Indiferent de vreme, românii doresc… vremuri noi, nu falsități!

Protest anti PSD Piata Victoriei 2017 2 Indiferent de vreme, românii doresc... vremuri noi, nu falsități!

Indiferent de vreme, românii doresc… vremuri noi, nu falsități!

Că așa este, o dovedesc în continuare demonstrațiile de protest împotriva actualului Guvern, desfășurate zi de zi și seara de seară, pe orice vreme, atât în București cât și în numeroasae alte localități din țară! Românii – marea lor majoritate – vor demisia Guvernului Grindeanu, precum și a lui Liviu Dragnea, vor – și pe bună dreptate – unitate națională, nu dezbinare, vor stoparea abuzurilor și dispariția corupției!

Vor adevărul, nu minciuni și promisiuni deșarte, vor democrație adevărată, nu surogat.
Pentru toate acestea au ieșit și ies în stradă! În stradă care iată, s-a dovedit un adversar pe care PSD-ul nu a reușit să-l îngenuncheze cu toate manipulările la care a recurs.

Sutele de mii de cetățeni își exprimă tot mai mult nemulțumirile prin repetate demonstrații, însă rezolvările, cred eu (și, nu numai), trebuie (se impune) să vină din spațiul politic unde – să recunoaștem – de cam multă vreme, aici, adică în spațiul politic, dăinuie din nefericire o mare problemă! Actuala opoziție din Parlamentul României este foarte slabă, dezbinata și duplicitara! Fără lideri care să inspire încredere, inițiativă dar și autoritate! Se pote spune chiar, fără exagerare, că acum – și chiar de mai multă vreme – nu avem politicieni adevărați, n-avem nici partide! Sperăm însă, pe mai departe, la o mult dorită rezolvare a tuturor doleanțelor!

Demonstrațiile de protest însă continuă. Și vor continua, pe orice vreme, pașnic și civilizat, până la victoria finală: vremuri noi, cu adevărat!

Iată, în imaginile alăturate (provenite de pe internet) și câteva sugestive aspecte din locurile de desfășurare a manifestărilor de protest, cât și din felul în care sunt văzuți de conaționalii noștri, actualii guvernanți precum și ce-i care-i “sprijină”, prin denaturarea adevărului!

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 23 februarie 2017 in categoria Guest Post, Politica, Vocea poporului. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Indiferent de vreme, românii doresc… vremuri noi, nu falsități!”

  1. Severus

    Foarte faine poze ! Dar poate sunt unii care vad si nu pricep nimic.

  2. ciubotaru marc

    Nu-i o noutate!Din pacate,dle Severus,foarte multi sunt cei care, mai de multa vreme,nu prea pricep cam ce se-ntampla in jurul lor!Altfel n-ajungeam unde suntem!Poate ca,in timp,vor pricepe si,drept urmare, se va mai schimba totusi cate ceva!Vom trai si,sper,…vom vedea!…

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro