Reincarcare online, cartela PrePay – Credit pe telefon prin ING Bank

reincarcare cartela prepay ing bank Reincarcare online, cartela PrePay  Credit pe telefon prin ING Bank

Reincarcare cartele PrePay

Cei de la ING, prezinta cateva explicatii despre cum poti sa-ti incarci cartela PrePay prin serviciul online oferit de ING Bank prin siteul homebank.ro, impreuna cu un scurt filmulet demonstrativ.

Iata si cateva explicatii oeferte de catre cei de la ING:

2,4 ore, am calculat, castigi, in medie, daca folosesti serviciul de reincarcare a cartelei prepay cu care iti iei instant credit pe telefon, direct din ING Home’Bank.
De unde pana unde atat timp? E simplu: nu mai trebuie sa te imbraci, sa iesi in oras, sa mergi la operatorii de telefonie mobila sau sa bajbai cautand un automat de reincarcare.
Intri pe www.homebank.ro, dai click pe optiunea reincarcare cartela din eShop si din trei pasi ai incarcat: alegi furnizorul, alegi valoarea creditului, il activezi. Atat.
Nu te costa nimic in plus, ai parte de sistemele de securitate ale platii prin ING Home’Bank si, cel mai important, este deschis la orice ora si in orice zi.
Ce premiu si cu cat trebuie sa incarci ca sa castigi, afli in fiecare zi daca intri pe www.ing.ro/homebank sau te loghezi in ING Home’Bank.
Mai multe detalii in regulament.

Si filmuletul demonstrativ:

Categorie articol [ Abonamente si servicii ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Reincarcare online, cartela PrePay – Credit pe telefon prin ING Bank”

 • lupixxx
  ... a scris la 10 noiembrie 2011, 7:26   [#1]

  Indiferent la ce banca esti, intri pe site-ul orange, iti faci cont, si poti incarca de-acolo si platesti cu orice card.

 • ... a scris la 17 noiembrie 2011, 21:08   [#2]

  Am fost si eu de curand sa-mi fac un Web Card la ING, dar operatorul pixului de acolo zice ca pentru acest tip de card trebuie neaparat sa aplic online. I-am spus ca am aplicat online, a cautat el pe acolo si nu gasea nimic. I-am dat buletinul ca sa mai aplice el o data pentru mine. A aplicat si tot nu a aparut aplicarea. Mi-a zis sa mai incerc si eu de acasa si sa revin ziua urmatoare. Am facut si asta si tot la fel, nu le-a aparut aplicarea. Am apelat prin formularul de contact de la ING ca sa le explic problema insa pana acum nici un raspuns de la ei. Sa fi asteptat operatorul o mica atentie de la mine ca sa-mi faca acel card sau pur si simplu are dreptate?

 • ... a scris la 6 septembrie 2012, 16:49   [#3]

  exista si alte metode mai simple de reincarcare online ?

 • octavianoancea79
  ... a scris la 19 septembrie 2012, 10:17   [#4]

  Alexandra poti sa arunci un ochi si pe aici. E un articol in care sunt descrise cateva site-uri care ofera reincarcare online.

 • Alexandra Stanescu
  ... a scris la 21 septembrie 2012, 19:57   [#5]

  @octavianoancea79 am citit articolul si am incercat fonmoney. Foarte simplu site-ul si a mers imediat! multumesc pentru pont!

 • Diana
  ... a scris la 28 aprilie 2014, 18:06   [#6]

  Intre timp a fost lansat si reincarci.ro … V-o recomand, nu pentru ca este simplu de folosit, ci pentru ca este mai ieftin decat sa incarci direct la operatorii de telefonie (Orange, My Vodafone etc.). Poti sa-ti incarci creditul cu 5 euro cu 26,99 lei…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?