România TV, pe urmele Antenei 3

romania tv România TV, pe urmele Antenei 3

România TV, pe urmele Antenei 3

România TV parcurge exact acelaşi traseu pe care Antena 3 l-a urmat în urmă cu ani de zile, mergând de la subiectivism către părtinire categorică, ca mai apoi să se transforme în obiect de propagandă pură, fără nici un fel de reguli, fără nici o urmă de bun simţ, fără demnitate şi unde termenul “deontologie” este absolut necunoscut.

România TV a ajuns să fie o a doua Antena 3 în rândul televiziunilor de ştiri care servesc strict interesele unui anumit grup politic şi care nu mai are nimic în comun cu presa, devenind un veritabil instrument politic de propagandă , la fel ca televiziunea de stat din Korea de Nord, cea mai puternică redută a comunismului de pe această planetă.

Extrem de revoltat de felul în care a început postul de televiziune România TV să manipuleze opinia publică, profesorul Dumitru Caruntu scrie despre asta: http://goo.gl/U4u6St

romania tv si antena 3 România TV, pe urmele Antenei 3

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 6 noiembrie 2014 in categoria Televiziune, Radio, Presă. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “România TV, pe urmele Antenei 3”

 1. O fata

  Eu as spune ca din alaturarea asta pana la contopire rezulta OTV. Prea se prezinta tiganii, inmormantarile si dramele lui DD pe acolo.

 2. Mariana

  Mai exista oare vreo televiziune care sa fie neutră din punct de vedere politic?

 3. Dan

  100% neutră, nu cred … Însă, ca exemplu, Digi24 mi se pare cel mai echilibrat post de televiziune dintre posturile de ştiri.

 4. Yamasha

  Stai linistit, au si ei PDL-ul lor… sau o parte din el. Cum crezi ca a obtinut imprumuturi de miliarde cel de la RDS? Nu s-ar fi mentinut pe piata fara politic…
  RTV e PSD, Ghita usor, usor iese la lumina, incepe sa-si construiasca un mic “imperiu”…
  Un urmas al lui Hrebenciuc, al lui Vantu samd… a avut de la cine invata.

 5. Dan

  @Yamasha: -- Înseamnă că nu ştii nimic despre omul care a clădit întreg imperiul ce azi se numeşte RDS. Îţi recomand să arunci un ochi, aici: http://dan-blog.ro...zari-rcs-rds.html

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro