Romtelecom măreşte vitezele la internet, din 2014

romtelecom sigla Romtelecom măreşte vitezele la internet, din 2014

Romtelecom măreşte vitezele la internet, din 2014

Se pare că cei de la RCS-RDS şi UPC nu sunt singurii care se laudă că vor mări benzile de internet … cei de la Romtelecom au anunţat că, începând cu 2014 vor mări şi ei vitezele de download şi upload la abonamentele pentru “home useri”. Era şi cazul, după ce principalii competitori ai Romtelecom-ului, respectiv RDS şi UPC au anunţat deja că vor mări vitezele la internet.

UPC-ul a fost prima companie de servicii de date care a făcut acest pas (mărirea vitezelor la internet), urmată de anunţul celor de la RDS care au spus că vor mări şi ei vitezele începând cu 01 noiembrie 2013.
Romtelecom-ul, ca să nu rămână de căruţă (cum se spune prin popor), au anunţat că vor mări şi ei vitezele … din 2014. Adică, cei de la Romtelecom sunt “codaşii” … Sunt ultimii care s-au trezit că trebuie să facă şi ei acest pas. Ei, abia acum trag fibra … şi mai au mult până să finalizeze trecerea infrastructurii pe fibră optică, fără de care n-au cum să dea net la viteze mari aşa cum o face UPC-ul sau RDS-ul.

Heeeei, Romtelecom! Ne mişcăm şi noi mai cu talent ? Că până acum, aţi mers pe principiul “Las-o bre, că merge şi-aşa…“.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 12 octombrie 2013 in categoria Internet. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “Romtelecom măreşte vitezele la internet, din 2014”

 1. Severus

  Îmi aduc aminte ce greu am scăpat de romtelecom când aveam abonament de tel fix la ei,şi când l—am închis am fost fericit.După câteva luni a mai trebuit să le dau 100 ron!Să le fie ruşine!

 2. Yamasha

  clickmelc, acum si… intotdeauna :)

 3. Zona IT

  In Bucuresti Romtelecom merge ok din toate punctele de vedere, viteza mare si de download si de upload.

  Lasa de dorit internetul rural, acolo viteza maxima de download este 1.8 Mb si de upload daca ajunge la 100 Kb…asta tinand cont ca am abonamentul maxim unde se plateste in jur de 60 ron/luna

 4. Bucur

  La tara unde stau eu am Romtelecom si tocmai ce am prelungit abonamentul cu ei…
  Am mai auzit astfel de promisiuni, probabil sunt valabile la oras unde stau eu cu greu se tin de promisiune.

 5. Hainosu

  Totii prietenii pe care ii stiu si au de la romtelecom se plang de viteza. Eu oricand am recomandat UPC, chiar daca si aici mai sunt probleme.

  Totodata, o vad ca pe o miscare interesanta, sa vedem daca se tin de promisiune. :)

 6. Daniel

  Daca firma de net ( xsulescu… ) mareste viteza
  de ex ( xsulescu… ) are viteza de 100 m.b.p.s (ne marita) probabil va ajunge la 150 m.b.p.s sau mai mult romtelecom oare cat poate mari viteza ???
  pentru a ramane competitivi :-"

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale