Revo Uninstaller Free

revo uninstaller Revo Uninstaller Free

Revo Uninstaller Freeware

Nu stiu de ce, aveam senzatia ca toata lumea a auzit de Revo Uninstaller, utilitarul care ajuta la o dezinstalare completa a programelor care sunt instalate pe calculator… Se pare ca m-am inselat si vad ca sunt multi care habar nu au ca exista acest program, prin urmare am sa-l prezint in cele ce urmeaza.

Atunci cand vrem sa dezinstalam un program care este deja instalat pe calculatorul nostru, toata lumea intra in Control Panel la “Add / Remove Program” daca avem Windows XP sau la “Programs and Features” daca avem Windows 7 si dezinstalam de acolo. E ok, optiunea pentru dezinstalarea programelor este inclusa in sistemele de operare Windows. Problema este ca, la dezinstalarea unui program raman anumite “codite” prin Windows, foldere si fisiere, registri de Windows modificati/adaugati, etc … Revo Uninstaller este un o aplicatie care la dezinstalare “face curatenie” prin calculator, sterge toate folderele si fisierele programului pe care il dezinstalam, curata/sterge registrii de Windows, etc … Cu alte cuvinte, este o solutie “profesionala” pentru dezinstalarea unui program pe care-l avem instalat pe calculator. Va recomand sa-l folositi …

Exista versiunea Revo UninstallerProfessional care poate fi cumparat, insa spre bucuria multora, exista si o versiune gratuita, respectiv Revo Uninstaller Freeware, pe care o puteti descarca de aici:

download Revo Uninstaller Free

Puteti vizita daca doriti siteul oficial, daca doriti sa aveti ultima versiune disponibila.

Pentru cei care vor sa vada cum se poate dezinstala un program, utilizand Revo Uninstaller, am facut un mic demo, in care puteti vedea cum instalez aplicatia Revo Uninstaller, dupa care voi folosi aplicatia Revo Uninstaller pentru a dezinstala un program pe care il am instalat pe calculator:

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 14 iulie 2011 in categoria Software. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “Revo Uninstaller Free”

 1. Alex Flontek

  Buná ! Eu folosesc de mult acest program, Revo Uninstaller, este exceptional. Recomand si eu. :)

 2. Zina

  Excelent program şi excelent demo, Dane. Demult aveam nevoie de un uninstaller, voiam să scap de nişte chestii şi nu reuşeam. Mi-a convenit şi că Revo are o variantă free. Mulţumiri !

 3. starchim01

  Eu folosesc “Advanced System Care”, varianta Pro deoarece face multe lucruri la foc automat, există și varianta Free.

 4. Devoratoarea de muzica

  Are un an si ceva de cand sta ca un rege la mine pe desktop si zau ca nu-i retrag coroana.

 5. Butu Titi

  D-le Dan multumiri pentru program. Am reinstalat unele programe si le-am dezinstalat cu Revo. Este uimitor cate “resturi” erau in calculator. Acum am scapat de ele. Salutari si o zi frumoasa la toata lumea. Cu stima…

 6. Butu Titi

  Inca odata multumiri d-le Dan,programul este excelent si clipul este explicit.As dori un tutorial privind repararea stick-urilor de memorie care cedeaza in mod frecvent.Am cumparat mai multe tipuri aproape toate se strica,nu le mai recunoaste calculatorul,etc.Daca se poate si cum se instaleaza un soft in stick.Multumesc,o zi buna la toata lumea.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite