Romanii au inceput sa aprecieze legumele romanesti

Legumele romanesti, mult mai bune decat cele “de import”…

legume proaspete 150 Romanii au inceput sa aprecieze legumele romanesti

Ma bucura faptul ca, macar acum in “ceasul al 12-lea”, romanii si-au dat seama ca legumele romanesti sunt mult mai bune decat cele din import.

Majoritatea legumelor ajung la noi din Turcia, Grecia, etc … Este binecunoscut deja faptul ca, legumele din import nu au absolut nici un gust. Importurile de rosii se fac in cea mai mare parte din Turcia … Rosiile turcesti nu au absolut nici un gust, castravetii din import la fel, iar de la castravetii din import foarte multi se plang ca dupa consumarea acestora incep sa aiba “arsuri” la stomac (”acid”, in termeni populari…)

Mergand la un aprozar sa cumperati niste legume, veti ramane surprinsi cum clientii deja intreaba de provenienta legumelor, de tara de origine ! Cele mai cautate legume sunt cele romanesti, iar aici in mod special legumele “de casa” ! Nu mai conteaza daca e legal sau nu, cum ajunge marfa in magazine, cert este ca, in pofida faptului ca sunt putin mai scumpe decat legumele din import, clientii prefera sa cumpere in mod special legumele romanesti “de casa”… Patronii magazinelor de cartier sau ale aprozarelor, s-au conformat si au inceput “sa faca rost” de legume “de casa”, cumparate de pe la tara de la tarani … Am cumparat si eu rosii “de casa”, de la un aprozar … miroseau pur si simplu a rosii adevarate, sa nu mai vorbesc de gust, era “adevaratul” gust al rosiilor …

Patronii de magazine unde se vand si legume, care nu se vor “adapta”, sper sa dispara de pe piata … Cumparati produsele romanesti, si in special cautati sa cumparati produse facute pe cale naturala, de preferat legume crescute in gradina taranului de la tara …

rosii in gradina Romanii au inceput sa aprecieze legumele romanesti

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 3 mai 2010 in categoria Sanatate / Familie. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale