Reincarcare cartele PrePay, prin internet

Reincarcare cartele Orange, Vodafone, Comote, pe internet

cartela prepay reincarcare Reincarcare cartele PrePay, prin internet

Cei care au cartele PrePay de la Orange, Vodafone sau Cosmote isi pot incarca acum cartela PrePay, direct prin internet, de pe cardul bancar.

Nu stiu daca alte banci ofera sau nu astfel de facilitati, insa cei de la ING Bank au implementat aceasta optiune pe siteul ING unde pot fi administrare online conturile bancare de la ING Bank: www.homebank.ro

Incarcarea unei cartele PrePay (cartela reincarcabila) de la Orange, Vodafone sau Cosmote este acum foarte simpla, puteti vedea in filmuletul de prezentare oferit chiar de catre cei de la ING: click aici.

reincarcare cartele prepay orange vodafone cosmote Reincarcare cartele PrePay, prin internet

Categorie articol [ Abonamente si servicii ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Reincarcare cartele PrePay, prin internet”

 • ... a scris la 17 octombrie 2010, 15:13   [#1]

  Nu mai bine ramanem la “coduri” ? Scapam si de comisioanele bancii :D

 • ... a scris la 17 octombrie 2010, 22:25   [#2]

  Din cate stiu eu, comisioanele bancii sunt mai mici decat adaosul comercial al celui care vinde cartele de reincarcare PrePay prin diversele magazine din orase, benzinarii, etc…

 • ... a scris la 18 octombrie 2010, 13:52   [#3]

  Atunci am mai invatat ceva . Nu stiam .

 • Cristofor
  ... a scris la 31 martie 2011, 0:11   [#4]

  probabil iti vei “reincarca” contul de tot :)) multi practica smecherii dinastea pe net si altii cad in ele … cei mai buni prieteni raman aparatul de pe strada si dealerii autorizati :))

 • Marius
  ... a scris la 27 octombrie 2011, 20:45   [#5]

  Nici mie nu-mi place sa am atatea costuri. Mai mult, am gasit o modalitate sa platesc chiar mai putin atunci cand imi reincarc cartela. Am scris despre asta pe blogul meu ***** Beneficiez de reduceri la fiecare reincarcare

 • Tina
  ... a scris la 2 noiembrie 2011, 17:50   [#6]

  Eu m-am saturat de cei de la Vodafone. Sunt niste hoti, in primul rand ca isi permit luxul de a fura oamenii cu buna stiinta… Aveti mare grija…
  Poate ca v-ati intrebat de multe oride ce aveti atat de mult de plata cand voi sunteti constienti cat ati vorbit. Va dau un exemplu si chiar rog pe toata lumea sa isi calculeze facturile atunci cand fac o plata .ex cursul stabilit de dansii este de 36.73 euro iar ei binevoiesc sa nu mai socoteasca centii si sa faca cursul pe factura de 36.77 de centi ca sa fie suma rotunda pe factura presupun ca nu au calculatoare care sa le dea cu virgula.sau mai presupun ca vor sa scoata si iei niste bani neimpozabili, nu ?

  In primul rand eu vreau sa ii dau in judecata pentru fals in acte si furt si sa le cer si despagubire pentru treaba asta, pentru ca m-a deranjat enorm un calcul scurt arata ca fac o galagie de bani pe an din chestia asta, la cati abonati au nici nu ma mira. Ca daca adunati 3 centi ori nu stiu cate sute de euro ies forte bine in castig dansi. Va multumesc ca ati citit acest comentariu si haideti sa ne gandim mai bine atunci cand vrem sa facem un contract cu iei sau achitam o factura. 3 centi nu inseamna absolut nimic pentu un euro dar sute de mii de euro inseamna foarte mult. Va multumesc.

 • activepay
  ... a scris la 10 noiembrie 2013, 14:25   [#7]

  Va recomand un serviciu de reincarcare electronica prepay, simplu de utilizat. ***** Este sigur si rapid. Livrarea se face instant, plata cu cardul. La orice ora din zi sau din noapte!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?