Reparaţii uşi

reparatii usi metalice apartament Reparaţii uşi

Reparaţii uşi

În mod sigur apar momente în viaţă, când din diverse motive ai nevoie de nişte “meşteri”. Probabil ţi-ai cumpărat un apartament ori ţi-ai construit o casă, ori un birou/sediu (dacă desfăşori activităţi comerciale), etc. Ei bine, indiferent că vorbim de un apartament, de o casă ori de un birou, peste tot ne lovim de … uşi! Uşi care în timp, se strică.

Deşi la prima vedere, o uşa metalică de apartament ori o uşă cu tâmplărie de aluminiu ori PVC nu pare a fi “tehnologie de rachetă”, va sigur eu că există o mulţime de “trucuri” pe care doar un specialist în reparaţii de uşi, le cunoaşte.
Treaba respectivă funcţionează ca în orice domeniu, unde anii de experienţă îşi spun cuvântul şi unde cel care lucrează ani de zile într-un anumit domeniu, va învăţa din propriile greşeli, din propria experienţ. Experienţă pe care, noi, “oamenii de rând”, nu o avem … pentru simplul motiv că, noi “activăm” cel mai probabil într-un cu totul alt domeniu, experienţa noastră este rezultatul anilor de muncă într-un cu totul alt domeniu, drept urmare este logic şi firesc să nu ne putem compara cu un specialist care de ani de zile nu face altceva decât să repare uşi ori să monteze uşi.

reparatii usi Reparaţii uşi

De-a lungul anilor, am avut de-a face cu tot felul de “meşteri”: instalatori (de apă şi de gaz, fiecare cu specializarea lui), electricieni, zugravi, specialişti în montat ferestre termopan (aluminiu şi PVC), etc. Iar la un moment dat, am avut nevoie şi de un specialist în reparaţii uşi, din mai multe motive.

Aveam o uşă care nu se închidea bine, având anumite probleme atât pe partea de mecanisme de închidere cât şi pe cea de izolare fonică/termică. Şi am chemat specialistul în reparaţii uşi. Care, dintr-o privire, deja ştia ce are de făcut, ştia exact ce trebuie desfăcut şi ce nu, ştia ce reglaje trebuiesc făcute la sistemul de închidere şi inclusiv cunoştea modelul de uşă (marcă/brand, an de fabricaţie, modul de realizare al uşii, mecanismele cu care era dotată uşa, etc). Chestiuni pe care un om obişnuit nu are cum/de unde să le ştie …

reparatii usi 1 Reparaţii uşi

Şi nu este prima dată când apelez la un astfel de specialist în reparaţii uşi. M-am convins deja de faptul că, numărul de telefon al unui “meşter” în reparaţii uşi, nu trebuie să lipsească din agenda noastră, la fel cum este recomandat să ai numere de telefon de la un instalator, un zugrav, un mecanic auto, un electrician auto, un medic, un stomatolog, un avocat, etc.

Dacă eşti din Bucureşti, atunci poţi găsi un astfel de specialist în reparaţii uşi, pe siteul www.reparatii-usi-bucuresti.ro. Primul aspect extrem de interesant este faptul că programul este Non-Stop, inclusiv sâmbăta şi duminica. Extrem de important, pentru că în general când ai nevoie de un meşter, aceştia nu sunt de găsit în timpul weekend-ului …
În plus, cei de la Reparaţii uşi metalice Bucureşti se laudă că au preţuri mici şi că oferă garanţie pentru lucrările efectuate, drept urmare dacă aveţi nevoie vreodată de un lăcătuş-mecanic cu experienţă care să vă rezolve problemele întâmpinate la diversele uşi pe care le aveţi în locuinţele voastre, puteţi apela la ajutorul acestor specialişti în reparaţii uşi.

reparatii usi 2 Reparaţii uşi

Categorie articol [ Advertoriale ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?