Reparaţii alternatoare

alternator auto reparatii Reparaţii alternatoare

Reparaţii alternatoare

Se apropie sezonul rece şi maşina trebuie pregătită pentru iarnă. Este recomandat ca aceste pregătiri să fie efectuate din timp şi nu “pe ultima sută de metri”. Pentru anvelope de iarnă, antigel şi alte asemenea lucruri, încă mai este timp. Însă din pregătirea de iarnă, printre altele, ar trebui să facă parte şi verificarea alternatorului sau în anumite cazuri – la maşini mai vechi – a electromotorului.

Pentru că, există şi maşini vechi, folosite deja de câţiva ani buni de zile, nu doar maşini noi cu garanţie. Iar până la urmă, evident, orice maşină nouă iese din garanţie şi poate fi numită “maşină veche”. Moment în care, dacă nu eşti dispus să schimbi maşina imediat cum iese din garanţie (puţini români îşi permit asta!), atunci va trebui să ai grijă de maşina pe care o ai. Iar asta, înseamnă verificări şi reparaţii acolo unde este cazul şi dacă este cazul …

Alternatorul, este una dintre componentele maşinii care, surpriză(!), se mai şi strică! Era şi o axiomă care spunea că: “Orice lucru care se învârte, la un moment dat se strică!“. Aşa şi cu alternatorul …
Pentru că, încă nu a fost găsită vreo soluţie inovatoare care să înlocuiască celebrul alternator, modul de funcţionare al acestuia este acelaşi, de decenii întregi încoace. Acesta are (printre altele) un stator cu bobine şi un rotor care se învârte. Iar dacă se învârte, am stabilit deja că … se strică.
Pe urmă, mai are nişte “perii” de contact, care din cauza frecării, se uzează. Datorită mai multor factori care pot afecta componentele unui alternator, pot apare şi alte “surprize” care să afecteze funcţionarea corespunzătoare a alternatorului. Şi-atunci, ce facem? Trebuie să-l ducem la verificat şi reaparat.

Electromotor / Demaror

electromotor demaror auto Reparaţii alternatoare

O ştiţi pe aia cu medicul generalist? Sau medicul de familie? Ei bine, evident că respectivul medic, are habar de medicină, şi totuşi, când situaţiile devin mai complicate, medicul generalist te trimite la un medic specialist. Medic specialist, care doar aia face, care este specializat într-un anume domeniu medical. La fel se întâmplă şi în cazul maşinilor: când ai o problemă, e bine să apelezi la un specialist. Dacă vrei să-ţi montezi un parbriz, e bine să mergi la un service care este specializat în aşa ceva, care montează parbrize de ani de zile şi au experienţă în aşa ceva. Dacă vrei să-ţi vopseşti maşina, mergi la un vopsitor specialist. La fel ar trebui să se întâmple şi în cazul alternatoarelor: vrei să-ţi repari alternatorul? Apelează la o firmă care asta face, care cu aşa ceva se ocupă şi care sunt specializaţi în acest domeniu …

În Bucureşti, există o astfel de firmă, respectiv un service auto specializat în reparaţii alternatoare. Societatea se numeşte SC TOTAL AUTO ELECTRIC SRL şi se afla pe Bulevardul Energeticienilor nr.86, Sector 3, Bucureşti. Aceştia, cu aşa ceva se ocupă: reparaţii alternatoare.
Aceştia, repară alternatoare de: Opel, Dacia / Logan, Ford, Matiz, Audi, Renault, BMW, Spark, Skoda, Porsche, Volkswagen şi alte mărci auto, însă şi alternatoare de la diverse utilaje sau maşini industriale.
Au şi un site web unde puteţi găsi mai multe informaţii despre ei: http://www.reparatii-alternatoare.com/
Drept urmare, dacă sunteţi din Bucureşti şi aveţi nevoie de astfel de servicii, în speţă doriţi să reparaţi un alternator sau electromotor (demaror), sunteţi la un click distanţă de rezolvarea problemei.

xC7QtuP Reparaţii alternatoare

Categorie articol [ Advertoriale ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?