauna preţul acestor telefoane va fi mare (şi este mare) în momentul apariţiei şi încă o bună bucată de vreme după ce acestea apar pe rafturile magazinelor. Iar asta din multe motive, unul dintre ele ar fi că, întotdeauna vor exista clienţi care îndeplinesc două condiţii esenţiale:
1.) – au bani suficienţi, astfel încât o astfel de cheltuială nu se simte mai deloc la buzunarele lor;
2.) – vor să fie printre primii care deţin cel mai nou, cel mai tare şi cel mai cel, telefon de pe piaţă.

Momentul schimbării de generaţii la telefoane este cel mai bun moment pentru a pune mâna pe un telefon NOU, atunci când prinzi undeva o ofertă specială, la preţ special. iar acum, este “acel moment” şi puteţi beneficia încă vreo două zile şi ceva de ofertă!

Personal am cumpărat un Samsung Galaxy S5 în urmă cu ceva vreme, atunci preţul era undeva între 2500 RON ~ 2700 RON, eu l-am prins la ofertă cu doar 2300 RON. La aceea vreme a fost o afacere bună, însă acum este o ocazie extrem de bună să cumpăraţi un Samsung Galaxy S5, la un preţ foarte bun, vezi aici oferta.
Mă refer evident la un telefon nou, cu garanţie şi nu la telefoane second-hand.

Samsung Galaxy S5 este un telefon extrem de performant, cu o cameră foto/video foarte bună, iar dacă aţi fost tentat să cumpăraţi unul dar nu aţi făcut-o datorită preţului … acum este momentul oportun. Pentru că, încet, încet, locul lor va fi luat de noile telefoane de la Samsung, respectiv Galaxy S6 şi galaxy S6 Edge.

samsung galaxy s5 ieftin Samsung Galaxy S5, ieftin

Categorie articol [ Stiri si noutati GSM ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Samsung Galaxy S5, ieftin”

  • ... a scris la 8 aprilie 2015, 14:10   [#1]

    Deci d-aia-mi oferă mie țeparii doar 600-700 pe s4…

  • ... a scris la 8 aprilie 2015, 15:43   [#2]

    Şi d-aia …

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?