Samsung Galaxy Alpha

6R60pJr Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha

Multă vreme au fost criticaţi cei de la Samsung pentru designul neinspirat al telefoanelor produse şi pentru calitatea slabă a materialelor folosite la realizarea carcasei. Parcă sunt autişti ăştia de la Samsung, cel puţin aşa am impresia. Ori, o fi o strategie de marketing foarte bine pusă la punct?

A apărut deja în magazinele din România, noul Samsung Galaxy Alpha la preţul de 2899RON. Eeee, un nou telefon Samsung … Şi ce-i cu asta?

Păi, eeee … E primul “semn” că, se poate… Că, se poate să faci şi un telefon care să fie pe placul fanilor Samsung, că se poate şi un plus de calitate la carcase şi un design ceva mai bun decât până acum.

Samsung Galaxy Alpha, din punct de vedere al designului începe să semene cu ceea ce-şi doresc de fapt majoritatea posesorilor de telefoane Samsung: materiale mai bune, măcar un cadru metalic dacă nu o carcasă metalică, colţuri mai puţin rotunjite şi margini drepte (nu curbate, ca la Galaxy S3).

Samsung Galaxy Alpha este un telefon frumos. Din lateral, seamănă foarte mult cu un iPhone. La capacul din spate, ar mai încăpea ceva idei, mai bune decât ce-au făcut. Caracteristicile tehnice sunt bune, se apropie de S5, deci … nu-i rău deloc. Cred că, este alegera perfectă pentru cei pentru care designul contează mai mult decât câteva zecimale în plus la specificaţii.

b5TTGfA Samsung Galaxy Alpha

zsyQECe Samsung Galaxy Alpha

MQNUyur Samsung Galaxy Alpha

Specificaţii tehnice

6C6iSSe Samsung Galaxy Alpha

Categorie articol [ Telefoane mobile ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Samsung Galaxy Alpha”

 • ... a scris la 20 septembrie 2014, 19:47   [#1]

  Da, arata bine acest telefon si sta bine si la performanta. :)

 • ... a scris la 21 septembrie 2014, 15:39   [#2]

  pfff. ecran mic, rezolutie praf. doar pentru rama aia de aluminiu? nu merita. d-aia au succes aia de la apple. exista carcase speciale, de aluminiu in care bagi telefonul. si devine antisoc si anti de toae. noi degeaba credem ca-s chinezarii, sunt comandate alea special de apple. samsung nu vrea asta, samsung vrea sa scoata ozn-uri, nu mobile. iar ca telefonul sa fie usor, sa aiba o carcasa usoara, nu metalica. de aia carcasa din spate zici ca e o foita de tigara. mi-e si frica cand o scot de pe s4, sa nu se rupa. insa e construita solid. o indoi, dar nu se rupe, decat daca o pliezi

 • JoinT
  ... a scris la 21 septembrie 2014, 16:25   [#3]

  Sta in apa (balta, put, fantana, mare) fara carcase speciale?

 • Florin
  ... a scris la 21 septembrie 2014, 16:27   [#4]

  @Joint: Din pacate nu.

 • JoinT
  ... a scris la 22 septembrie 2014, 13:12   [#5]

  Asa e Florin. Aseara l-am studiat mai bine. Ma ingrijoreaza acumulatorul cam mic. E o schimbare pt Samsung, dar parca prea mult compromis in terminalul asta. Asteptam sa vedem ce zice lumea despre el mai incolo.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?