Românii au talent – FINALA

romani au talent Românii au talent  FINALA

Românii au talent – FINALA

Telespectatorii care urmăresc această emisiune de divertisment difuzată pe postul de televiziune ProTV, trebuie să știe că în această seară va avea loc finala concursului Românii au talent.

Concurenții se vor lupta în această seară, pentru câștigarea marelui premiu de 120.000 de euro și bineînțeles pentru titlul de “cel mai talentat român al țării” … Telespectaorii au posibilitatea să “influențeze” rezultatele concursului, votându-și favoriții prin SMS …

Așa că, astăzi, vineri 11 mai 2012, va avea loc marea finală. Începând cu ora 20.30 când va începe show-ul televizat pe ProTV, liniile vor fi închise pentru ca participanții la concurs să își prezinte numărul. După evoluția celor 15 finaliști, se va da din nou “Start VOT” iar la final vom afla numele câștigătorului.

Cei care doresc să-și susțină favoriții, pot trimite SMS la numărul 1276 cu numele concurentului:
– X-Treme Brothers – SMS: “EXTREME”
– Loredana şi Cristian Fieraru – SMS: “FIERARU”
– ASET CREW – SMS: “ASET”
– RĂZVAN “KREM” ALEXE – SMS: “KREM”
– VASILE GODJA – SMS: “VASILICA”
– GIGEL FRONE – SMS: “GIGEL”
– BARSESSION – SMS: “BAR”
– CRISTIAN GOG – SMS: “GOG”
– TRIO ZAMFIRESCU – SMS: “TRIO”
– RADU IONESCU – SMS: “RADU”
– OANA LIANU – SMS: “OANA”
– LIL MOTION – SMS: “LIL”
– MIHAI PETRAICHE – SMS: “MIHAI”
– NO LIMIT – SMS: “NOLIMIT”
– CRISTIAN LEANA – SMS: “LEANA”

radu ionescu romanii au talent martie 2012 Românii au talent  FINALA

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 11 mai 2012 in categoria Televiziune, Radio, Presă. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Românii au talent – FINALA”

 1. MicroPrice

  slab tare.. dezamagitor rau de tot. Astea-s toate talentele noastre? cativa dansatori, cativa cantareti? mie baiatul cu rubics cube mi s-a parut singurul cu adevarat talentat. Cristi Gog a castigat pe nedrept, parerea mea

 2. Andrei

  Mie mi-a placut de Cristian Gog. Eu nu stiu daca tu ai putea sa faci ce face el.

 3. Dan

  Castigator a fost “magicianul” Cristian Gog … Nu stiu daca cineva-si pune problema in felul asta: numarul prezentat atat in finala concursului “Romanii au talent” cat si in semifinala, de catre Cristian Gog (magicianul), poate fi pur si simplu o mare teapa ! Numerele de “magie” prezentate de catre Cristian Gog puteau foarte, foarte usor sa fie “masluite”, mana in mana cu cei trei din juriu si cu acordul (interesul) ProTV-ului !!!
  Copilul ala cu Rubik’s Cube, chiar era talentat !

 4. Alexandra

  Cristian a castigat , sincera sa fiu nu l-am votat ,dar bravo lui a stiut sa cucereasca publicul , felicitari pe aceasta cale …

 5. Albanez

  Un prieten imi zicea din semifinala ca Gog a folosit o strategie de marketing! Uimeste publicul cu ceva pe cat de incredibil pe atat de banal! Si pana la final ia si reusit schema de a se imbogati. Daca cercetati putin cazul o sa gasiti dovezi cu tricurile lui care sunt de o banalitate usturatoare pentru buzunarele celor ce l-au votat!

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro