Samsung Galaxy S – 100 de Milioane de bucăţi vândute!

Samsung Galaxy S2 Samsung Galaxy S – 100 de Milioane de bucăţi vândute!

Samsung Galaxy S – 100 de Milioane de bucăţi vândute!

Samsung a avut o creştere absolut impresionantă a vânzărilor, creştere care s-a datorat în primul rând smartphone-urilor din seria Galaxy. După vânzările record ale modelului Galaxy S3, model din care au fost livrate deja peste 30 de milioane de exemplare, Samsung se poate mândri cu impresionantă cifra de 100 de milioane de “exemplare” vândute din seria GALAXY.

Vânzările telefoanelor inteligente Samsung Galaxy au început să crească odată cu lansarea primului model din seria Galaxy, respectiv Samsung Galaxy S1. A urmat Samsung Galaxy S2, un telefon foarte performant şi cu un design reuşit (în opinia mea cel mai reuşit design din seria Galaxy). Ultima apariţie, Samsung Galaxy S3, un telefon cu specificaţii care te îndeamnă mai degrabă să te gândeşti la un calculator decât la un telefon: procesor Quad Core, 2 GB memorie RAM, etc …

Totuşi, Samsung mai are o problemă cu aceste terminale mobile: designul. Sincer, în afară de Galaxy S2, celelalte două modele nu sunt chiar pe gustul meu şi din câte am auzit pe la unii pe la alţii, nu prea sunt pe gustul multora. Totuşi, au înghiţit în sec şi … au cumpărat telefonul, datorită specificaţiilor tehnice şi datorită preţului mai mic comparativ cu princiupalul rival: iPhone.

Nici bine n-a apărut Galaxy S3 şi deja există zvonuri despre Galaxy S4. A apărut chiar un videoclip pe internet, în care putem vedea un “ipotetic” Galaxy S4. Dacă până la urma aşa va arăta Galaxy S4, atunci nu pot să spun decât că Samsung are o gravă problemă de imaginaţie. Cel puţin în clipul respectiv, “ipoteticul” Galaxy S4 mi se pare urât. Mult prea rorunjit la colţuri, ai senzaţia că ecranul iese din carcasă … Oricât de bun ar fi telefonul, trebuie totuşi să-ţi şi placa designul, iar aici cei de la Samsung cam au lacune.

Un telefon cu un design absolut superb (mai puţin un buton lateral pe carcasa şi care arată ca naiba), este Sony Xperia Z, telefon ce urmează să apară pe piaţa în 2013 (despre el o să scriu însă într-un alt articol). De ce oare, cei de la Samsung nu fac un telefon la fel de frumos?

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 14 ianuarie 2013 in categoria Stiri si noutati GSM. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Samsung Galaxy S – 100 de Milioane de bucăţi vândute!”

 1. doru

  Si eu, posesor de iphone4 fiind, numai datorita designului nu o sa-mi iau Samsung ci sper sa-mi pot lua Sony Xperia Z daca va veni la un pret acceptabil (asta insemnand pana in pretul unui iphone5)

 2. Alexx

  hmm interesant , dar totusi pot spune ca iphonele sunt mai bune ca samsungurile S , le-am testat personal si am vazut asta

 3. Laurentiu

  Ar fi cazul sa deschideti ochii si sa realizati ca NU iPhone-urile sunt cele mai bune telefoane :) Samsung S3, HTC One X, Xperia T/Z sunt doar cateva dintre exemple!

 4. Cristi

  Eu sunt un posesor al unui iphone 4s si inainte sa-l achizitionez ma gandeam la un samsung din motive pur financiare insa am gasit cu bugetul meu sa achizitionez de la xphones4all si va spun sincer ca nu regret o clipa pentru ca este cel mai bun telefon pe care l-am avut pana acum.

RSS

Trackbacks

 1. iPhone 5S – În curând

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale