În România, fotbalul ar trebui desfiinţat!

Fotbal echipa nationala romania 2016 UEFA În România, fotbalul ar trebui desfiinţat!

Da, în România, fotbalul ar trebui desfiinţat ca disciplină sportivă! Cum am mai spus-o în articolele trecute, în România nu mai avem fotbal, la noi se joacă bambilici, nu fotbal. Acesta este rezultatul felului în care a fost “condus”, “păstorit”, fotbalul românesc. De către tot felul de parveniţi puşi pe căpătuială, de către tot felul de indivizi ajunşi în vârful fotbalului românesc datorită legăturilor politice.

Înfrângerea României cu 1-0 de către Albania, a fost doar “cireaşa de pe tort” a jocului dezastruos a naţionalei României din acest campionat european, EURO 2016.
Am fost bătuţi cu 1-0 de către naţionala Albaniei, care echipă n-a reuşit să câştige vreun meci cu România în ultimii 68 de ani!!! Albania, o ţară cu o populaţie de ~2.7 milioane de locuitori, ne-au umilit efectiv în meciul din această seară! Atât de ruşinos am pierdut!
Pe urmă, singurele două goluri marcate în acest campionat, au fost de la 11 metri şi nu în urma vreunei acţiuni de joc! Adică, două goluri “cerşite”, fără pic de mândrie, fără pic de onoare! Atât de ruşinos am jucat!
Pe urmă, în meciul cu Albania, l-am mai văzut şi pe Tătărușine… ăăăă, Tătărușanu îmbrăcat în … roz!!!! În roz băăă, ca un gay!

În România, ar trebui efectiv desfiinţat fotbalul ca disciplină sportivă! Ar trebui decapitată toată conducere FRF (Federaţia Română de Fotbal), concediaţi toţi, în frunte cu preşedintele FRF!
Ar trebui demişi toţi băgătorii de seamă de pe la FRF. Ar trebui demis Anghel Iordanescu, selecţionerul (generalul!!!) plătit cu 1000 de euro pe zi (!!!) ca să … ce? Ca să ajungem de râsul Europei!!!!

Ruşinos! Umilitor de ruşinos!

anghel iordanescu general antrenor fotbal selectioner romania În România, fotbalul ar trebui desfiinţat!

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 20 iunie 2016 in categoria Fotbal. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “În România, fotbalul ar trebui desfiinţat!”

 1. Francisc întâiul

  Dacă nici cu Albania nu putem, atunci cu cine? Poate că Insulele Ferroe sunt materialul necesar pentru victorie. Îmi pare rău că am avut dreptate…

 2. Calin

  albanezii si-au dorit victoria mai mult decat noi… :)) nu?

 3. ciubotaru marc

  Daca e pe desfiintatelea (cum bine spuneti Dv., Dle Dan) ar trebui sa desfiintam si multe, multe altele! Si nu numai din fotbal (sport)! Dar, ce sa facem, asta-i soarta (viata) romanului! Sa rabde si sa spere! Cauzele? Greu, f greu de de descifrat acum, cand am fost cu totii martorii unei noi si mari umilinte din istoria fotbalului romanesc!…

 4. Dan

  Albania, ne-a scos fotbalul din cap. “Meritam” cel puţin un 5-0 de la albanezi, aşa … ca să ne învăţăm minte.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro