Router ieftin şi bun – Tp-Link TL-WR841N

Router Wireless TpLink TL WR841N Router ieftin şi bun  Tp Link TL WR841N

Un router wireless ieftin şi bun – Tp-Link TL-WR841N

Cauţi un router ieftin şi bun? Atunci l-ai găsit. Şi am să scriu despre el, în acest articol …

Acum, recunoaşteţi, fiţi sinceri: câţi dintre voi aţi căutat lucruri ieftine şi bune? Este că, majoritatea? Da, cel mai probabil majoritatea dintre voi, vreţi lucruri bune şi ieftine. Şi DA, mi se pare normal să vrei asta, excepţie de la regulă făcând doar pasionaţii care vor dori întotdeauna să aibă cele mai noi descoperiri tehnologice şi pentru care nu prea va conta preţul pe care trebuie să-l plătească pentru a intra în posesia mult râvnitului obiect.

La fel este şi în cazul routerelor wireless. Există o anumită categorie care va fi dispusă să cheltuie bani mulţi pe un astfel de echipament, aceştia în general sunt utilizatorii “înrăiţi”, pentru care contează până şi ultimele cifre de după virgulă atunci când fac un test de performanţă al echipamentului.
De cealalata parte însă, se afla marea masă a clienţilor, a utilizatorilor “obişnuiţi”, care nici nu se pricep extraordinar de mult la astfel de echipamente şi pentru care până la urmă nici nu contează atât de mult ca un router să fie super-extra performant, iar asta cu atât mai mult cu cât folosesc internetul ocazional, de multe ori pe tableta, laptop sau telefon. Iar pentru o astfel de utilizare, chiar nu are nici un rost să arunci banii pe un echipament scump.

Ce va conta însă extrem de mult pentru utilizatorul obişnuit, este ca echipamentul să fie STABIL, să nu creeze nici un fel de probleme, şi să fie cât mai uşor de configurat. Iar pentru aceştia, am găsit eu un model de router care se încadrează PERFECT în aceste cerinţe, este vorba despre routerul wireless Tp-Link TL-WR841N.

Router Wireless TpLink TL WR841N Router ieftin şi bun  Tp Link TL WR841N

Router Wireless TpLink TL WR841N Router ieftin şi bun  Tp Link TL WR841N

Router Wireless TpLink TL WR841N Router ieftin şi bun  Tp Link TL WR841N

Router Wireless TpLink TL WR841N Router ieftin şi bun  Tp Link TL WR841N

După multe teste, cu zeci de routere wireless, am comandat efectiv întâmplător, un router wireless Tp-Link TL-WR841N. Configurarea acestui router este extrem de simplă, din câteva clickuri deja ai routerul setat. Panoul de control se mişca IMPECABIL, extrem de rapid, iar meniul este foarte bine organizat. Are toate funcţiile de baza de care ai nevoie la un router wireless pentru acasă, ba chiar mai mult decât atât.

Eu am conectat o cameră IP (wireless), camera am conectat-o prin Wi-Fi şi mă aşteptam să apară probleme la conectarea unei camere video prin WiFi ţinând cont de faptul că stream-ul video cam “rupe” reţeaua … Routerul şi camera funcţionează non-stop (la un magazin), 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână !!! Am rămas efectiv stupefiat să constat că, deşi aveam conectată o cameră video prin WiFi, aveam şi un PC conectat pe cablu, plus telefoane mobile, etc, routerul wireless Tp-Link TL-WR841N se descurcă extraordinar de bine şi este extrem de stabil !!! Nu mi-a venit să cred că, nu mă trezesc măcar un o deconectare, ceva … Nimic!

Drept urmare, am mai cumpărat un router, identic, respectiv tot un Tp-Link TL-WR841N, pe care de asemenea l-am montat într-o altă locaţie (în altă localitate). La router am conectat un DVR Dahua cu 4 camere video (camere de supraveghere), telefoane, etc, + funcţia de remote-management activată. De asemenea, respectivele echipamente funcţionează non-stop, iar camerele video sunt monitorizate 24/24 de către o firmă de supraveghere (deci, stream constant). La fel ca primul router, şi acesta se comportă IMPECABIL, nici un blocaj, nici o deconectare, nici un restart, nimic! Deja este al doilea router Tp-Link TL-WR841N pe care l-am pus “serios” la muncă şi care se descurcă extrem de bine şi este foarte stabil.

Semnalul wireles este bun, este decent, este suficient pentru un apartament cu 2~3 camere. Iar preţul acestui router, este imbatabil (la cum funcţionează): 85 RON 80 RON !!!

Drept urmare, dacă vreţi un router ieftin şi bun, vă recomand cu căldură acest Tp-Link TL-WR841N. Merită toţi banii !
Routerul poate fi cumpărat la reducere (-13%) de aici: click aici !

Router Wireless TpLink TL WR841N Specificatii1 Router ieftin şi bun  Tp Link TL WR841N

Router Wireless TpLink TL WR841N Specificatii2 Router ieftin şi bun  Tp Link TL WR841N

Categorie articol [ Reţelistică ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Router ieftin şi bun – Tp-Link TL-WR841N”

 • ... a scris la 2 iulie 2014, 15:27   [#1]

  Confirm cele scrise de Dan mai sus. Folosesc acest model de o perioada lunga de timp. O singura data am avut probleme cu el insa telefonul il facea sa o ia razna. Recomand si eu acest produs.

 • Florin IT
  ... a scris la 3 iulie 2014, 11:52   [#2]

  Si eu confirm ca este un router bun, l-am montat pana acum la cativa clienti si merg toate fara probleme.

 • ... a scris la 1 octombrie 2014, 14:00   [#3]

  În urmă cu vreo două sau trei săptămâni, am cumpărat încă un router TP-LINK TL-WR841N, pe care l-am montat la un depozit şi unde funcţionează tot aşa, în regim “non-stop”, 24 de ore din 24, deoarece prin acest router este conectat şi DVR-ul cu camerele de supraveghere.
  Încă o dată, pot confirma faptul că TP-LINK TL-WR841N funcţionează impecabil.

  Şi acest router TP-LINK TL-WR841N (deja al treilea pe care-l montez), funcţionează ireproşabil, în pofida faptului că acolo unde l-am montat mai sunt probleme cu curentul electric şi cu internetul… probleme cu curentul deoarece depozitul este situat în câmp, într-un loc izolat, iar cu curentul electric din acelaşi motiv. Totuşi, routerul TP-LINK TL-WR841N se descurcă admirabil, în pofida acestor probleme.

  În concluzie, pentru a treia oară pot să confirm (din proprie experienţă) că acest router este un router extrem de reuşit din punct de vedere al stabilităţii.

 • Iulian
  ... a scris la 22 noiembrie 2014, 16:38   [#4]

  Eu nu reusesc sa il configurez. Ati avut probleme de genul? :(

 • Florin
  ... a scris la 23 noiembrie 2014, 3:09   [#5]

  Nu stii tu sa-l configurezi, aia e problema.

 • Iulian
  ... a scris la 23 noiembrie 2014, 9:24   [#6]

  Florin, ajuta-ma tu daca esti asa destept.

 • petre
  ... a scris la 30 noiembrie 2014, 21:31   [#7]

  eu am probleme cu el nu mai vrea sa se conecteze
  nu mai pot nici intra nici in setari
  degeaba ii dau restart ca nu se intampla mimic

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?