Robert Turcescu la B1 TV ?

100 la suta Robert Turcescu la B1 TV ?

Am vazut o reclama pe B1 TV, care suna ca asa:

Din toamna, 100% la B1 TV” …

Merge Robert Turcescu la B1 TV ? … Din cate am aflat pana acum, se pare ca da. Conform anumitor “surse” din B1 Tv, Robert Turcescu a semnat un contract pe 3 ani de zile cu televiziunea lui Boby Paunescu. Ce ma mira insa, este faptul ca Robert Turcescu nu a anuntat asta pe blogul lui personal !? …

Oricum, ma bucur pentru alegerea facuta de Robert, si astept sa pot viziona din nou emisiunea 100% a lui Robert Turcescu ..

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 28 septembrie 2010 in categoria Televiziune, Radio, Presă. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “Robert Turcescu la B1 TV ?”

 1. andrei alexandru

  Da. E un mare OM si IMPORTANT. E jurnalist, formator de opinii, lider de grup, membru al societatii civile, scriitor s.a. Are insa ceva in plus fata de majoritatea celorlalti ca el. CAZIER JUDICIAR !

 2. Dan

  Cazier judiciar ? Pentru ce ??? :-??

 3. florin

  Robert Turcescu va incepe de luni sa imparta bile albe si bile negre la B1 TV.

 4. Constantin Maciuc

  D-le Turcescu, daca totusi incercati sa demonstrati “ceva” in emisiunea cu chestorul Fatuloiu, macar sa faceti referiri corecte cand exemplificati asa zisele afirmatii ale presedintelui.
  Presedintele in emisiunea d-lui Moraru s-a referit la faptul ca este exclus ca un demnitar al statului sa accepte sa fie “cablat” pentru un flagrant..? Si nu la faptul ca D-nul Fatuloiu a informat DNA-ul !

 5. musat adriana luminita

  Domnule Turcescu daca se tot vb de restructurare in MAI de ce raman in functii de conducere adjunct la adjunct cu salarii de peste 4000lei lunar?
  Care este explicatia logica pt ceea ce se intampla in MAI?

 6. Tudor

  Cred ca invitatii dvs, USL, NU INTELEG CIT DE IMPORTANT E SA PASTRAM DECALAJUL fata de UE, nu sa-l micsoram. Sper sa nu iasa USL la alegeri.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro