Române, fii mai neamț !

romane fii mai neamt Române, fii mai neamț !

Române, fii mai neamț!

Acesta este sloganul afișat pe un site web pe care l-am descoperit din întâmplare, mi-a plăcut mesajul pe care dorește să-l transmită românilor, astfel încât am decis că merită un articol pe acest blog.

Nu știu cine sunt inițiatorii proiectului “Române, fii mai neamț”, aproape că nici nu contează, important este faptul că, niște tineri români, au luat “taurul de coarne” și au fost dispuși să-și sacrifice din timpul lor pentru realizarea acestui proiect. Din mesajele postate pe siteul respectiv și din filmulețele care apar pe site, mi-am dat seama că, cel puțin o parte dintre tinerii din România, au înțeles că “așa nu se mai poate”. Au înțeles că poporul român are nevoie urgentă de o schimbare a mentalității, de o modificare radicală de comportament și atitudine, pentru a face cu adevărat parte din elita popoarelor europene.

Poporul român încă este un popor cu apucături tribale și mentalități demne de Evul Mediu… Iar toate acestea, susținute și întreținute de religie și de comuniștii rămăși la putere după 1989, care au “infectat” societatea românească în ansamblul ei și de care România n-a reușit să scape nici după 22 de ani …

www.roneamt.ro este un strigăt de luptă al tinerilor care doresc să iasă din mocirla morală în care încă se mai scaldă societatea românească … Susțin și eu acet proiect și mă bucur că în sfârșit, cel puțin o parte dintre tinerii români asupra cărora manelizarea națională n-a avut efect, reușesc să gândească lucid și cel puțin speră într-o Românie mai bună, mai curată, mai corectă, mai ordonată, mai respectabilă și respectată, mai onorabilă.

romane fii mai neamt Române, fii mai neamț !

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 21 decembrie 2011 in categoria Vocea poporului. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Române, fii mai neamț !”

 1. Bucur

  O idee buna, pe care m-am hotarat sa o sustin si eu cu un banner la mine pe blog.

 2. Constantin Ferseta

  Multumim frumos. Te-am pus si noi pe RoNeamt :)
  Apropo, nu vrei sa ne sustii si proiectul STARTEVO? Asta este proiectul nostru de suflet acum. Si te punem si noi la sustinatori, la fel ca la RoNeamt.

  Mersi si Sarbatori Inspirationale!

 3. ionut borota

  ideea aceasta nu cred ca e realizabila din pacate caracterul romanilor nu poate fi schimbat…

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite