România-Franţa, pe Naţional Arena din Bucureşti

National Arena România Franţa, pe Naţional Arena din Bucureşti

Inaugurarea stadionului Naţional Arena

Mare meci mare, pe stadionul nou construit, Naţional Arena din Bucureşti. Meciul de fotbal România-Franţa din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2012 se va disputa pe Naţional Arena din Bucureşti în această seară, începând cu orele 21.30 …

Meciul România-Franţa din această seară marchează totodată şi inaugurarea oficială a modernului stadion construit în Bucureşti, Naţional Arena.

Porţile stadionului se vor deschide la orele 18.00 iar accesul în incinta parcului sportiv se va face pietonal, doar pe baza biletului de acces pentru spectatori, iar pentru jurnalişti, pe baza acreditării de presă. Este de reţinut şi faptul că, posesorii de bilete de intrare la acest meci, vor putea circula gratuit în ziua meciului, în baza respectivului bilet, spre şi de la stadion, cu mijloacele de transport în comun ale RATB (tramvaie, autobuze şi troleibuze), dar nu şi cu metroul.

Există reguli stricte stabilite de organizatori, cei care nu vor respecta regulile vor fi evacuaţi din stadion fără drept de apel şi fără posibilitatea de a mai reveni până la finalul meciului … Aviz amatorilor.

Sperăm să fie un meci frumos, fără “incidente” şi bineînţeles că sperăm să câştige România.

National Arena România Franţa, pe Naţional Arena din Bucureşti

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 6 septembrie 2011 in categoria Fotbal. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

8 comentarii la subiectul “România-Franţa, pe Naţional Arena din Bucureşti”

 1. ana461

  bafta baieti !!!!:((

 2. Zina

  În ceea ce priveşte meciul, e clar. Să vedem stadionul, după meci !

 3. calin

  Ia bataie Romania …

 4. Marius

  Nu se va putea circula gratis cu metroul pentru ca cineva s-a gandit ca este mai bine ca Metrorex-ul sa numai fie societate de stat..

  Frumos…

 5. pclaudiu

  S-au facut de rahat cu gazonul ala ! Tipic romanesc ! Privirea lui Oprescu din tribuna era una fixista, zici ca facuse in pantaloni !

 6. Dan

  Parcă pentru a nu dezminţi faptul că suntem români şi toate lucrurile din ţara asta sunt făcute “româneşte”, am avut ocazia să asistăm la o lansare oficială “românească” pentru Naţional Arena, unde gazonul după câteva pase, a început să arate precum şoselele României la câteva saptamani sau luni după asfaltare, adică pline de gropi.

  Nici dacă ar fi jucat pe terenul de fotbal din comuna Văscăuți, n-ar fi arătat gazonul atât de rău … Dar, aşa cum stau treburile prin Romanică noastră, ţară de poveste, în mod sigur există o firmă care, contra cost bineînţeles, va “repara” din bani publici gazonul, după fiecare meci …

 7. ro-personale

  De ce Naţional Arena şi nu Arena Naţională? Nu sunt fan Pruteanu dar prea multă romgleză strică!

RSS

Trackbacks

 1. Gazonul de pe Naţional Arena, distrus în câteva minute de joc

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale