Români din toată lumea vin acasă să aprindă lumina!

Protest miting diaspora 10 august 2018 Romania Români din toată lumea vin acasă să aprindă lumina!

Români din toată lumea vin acasă să aprindă lumina!

Cuvintele cred că sunt de prisos, mesajul este cât se poate de clar: români, trebuie să aprindeţi lumina!Categorie articol [ Politica, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Români din toată lumea vin acasă să aprindă lumina!”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 8 august 2018, 23:24   [#1]

  În zadar aprinzi lumina pentru orbi, Dane, dar încercarea moarte n-are. Voi fi și eu prezent poimâine în Piața Victoriei, cu speranța că simpla mea prezență îi va ajuta pe orbi să vadă și pe surzi să audă.

  Să fie lumină! Dumnezeiască vorbă…

 • ... a scris la 9 august 2018, 12:26   [#2]

  Personal nu am mari aşteptări de la acest miting, bucura-m-aş să mă înşel. Dacă PSD & ALDE au micţionat cu voioşie pe protestul celor vreo 500.000 de români ieşiţi în stradă, este evident că la fel vor face şi de această dată, indiferent de numărul protestatarilor.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 11 august 2018, 0:39   [#3]

  Din păcate nu am reușit să fiu prezent la miting, din motive de distanță și timp…

  Urmăresc live imaginile (pe https://www.privesc.eu/) și-mi aduc aminte de Ceaușescu. Unii vor spune că „democrația” se face cu ștampila. Tare-mi place să cred același lucru, da’ când văd ce se petrece în seara asta, cad pe gânduri…

  Nu mă întrebați de ce, fiindcă știți: o societate în care libertatea cuvântului e limitată de gardurile, scuturile, gazele lacrimogene și tunurile de apă ale Jandarmeriei Române e condamnată la supunere. În ‘89, „amatorii” luați cu arcanul în „armata română” au pactizat cu răzvrătiții ieșiți în stradă. Acum, „profesioniștii” jandarmeriei (plătiți din buzunarul fiecărui român) își fac cu prisosință „datoria”, impasibili la doleanțele unor compatrioți: „apără” ordinea și liniștea publică necesară noilor stăpâni. Ali-Baba și gașca lui de 40 de hoți ar fi șomeri în zilele noastre, fiindcă concurența e mare.

  Eu cred că de data asta Dragnea și compania au subestimat mintea de pe urmă a românului. Glia strămoșească nu o lași niciodată pe mâna unor borfași, Dane!

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »