Romania, o tara cu locuri frumoase

Piatra Craiului Romania, o tara cu locuri frumoase

Romania, e o tara cu locuri frumoase

Exista locuri extraordinar de frumoase in Romania … Sunt acele locuri creeate de natura si unde mana omului nu a intervenit pentru a stirbi frumusetea nascuta parca din mana unui pictor genial …

Contrar acestor stari de fapt, Romania nu stie sa faca turism … Iar aici ma refer la niste programe turistice solide, sustinute atat de catre autoritatile statului cat si de o infrastructura moderna.

Sunt tari in Europa, care s-ar mandri sa aiba astfel de locuri cum gasesti uneori prin Romania … Nu au astfel de locuri si au creeat peisaje artificiale doar pentru a-i motiva pe turisti, sa-i viziteze … Recent v-am povestit despre Grădina Zoologică Sóstó ZOO din Nyíregyháza, unde ungurii au “clonat” pur si simplu jungla …

Tot in Ungaria,, am fost la un Aqua-Parc … Scoteau ungurii apa din raul Tisa, o filtrau si o pompau in bazine de toate felurile … Curatenia, ordinea, disciplina si respectul erau la ele acasa … Rezultatul ? Aqua-Park-ul era ticsit de turisti …
Nu degeaba a spus un oficial roman: “Romania are ditamai Marea Neagra la dispozitie si nu reuseste sa faca nici 10% din profitul pe care-l fac ungurii cu o amarata de balta …” (Lacul Balaton din Ungaria).

Iata cateva locuri frumoase din Romania … Pacat ca, nu stim sa profitam de ceea ce natura ne-a dat …

Piatra Craiului
Piatra Craiului Romania, o tara cu locuri frumoase

Lacul Izvorul Muntelui
Lacul Izvorul Muntelui Romania, o tara cu locuri frumoase

Valea Vaserului (Maramures)
Vaser Romania, o tara cu locuri frumoase

Balea Lac
Balea Lac Romania, o tara cu locuri frumoase

Tagged with: [ , , , ]
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comentarii la “Romania, o tara cu locuri frumoase”

  • florica

    avem peisaje minunate, pacat ca nu se fac cunoscute, prin diferite reclame, :( sunt atate locuri frumoase , de vizitat..

  • Imaginile sunt screensaver, zici ca sunt facute in photoshop, dar degeaba daca nu se pot bucura turisti de ele si hotelieri de banuti turistilor!

  • Alex

    Întradevar sunt multe locuri frumoase. Dar eu cred ca cineva ar trebui sa faca un site web despre toate dar absolut toate locurile frumoase din Romania. Sau sa facem o echipa si sa ne facem propriul nostru site web. Sa le trimitem prietenilor sau rundelor din strainatate care ei la randul lor sa le trimita altor prieteni si apoi alti si alti ca Tara noastra sa fie Unica In Lume! Sunteti de acord cu mine?

  • Mihai

    Cred ca parlamentarii ar trebui sa se ocupe de a ne promova tara, nu noi !

Adaugă un comentariu