Reparaţii laptop Bucureşti

service laptop reparatii calculatoare Reparaţii laptop Bucureşti

Reparaţii laptop Bucureşti

Calculatoarele au evoluat extrem de mult în ultima perioadă iar progresul uriaş se datorează în mare parte faptului că tehnologia de fabricaţie a componentelor, a permis miniaturizarea extremă. Astfel am ajuns ca în anul 2015, într-un procesor performant să fie “îngrămădiţi” peste 1 miliard de tranzistori!
Ca exemplu, procesorul Intel Core i7 4770K conţine 1.4 miliarde de tranzisori!

Miniaturizarea extremă a permis de asemenea apariţia gadgeturilor moderne cum ar fi telefoanele mobile, tabletele şi GPS-urile, echipamente de care am ajuns să nu ne mai putem despărţi, să fim dependenţi de ele. De asemenea, mulţi dintre posesorii de calculatoare desktop au migrat către laptopuri, pentru că laptopurile au devenit tot mai performante, tot mai uşoare şi tot mai subţiri. Iar dacă puterea de procesare a laptopurilor a ajuns să fie foarte apropiată de cea a calculatoarelor desktop în timp ce preţurile s-au mai echilibrat, utilizatorii au început să migreze în masă către laptopuri. Dacă până mai în urmă cu vreo câţiva ani de zile, într-o casă se lua hotărârea de a cumpăra un calculator desktop, acum o mare parte dintre clienţi merg pe varianta laptopului.
Ba mai mult decât atât, în multe familii există chiar mai multe laptopuri, fiecare membru cu laptopul lui …

Înconjuraţi fiind de atâta tehnologie, de atâtea echipamente sofisticate dar destul de fragile, este imposibil ca într-o bună zi să nu apară şi întâmplări neplăcute. Poate din neatenţie ori lipsă de îndemânare, scăpăm telefonul pe jos şi se crapă ecranul. Ori, după perioade lungi de utilizare, laptopul nostru se umple cu praf şi începe să se încălzească foarte tare. Ori, vărsam fără să vrem cafeaua din ceaşcă pe tastatura laptopului … Se pot întâmpla multe. Şi-atunci, ce-i de făcut?
reparatii telefoane ecran spart Reparaţii laptop Bucureşti

O parte dintre voi, probabil că sunteţi suficient de experimentaţi încât să puteţi “reinstala” un sistem de operare pe laptop ori să efectuaţi o devirusare. Când însă lucrurile se complică, defecţiunile apărute la laptop, telefon sau tabletă, vă depăşesc şi trebuie să apelaţi la ajutorul unui specialist. Pentru că în genul acesta de “activităţi” cum este şi service-ul pentru laptopuri sau telefoane, pe lângă cunoştinţe avansate de hardware şi software, mai sunt necesare şi uneltele speciale fără de care pur şi simplu nu poţi desface nici măcar o carcasă, să nu mai vorbim de componentele extrem de fragile din interior şi pentru care există o anumită “tehnică” de dezasamblare.

service laptop reparatii Reparaţii laptop Bucureşti

Aşadar, în cele mai multe dintre cazuri, pentru a vă repara laptopul, telefonul, tableta sau GPS-ul, va trebui să apelaţi la ajutorul unui specialist. Iar dacă sunteţi din Bucureşti, atunci vă stau la dispoziţie cei de la www.servicepclaptop.ro care exact cu aşa ceva se ocupă: reparaţii laptopuri, reparaţii telefoane mobile şi tablete, resoftări, reparaţii, instalări şi actualizări aparate GPS, etc.

Cei de la Service Laptop Bucureşti repară orice defect al laptopului vostru, iar constatarea este gratuită. De asemenea există şi posibilitatea efectuării reparaţiilor în regim de urgenţă, drept urmare dacă vreţi să vă rezolvaţi rapid probelemele, puteţi apela la ei. Datele de contact şi adresa le găsiţi pe site, pe pagina de contact a siteului.

Categorie articol [ Advertoriale ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

10 comentarii la “Reparaţii laptop Bucureşti”

 • Oana
  ... a scris la 21 ianuarie 2015, 19:54   [#1]

  A fost cineva la ei cu vreun telefon la reparat? Sunt seriosi?

