Samsung Galaxy Alpha

Samsung GALAXY ALPHA 150 Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha este noul telefon al celor de la Samsung, telefon care va fi disponibil în România după data de 15 septembrie 2014. Samsung Galaxy Alpha se vrea a fi un telefon “premium” care să se “lupte” cu celebrul iPhone al celor de la Apple.

Mulţi dintre fanii Samsung, au sperat că Samsung Galaxy S5 va avea o carcasă metalică. N-a avut … Galaxy S5 a venit tot într-o carcasă de plastic. De această dată, cei de la Samsung se lauda cu faptul că noul telefon premium Galaxy Alpha, va fi un “rival” serios pentru iPhone. Numai că, Galaxy Alpha va fi doar “parţial metalic” – asta e ca şi aia cu “parţial color” de pe vremea lu’ impuscatu’, dacă av maia duceţi aminte…

Restul bla-blaurilor nu cred ca mai interesează pe nimeni – că are un procesor cu ceva MHz în plus, că altă culoare, că vreo câteva sute de MB RAM în plus – chestiuni deja neesenţiale. Capitolul la care au rămas rău de tot în urma cei de la Samsung, este designul !!! Mă refer evident la seria Galaxy.
 Samsung Galaxy Alpha

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 13 august 2014 in categoria Stiri si noutati GSM. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Samsung Galaxy Alpha”

 1. Hannover

  Vai… Cine a scris articolul?

 2. Cosmin

  Niciodata nu mi-au placut telefoanele Samsung. Nici Alpha asta nu face exceptie. Nu stiu de ce dar am o atractie pentru Lg. Toate mi se par…superbe.

 3. Severus

  Îmi place designul dar nu stă bine la hardware. În sfârșit o schimbare pe partea de design. Sper sa nu exagereze cu prețul.

 4. Dan

  E leit S2 :))

RSS

Trackbacks

 1. Samsung Galaxy Alpha

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro