Robert Turcescu a fost sau nu ofiţer acoperit?

 Robert Turcescu a fost sau nu ofiţer acoperit?

Robert Turcescu a fost sau nu, ofiţer acoperit?

Cazul lui Robert Turcescu a făcut ceva vâlvă prin presa românească, după “mărturisirea” făcută “în direct” la un post de televiziune de către Robert Turcescu, mărturisire în care afirma că ar fi fost ofiţer acoperit. Nici nu mai contează dacă vorbim de “ofiţer acoperit” sau “informator”, cred că nu există nici o diferenţă între aceşti termeni atât vreme cât discutăm de colaborarea cu un serviciu secret din România … cum spune un proverb românesc: “Nu contează ce culoare are pisica, şoareci să prindă …“.

În toată perioada de după “deconspirarea” făcută în direct la TV, n-am crezut că Robert Turcescu ar putea fi sau că ar fi fost “ofiţer acoperit”, mai ales că potrivit “documentelor” (puţin credibile) publicate de Robert Turcescu pe blogul personal, acesta ar fi încasat lunar o sumă cuprinsă între 2.000 şi 3.000 RON, ceea ce este (sau pare a fi) extrem de puţin pentru un … “ofiţer acoperit”.

Numai că, iată apare un nou caz ! Încă un jurnalist declară că a fost cooptat de către cei de la SRI, pentru a deveni informator ! Este vorba despre jurnalistul Daniel Befu de la publicaţia Gândul. Şi citind întreaga istorisire a jurnalistului, încep să-mi schimb opinia despre faptul că Robert Turcescu NU ar fi fost ofiţer acoperit.

Întreaga poveste despre Daniel Befu o găsiţi pe Yahoo: stiri.yahoo.com/marturia-unui-tanar-jurnalist….html, sau (pentru posteritate) aici.

daniel befu Robert Turcescu a fost sau nu ofiţer acoperit?

Categorie articol [ Stiri, Televiziune, Radio, Presă ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Robert Turcescu a fost sau nu ofiţer acoperit?”

  • Cristian Olaru
    ... a scris la 3 iunie 2015, 23:42   [#1]

    Turcescu s-a comportat ca un mascarici, daca intradevar era ofiter se imputea treaba pentru el. Eventual era sluga sau vreun ciochist.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?