Românii care au votat împotriva Laurei Codruţa Kovesi în comisia LIBE

Laura Codruta Kovesi procuror sef DNA Românii care au votat împotriva Laurei Codruţa Kovesi în comisia LIBE

Reprezentanţii români care au votat împotriva Laurei Codruţa Kovesi în comisia LIBE

Laura Codruța Kövesi, fostul procuror-şef al DNA (Direcția Națională Anticorupție din România), a canditat pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului European. Potrivit procedurile europene de alegere a procurorului-şef european, Laura Codruța Kövesi a primit cele mai multe voturi în Comisia pentru Control Bugetar (CONT), şi anume 12 voturi, faţă de francezul Bohnert care a primit 11 voturi şi germanul Andres Ritter, care a primit un vot.

In Comisia LIBE, votul a fost următorul:
– Laura Codruța Kövesi – 26 de voturi
– Francois Bohnert (Franţa) – 22 de voturi
– Andres Ritter (Germania) – un vot

Ei bine, în spirit patriotic şi ca să demonstreze că sunt buni români, reprezentanţii români din partea PSD, ALDE şi UDMR din aceste comisii au votat împotriva Laurei Codruţa Kovesi.

Voturi LIBE a romanilor PSD ALDE UDMR impotriva Laurei Codruta Kovesi Românii care au votat împotriva Laurei Codruţa Kovesi în comisia LIBE

Apropo, v-am mai zis că UDMR-ul este un partid nociv? Dacă nu, v-o zic acum.


Văzând că nu ies voturile după cum vrea guvernul PSD-ALDE din România, doamna Maria Grapini, reprezentantul ALDE, a încercat să aplice medotele româneşti de numărare a voturilor aşa cum bine le-a învăţat de la colegii săi de guvernare din România, PSD-ul:


Categorie articol [ Politica, Stiri ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Românii care au votat împotriva Laurei Codruţa Kovesi în comisia LIBE”

 • ... a scris la 27 februarie 2019, 23:51   [#1]

 • marc
  ... a scris la 28 februarie 2019, 11:22   [#2]

  Articol f bun si binevenit! Daca noi, majoritatea ne-am bucurat si ne bucuram de un asemenea succes de prestigiu pe plan european, “conducatorii” au insa alta reactie! Dovada iata, (intre multe altele), prima reactie a unui pesedist: Liviu Pop “Mai e mult pana departe“!
  Iar “distinsa” d-na Grapini vine cu obisnuita-i completare: “Nu e un vot asa de castigator“! Da, pentru ei, pesedistii-i chiar pierzator. Ba si alarmant.

  Rezultatul comisiei LIBE: Kovesi-26, Bohnert-22 iar Riter-1 i-a cam pus totusi pe ganduri pe multi dintre “prietenarii” Codrutei, pe cei care, prin modul in care a blamat public un concetatean (conational), n-au facut altceva decat sa stabileasca un nou… record pentru “Cartea recordurilor”, dupa cel cu schimbarea unui intreg guvern propus tocmai de ei!
  Rasul lumii, nu altceva!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 28 februarie 2019, 22:22   [#3]

  Ce coșmar pentru „românii” plini de mândrie că sunt conduși de Dragnea și tovarășii lui, nene Dan! Cum naiba să ajungă o doamnă cu nume unguresc în fruntea procuraturii Europene, după ce a fost demisă din funcție în propria ei țară de niște „patrihoți”?

 • Nea Osh
  ... a scris la 11 martie 2019, 0:33   [#4]

  Probabil ca “in spirit patriotic” si pentru a demonstra calitatea de “bun roman” este recomandabil sa folosim expresii peiorative de felul “metode romanesti de numarare a voturilor”, la fel cum si faptul de a initia si a sustine o ca o autoritate politieneasca straina sa aiba jurisdictie pe teritoriul Statului Suveran Roman este tot o manifestare de patriotism. Foarte multi romani “fac foamea in propria lor tara”, iar altii au intrat nevinovati la puscarie “tot in propria lor tara” in urma abuzurilor faptuite in institutia condusa de D-NA cu pricina, astfel ca, de regula, “lucrurile se intampla acolo unde se petrec”(sic!), adica unii fac foamea, altii se duc la puscarie, iar D-NA e data afara de la munca pentru “proasta administrare”, “in propria lor tara” pentru ca acolo sa-ntamplat sa se petreaca lucrurile. In fine, totusi sa nu exageram cu patriotismul in privinta d-nei Kovesi, pentru ca in fapt dumneaei se afla in cadrul unei proceduri de selectie pentru a obtine “o slujba in strainatate”, nu “sa reprezinte Romania”, asa ca nu trebuie inflacarat patriotismul romanilor pe o astfel de chestiune.

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?