Românii cred în valorile europene

steagul ue proteste anti guvern piata victoriei februarie 2017 Românii cred în valorile europene

Amplă și emoționantă manifestație de protest, în Piața Victoriei

Duminică, 26 Februarie a.c., cei peste 5000 de români, de toate vârstele, veniți din nou în Piața Victoriei din Capitala pentru a-și manifesta protestul împotriva corupției, aroganței și abuzurilor (de tot felul) făcute de cei aflați la putere, au scandat la unison, dar pașnic, diverse și sugestive lozinci precum “Noaptea cu hoții”, “Demisia”, “Zi de zi am fost și vom fi aici”, etc.
În jurul orei 21, uniți în gândire și faptă, manifestanții au făcut un amplu și emoționant steag al Uniunii Europene! O nouă și sinceră dovadă că românii (majoritatea lor), au crezut și cred în valorile europene, cele care, să recunoaștem, ne-au ajutat și ne ajută să facem pași însemnați spre progres și bunăstare. Altă cale, deocamdată, nu avem!…

Manifestări similare de protest împotriva Guvernului, pașnice și civilizate, au mai avut loc și-n alte localități din țară, precum Timișoara, Cluj, Brașov, etc. Dar, în totală disonanță cu acestea, mai mulți PSD-isti, majoritatea, bruneți, postați în apropierea Muzeului Antipa, și-au făcut simțită prezența afișând fel de fel de benere cu conținut xenofob, anti justiție, anti democratice și anti europene! Probabil(sau mai mult ca sigur), “protestatarii” au fost sau vor fi răsplătiți de cei care i-au trimis. Se știe doar că… grâu fără neghina, nu există!

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

m0qi4sz Românii cred în valorile europene
wtiaBrN Românii cred în valorile europene
62pgekJ Românii cred în valorile europene

Categorie articol [ Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Românii cred în valorile europene”

 • ... a scris la 3 martie 2017, 9:05   [#1]

  @Marc, (un fel de n.r. -- nota redacției :)) ) cu scuzele de rigoare pentru întârzierea publicării articolului trimis, însă sunt într-o perioadă aglomerată, așa că încerc să mă ocup și de blog, atât cât îmi permite timpul, printre altele …

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 3 martie 2017, 12:42   [#2]

  Dle Dan,ma coplesiti cu scuzele!Oare mai era cazul?!Cine-n fond poate sa pretinda ca orice scrie(indiferent ce si cum)sa i se publie imediat sau neconditionat?!Ar fe nu numai o absurditate dar si,consider eu,ceva care ar intrece orice masura.Chiar si bunul simt.Daca exista!Asa ca,stati linistit,vedeti-va de multitudinea problemelor dumeavoastra,ca noi,cei care,la timpul lor,le-am avut (din plin)stim ce inseamna o asemenea munca…Mie,acum,nu-mi ramane decat sa va urez succes in tot si-n toate!Si nu uitati:timpul le rezolva pe toate!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 3 martie 2017, 22:48   [#3]

  Stai „pi pașe” Marcele, că mare dreptate ai: timpul le rezolvă pe toate!
  Degeaba vrem noi, ăștia mai bătrâni, să construim lumea după chipul și asemănarea noastră când tineretul are alte viziuni. Vremurile noastre au trecut.

  Și am dat-o în bară, crede-mă…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?