Robert Turcescu a fost sau nu ofiţer acoperit?

 Robert Turcescu a fost sau nu ofiţer acoperit?

Robert Turcescu a fost sau nu, ofiţer acoperit?

Cazul lui Robert Turcescu a făcut ceva vâlvă prin presa românească, după “mărturisirea” făcută “în direct” la un post de televiziune de către Robert Turcescu, mărturisire în care afirma că ar fi fost ofiţer acoperit. Nici nu mai contează dacă vorbim de “ofiţer acoperit” sau “informator”, cred că nu există nici o diferenţă între aceşti termeni atât vreme cât discutăm de colaborarea cu un serviciu secret din România … cum spune un proverb românesc: “Nu contează ce culoare are pisica, şoareci să prindă …“.

În toată perioada de după “deconspirarea” făcută în direct la TV, n-am crezut că Robert Turcescu ar putea fi sau că ar fi fost “ofiţer acoperit”, mai ales că potrivit “documentelor” (puţin credibile) publicate de Robert Turcescu pe blogul personal, acesta ar fi încasat lunar o sumă cuprinsă între 2.000 şi 3.000 RON, ceea ce este (sau pare a fi) extrem de puţin pentru un … “ofiţer acoperit”.

Numai că, iată apare un nou caz ! Încă un jurnalist declară că a fost cooptat de către cei de la SRI, pentru a deveni informator ! Este vorba despre jurnalistul Daniel Befu de la publicaţia Gândul. Şi citind întreaga istorisire a jurnalistului, încep să-mi schimb opinia despre faptul că Robert Turcescu NU ar fi fost ofiţer acoperit.

Întreaga poveste despre Daniel Befu o găsiţi pe Yahoo: stiri.yahoo.com/marturia-unui-tanar-jurnalist….html, sau (pentru posteritate) aici.

daniel befu Robert Turcescu a fost sau nu ofiţer acoperit?

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 7 octombrie 2014 in categoria Stiri, Televiziune, Radio, Presă. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “Robert Turcescu a fost sau nu ofiţer acoperit?”

  1. Cristian Olaru

    Turcescu s-a comportat ca un mascarici, daca intradevar era ofiter se imputea treaba pentru el. Eventual era sluga sau vreun ciochist.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !


Ultimele discutii de pe forum

Subiect -----------------------------------------------------------------  Mesaje   Ultimul comentariu
Stiri pe site-ul tau8INFOGIARMATA
Setari pentru Widows Security Center9
Spionare telefon mobil25Teo
Canon PIXMA MP250101Gabi
Site Anunturi2Dan
Problema retea wireless30Calin
Caut Un Administrator la forum4SIRCORE
Cum fac un site ?6Codex
Numar de postari pe un sablon in blogger.1Florin Stan
Reactivare cont facebook1George Comi

Anunturi Gratuite