România, Anno Domini 2019

Catedrala Episcopala Invierea Domnului Oradea România, Anno Domini 2019

Anno Domini 2019. România. Oradea.


Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “România, Anno Domini 2019”

 • marc
  ... a scris la 17 noiembrie 2019, 17:08   [#1]

  Asemenea scene le intalnesti pretutindeni in Romania de azi!Cauzele le stim,le tainuim sau acceptam dar altceva ce putem sa facem?!Duminica viitoare vom merge si la vot.crezi ca se va schimba ceva?Eu sunt sceptic..

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 18 noiembrie 2019, 18:33   [#2]

  Să-mi fie cu iertare că nu apreciez acest „reportaj”, Dane. Nu pot fi de acord cu faptul că orice cetățean cu un telefon mobil în mână poate deveni procuror. Băiatul ăsta, care filmează pentru că „vrea el”, nu îmi e simpatic deloc…

  Din start se vede că filmează cu scopul de a ațâța pe cei filmați. Nu zic mai multe, că n-are niciun rost.

 • EU, pluribus unum
  ... a scris la 20 noiembrie 2019, 21:06   [#3]

  Sincer acum, ce-o fi insemnand, in mintea celui de la “activist radar”, “domeniul public”? Faptul ca “mizeriile” astea de pe internet nu sunt reglementate printr-o lege, asa cum este cea “a audio-vizualului”, creaza, in mintile stramte ale unor inepti, ideea ca “spatiul public este o jungla in care cel tupeist si tare-n muschi domina”, fara sa iaba insa habar despre drepturile si limitele exercitarii libertatilor inscrise in Carta universala a drepturilor omului. “CEDO a subliniat că imaginea unei persoane este unul din principalele atribute ale personalităţii sale, având în vedere că exprimă originalitatea sa şi îi permite să se diferenţieze de ceilalţi. Dreptul persoanei la protejarea imaginii sale constituie, astfel, una din condiţiile esenţiale ale dezvoltării sale personale. Aceasta presupune, în principal, stăpânirea de către individ a imaginii sale, care include în special posibilitatea acestuia de a refuza publicarea sa.”. Deci “NU”, nu ai dreptul sa filmezi pe oricine “in spatiul public”, ci doar pe cei care sunt “persoane publice”, cu exceptia situatiei in care “ai un temei legal care sa exprime o măsură necesară pentru securitatea naţională, siguranţa publică, bunăstarea economică a ţării, apărarea ordinii şi prevenirea faptelor penale, protecţia sănătăţii, a moralei, a drepturilor şi a libertăţilor altora”. Atitudinile iresponsabile de acest gen(printre altele) ofera autoritatiilor pretextul de a institui control asupra mediului online, fapt care ar constitui o mare pierdere, precedent existand in China, cu mari sanse de aplicare si in Rusia. Ce legatura avea preotul ala cu spitalele si scolile din mintea “afumata” a ineptului care-si duce traiul din mizeriile pe care le publica despre altii? Multi “vloggeri” declara ca “s-au lasat de scoala, pentru ca-si iroseau viata aiurea”, castigurile din filmuletele postate fiind mult peste lefurile medicilor si ale profesorilor. Se pare ca ne-am obisnuit sa-i auzim pe tot felul de activisti neobrazati “facandu-i pe altii golani” si pe cei mai mari hoti strigand “hotii”, ceea ce nu ne creaza vreun avantaj social, ci din contra! Scuze pentru opinia exprimata!

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?