 • Remus
  ... a scris la 22 ianuarie 2015, 0:34   [#2]

  Salutare, eu mi-am desfacut si curatat calculatorul cu succes urmarind un tutorial pe youtube. Am inlocuit chiar si materialul ala care cu timpul se evapora si rezulta incingerea calculatorului. Acum merge struna, cu minime cheltuieli.
  Daca se prajeste hardul si vrei sa recuperezi ce e pe el, atunci da, e munca f migaloasa si pt profesionisti.
  Depinde cat de grava e problema.

 • Calin
  ... a scris la 22 ianuarie 2015, 0:52   [#3]

  Si daca ti se crapa ecranul la telefon, ai curajul sa ti-l inlocuiesti tu? Ia incearca la un S5 sa vezi :)

 • neludana2000
  ... a scris la 31 ianuarie 2015, 19:15   [#4]

  Remus, dacă-i calculator, las-o moartă… Dar dacă-i vorba de laptop te rog dă-mi și mie URL-ul de pe Youtube.
  PS. Am cautat și eu, dar simplu (curățat laptop), ce am găsit e totul varză…

 • Remus
  ... a scris la 1 februarie 2015, 19:12   [#5]

  @Calin: acum cativa ani am schimbat o folie extraordinar de subtire de la un display de aparat foto digital, care fusese scapat in apa; trebuie dexteritate si putin noroc.
  @Nelu: chiar daca nu gasiti exact modelul de calculator in tutorialele de pe youtube, puteti privi pt modele similare; in principiu trebuie desfacut cu mare grija fiecare surubel, asezate componentele (pe covor/masa) in ordinea exacta pentru a le reaseza identic.
  Eu am gasit clip pt model similar cu calc. meu (in engleza) http://youtu.be/ps76kz63Tjw, si m-a ajutat.
  Pt supraincalzire, http://www.pcworld...eated-laptop.html, exista google translate si posibil sa existe si articole in romana pe forumuri romanesti.
  Pe solutia care trebuie inlocuita pe piesa aceea care absoarbe caldura scrie Thermal-Compound-NS-PCYTC55.
  Un laptop curatat bine de praf in zona ventilatorului, si cu solutie thermal compound proaspata, functioneaza aproape ca nou si scapati de supraincalzire si galagia specifica supraventilatiei care poate fi plina de praf si nu mai face fata.
  Numai bine.

 • ... a scris la 25 iunie 2015, 11:27   [#6]

  Eu am apelat la serviciile lor si am fost foarte multumit. Au lucrat rapid si bine, au fost foarte seriosis si au respectat termenul si garantiile pe care mi le-au dat. Ii recomand cu incredere.

 • ... a scris la 27 octombrie 2015, 14:02   [#7]

  Si eu mi-am curatat singur laptopul. Daca esti atent si nu te grabesti iese bine si nu crapi nici carcasa. La cei de la servicepclaptop nu am fost pana acum, nu cunosc felul cum lucreaza.

 • Adrian
  ... a scris la 22 august 2016, 18:36   [#8]

  Buna seara, vin si eu cu o problema, recent am incercat sa instalez windows-ul pe un laptop, totul a mers perfect pana la creerea partitilor, ma lasa sa le fac dar nu ma lasa sa instalez windowsul, am incercat cu winsows xp, vista si 7 nu ma lasa nici decum sa instalez, vreun windows.

  Eroarea ar fi ceva de genul “This computer hardware may not suport booting to this disk. Ensure that the disk controller is enabled in the computer BIOS menu” nu-mi dau seama la ce se refera aceasta eroare, va rog o mana de ajutor, multumesc!

 • ... a scris la 22 august 2016, 20:15   [#9]

  @Adrian: intră în BIOS şi setează hard-diskul de pe modul “IDE”, pe “AHCI”…

 • Adrian
  ... a scris la 22 august 2016, 20:19   [#10]

  Problema este ca am un bios foarte sarac si nu am aceasta optiune in bios!~
  Dupa cum se vede in poze:

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?