Resetare parolă la Windows

resetare recuperare parola windows 7 Resetare parolă la Windows

Resetare/Recuperare parolă la Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10

V-ați uitat parola de autentificare în Windows? Nu vă mai amintiți parola de la Windows și nu știți cum să resetați sau să recuperați parola de autentificare în contul vostru de administrator sau utilizator al sistemului de operare Microsoft Windows? Ei bine, în acest articol am să vă prezint cea mai ușoară și comodă metodă pentru a reseta/recupera parola de Windows.

Evident, există mai multe metode de resetare a parolei de autentificare în contul vostru de utilizator (sau administrator) pe sistemele de operare Microsoft Windows, însă eu de obicei prefer metodele ușoare, simple. Iar metoda prezentată mai jos este o metodă extrem de simplă de resetare a parolei de Windows.
Înainte însă, este important de precizat: metoda se referă la resetarea parolei de Windows sau la anularea acesteia și nu la recuperarea parolei! Cu alte cuvinte, dacă v-ați uitat parola de Windows, puteți anula parola (orice parolă) sau puteți stabili o nouă parolă cu ajutorul căreia, ulterior vă puteți autentifica în contul de Windows.

Resetarea parolei de Windows se poate face cu ajutorul unui program care se numește Windows Password Recovery Tool și poate fi descărcat de pe pagina oficială: http://www.windowspasswordsrecovery.com. Există și versiunea “Trial” iar programul licențiat costă în acest moment (la promoție) doar 17.95$ (prețul normal fiind de 35.95$). Și după cum bine știți, un tehnician IT care lucrează în cadrul unei companii, trebuie să folosească doar programe licențiate! Programul merge pe sistemele de operare Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 și 10 (atât versiunile pe 32 de biți cât și cele pe 64 de biți).
Este un program util și care ar trebui să nu lipsească din “trusa cu unelte” a unui tehnician IT. Dacă sunteți “propriul vostru tehnician” atunci acest software vă poate fi și vouă de folos, însă programul este extrem de util unui tehnician IT care se ocupă cu mententa calculatoarelor într-o companie, acolo unde există mai multe calculatoare și de multe ori pe același calculator pot exista mai multe conturi de utilizator. La un moment dat, potrivit legilor lui Murphy care spune că: “Dacă ceva rău se poate întâmpla, se va întâmpla“, unul sau mai mulți utilizatori își vor uita parola. Moment în care trebuie să o resetați, iar asta va trebui să o facă tehnicianul IT care asigură mentenanța calculatoarelor din companie. Ori în această situație, Windows Password Recovery Tool este imbatabil, pentru că așa cum v-am mai spus, este extrem de ușor de utilizat! Și am să vă prezint pe scurt, cum puteți reseta parola de Windows cu ajutorul programului Windows Password Recovery Tool.

Presupunând că ați descărcat programul, va trebui să instalați Windows Password Recovery Tool pe un calculator (orice calculator, nu are importanță!)… Instalarea este extrem de ușoară. După ce programul este instalat, vom deschide programul pentru a creea un stick USB bootabil sau un CD bootabil.

Windows Password Recovery Tool Ultimate 01 Resetare parolă la Windows

În funcție de preferințele voastre, puteți alege să creeati un stick USB bootabil sau un CD bootabil… Personal, prefer să folosesc stick-urile USB bootabile, pentru că orice calculator are un port USB însă nu neapărat orice calculator sau laptop are și unitate optică.
Selectați opțiunea “CD/DVD” sau “USB Flash Drive” după care faceți click pe butonul “Burn” și va fi creeat CD-ul sau stickul USB bootabil. Cu ajutorul acestui stick USB sau CD, ulterior vom putea reseta parole de Windows!

Cum resetezi parola de Windows?

– opriți calculatorul sau laptopul la care vreți să-i resetați parola de Windows;
– introduceți stickul USB bootabil pe care l-ați creeat cu Windows Password Recovery Tool (sau, înainte de a opri calculatorul, introduceți CD-ul bootabil în unitatea optică);
– apăsați butonul de pornire al calculatorului și imediat după aceea, apăsați (de mai multe ori, una după alta) tastă F2 pentru a inra în BIOS;
– în BIOS, selectați ordinea de bootare și setați să pornească calculatorul de pe stickul USB. Salvați modificările de BIOS și continuați;

Windows Password Recovery Tool Ultimate 02 Resetare parolă la Windows

– calculatorul va încarca programul Windows Password Recovery Tool de pe stickul USB, iar aici aveți opțiunea să anulați parola existentă pentru oricare dintre conturile care există pe sistemul de operare Windows, ori puteți stabili o nouă parolă pentru oricare dintre conturi.

Windows Password Recovery Tool Ultimate 03 Resetare parolă la Windows

Windows Password Recovery Tool Ultimate 04 Resetare parolă la Windows

Simplu, foarte simplu … O scurtă prezentare, puteți vedea în filmulețul de mai jos:


________________________________________________________________
________________________________________________________________

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 16 martie 2016 in categoria Advertoriale. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

9 comentarii la subiectul “Resetare parolă la Windows”

 1. Severus

  Bun programul, in cazurile in care ai nevoie de licenta pt. munca care o faci cu el. Nu stiu daca reseteaza si parola administratorului :)

 2. Dan

  Da, resetează orice parolă, inclusiv parola de administrator.

 3. jpm

  Mi-a placut.

 4. Dan

  Mă bucur :)

 5. Iote

  Eu am o problema cu opritul laptopului pe care am instalat windows 10. Atunci cand sta pornit mai mult de o jumatate de ora, nu se mai inchide ramanand in hibernare. Sunt nevoit a-l inchide din buton. M-am uitat prin setari si nu i-am dat de cap. :(( Stie cineva cum rezolv problema?

 6. Calin

  Pentru ca Windows 10 e un gunoi. Pune-ti Windows 7 sau 8.1.

 7. Severus

  Ai incercat cu tasta esc, sau sa apesi scurt butonul power.
  Nu ai zis ce laptop ai.
  Incearca aici http://support.hp....ocument/c03383935

 8. Adrian

  cum faci burn la usb, daca trebuie cumparata licenta pentru usb…

 9. Nicu

  Salut,Dane daca nu ai licienta nu poti reseta vreo parola cu trial!

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite