Samsung Galaxy S4 Factory Reset – Hard Reset

samsung galaxy s4 i9500 Samsung Galaxy S4 Factory Reset  Hard Reset

Samsung Galaxy S4 Factory Reset

Un prieten bun, are probleme cu un telefon Samsung Galaxy S4 – cumpărat nou, cu garanţie, pe un abonament Vodafone. Simptomele sunt următoarele: telefonul fiind în buzunar, fără să-l atingă cineva, se apucă de nebun să facă poze de unul singur. La fel se întâmplă şi atunci când vorbeşte cu cineva la telefon – în timpul convorbirii, telefonul se apucă de unul singur să facă poze şi se deschide un meniu unde cere să setezi data şi ora. Nici măcar nu poate să “închidă” apelul/convorbirea, deoarece telefonul afişează fereastra cu setările pentru dată şi oră.

Prietenul meu Doru, mă sună să-mi spună care este problema şi să-mi ceară părerea … Cum eu n-am întâlnit o problemă identică şi nici n-am văzut exact cum se manifestă telefonul, nu puteam decât să dau cu presupusul …

Între timp, mă sună un alt prieten, Elischer Severus, şi printre altele îl întreb dacă are idee de vreun posibil defect software ori hardware care să genereze astfel de manifestări !? Defect hardware asemănător, am mai întâlnit pe un Orange Hiro al unui alt amic, însă în cazul Orange-ului Hiro era defect ecranul – a fost înlocuit ecranul după care a funcţionat ireproşabil.
În cazul Samsungului S4 însă, era foarte puţin probabil să fie defect ecranul, ţinând cont de faptul că este vorba de un telefon nou, cumpărat de câteva luni de zile de la Vodafone !?

Ca să revin al idee, Elischer îmi spune că a mai văzut simptome asemănătoare şi că problema s-a rezolvat printr-un “Hard Reset“. Mi-a trimis şi un link cu un tutorial video în care pot fi urmăriţi paşii exacţi pentru a realiza un “Hard Reset” la Samsung Galaxy S4, filmuleţ pe care am să-l postez şi eu pe blog pentru cei care vor avea nevoie …

Deci, Doru, să ne spui dacă ai reuşit să-ţi rezolvi problemele la Samsung Galaxy S4 cu un “Hard Reset” !?

Categorie articol [ Diverse ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Samsung Galaxy S4 Factory Reset – Hard Reset”

 • Severus
  ... a scris la 22 mai 2014, 21:48   [#1]

  DORU
  Sfatul meu e sa faci backup ca pierzi tot prin resetare, dai un hard reset, si dupa aia faci un update la versiunea ta de Android, direct prin internet, sau separat prin memory card. Foarte multe probleme se rezolva in modul asta. Am ,,reparat,, multe telefoane si tablete cu Android, in felul asta.

  Pentru alti doritori, hardreset difera de la un telefon la altul, mai mult sau mai putin.

 • Robert
  ... a scris la 24 octombrie 2014, 22:41   [#2]

  Salutare. Ma chinui de cateva ore sa fac un hard reset si nu reussc in niciun fel. As avea nevoie de un sfat daca s-ar putea. Singurul mod in care am putut intra este Spreadtrum Factory Test cu combinatia de taste “volum-”si “power” Dar ar fi trbuit sa fie modul download. Merge greu si nici soft reset nu da rezultate. Combinatia volum sus+menu+power nu merge. Multumesc.

 • Marius
  ... a scris la 26 februarie 2017, 19:24   [#3]

  Buna ziua. Am urmat in repetate randuri pasii aratati. Insa da eroare. Este samsung s4 mini. Scriu aici mesajul afisat: E:format_volume: make_extf4fs failed on /dev/block/platform/msn_sdcc.1/by-name/userdata
  La fel si pentru cache.
  Menționez ca acest telefon a stat cu bateria epuizata mai bine de 6 luni.
  Poate ma puteti ajuta.
  Multumesc.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?