Referendumul a fost invalidat

referendum invalidat Referendumul a fost invalidat

Referendumul a fost invalidat

Referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu a fost invalidat. Decizia a fost luata de catre CCR (Curtea Constitutioanala a Romaniei), cu un vot de 6 la 3 pentru invalidarea referendumului. Drept urmare, marinarul de intoarce la Cotroceni …

Lupta politica insa, nu se termina aici. In pofida faptului ca a fost deja luata o decizie de catre Curtea Constitutionala, cei de la USL au facut primele declaratii potrivit carora, scopul lor este ca pe Traian Basescu sa nu-l prinda toamna pe la Cotroceni, cu alte cuvinte, USL vrea cu orice pret sa scape de Traian Basescu inainte de alegerile parlamentare care vor avea loc la sfarsitul acestui an.

Singura preocupare a USL-ului de cand a ajuns la guvernare, a fost sa-l dea jos pe Traian Basescu. N-au fost luate nici un fel de masuri economice sau sociale asa cum au promis, toata atentia lor s-a concentrat pe demiterea presedintelui Traian Basescu, au incercat sa-l inlature pe acesta cu orice pret. N-au tinut cont nici de faptul ca economia merge tot mai prost, ca numarul somerilor creste tot mai mult, ca preturile au inceput sa o ia razna, ca leul a ajuns la un prag minim istoric, ca toate se duc de rapa in tara aceasta … singura lor preocupare a fost sa-l dea jos pe marinar.

Daca romanii asta-si doresc (mazilirea cu orice pret a lui Basescu) si nu un trai mai bun, salarii mai bune, siguranta locului de munca, un sistem de sanatate bine pus la punct, preturi mai mici la alimente, energie si combustibil … atunci, eu nu mai am cuvinte.

referendum invalidat Referendumul a fost invalidat

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

10 comentarii la “Referendumul a fost invalidat”

 • ... a scris la 21 august 2012, 14:54   [#1]

  Luala-ar dracu de marinar, doamne cata prostie poate sa fie in tara asta de rahat.

 • ... a scris la 21 august 2012, 21:19   [#2]

  robot bun nume ti-ai ales pentru postu care l-ai facut.Tu nu vezi ca actiunea de suspendare a distrus economia tarii ? plus ca imaginea tarii pe plan international e praf dupa ultimile 2 luni.Pana si Mugur Isarescu a remarcat acest lucru.

 • Alfi
  ... a scris la 21 august 2012, 23:17   [#3]

  Robot esti de o cretinitate rar intalnita,poate da dumnezeu si te ia dracu pe tine si toata sleatca de HOTI si plagiatori zis USL si PNL in frunte cu janghinosul de VICTOR POTA PLAGATORUL si CACARAU REPETENTUL…
  Ba tembelule pai astia vroiai tu sa-i lasi sa ne conduca???

 • ... a scris la 22 august 2012, 14:37   [#4]

  Ma bucur ca au muscat-o cei de la monstruoasa coalitie… Dar sincer, nu ma bucur ca a ramas Base…

 • MihaiDamas
  ... a scris la 22 august 2012, 15:29   [#5]

  In tara hotilor au ajuns in sfarsit sefii lor la guvernare.
  Bravo romani, mergeti intr-o directie “buna”. Epoca de piatra nu este prea departe.

 • Francisc
  ... a scris la 26 august 2012, 10:36   [#6]

  Sărmană țară, biet popor…
  La momentul „exploziei mămăligii românești” din 1989, numită de unii „revoluție” și de alții „evenimentele din decembrie” eram un tânăr naiv, dar plin de speranțe, de numai 23 de ani, tată a doi copii. Ca toți românii acelei perioade, m-am bucurat și eu de „victoria poporului” asupra dictaturii mincinoase a cizmarului și am crezut cu adevărat în viitorul cel „luminos” și atât de diferit de cel clamat de Ceaușescu. Chiar credeam atunci că românii au doborât pentru totdeauna minciuna și impostura…
  Apoi, în ziua sfântă de Crăciun a acelui fierbinte decembrie, am avut parte de prima dezamăgire urmărind „în direct” la TVRL (pentru cei neavizați, Televiziunea Română Liberă!) filmul procesului, condamnării și execuției lui Ceaușescu. Au trecut de-atunci mai bine de 22 de ani și încă simt aceeași dezamăgire…
  Ce a urmat o știu toți românii „de bine”: regimul Iliescu cu mineriadele lui, regimul Constantinescu cel „învins de sistem”, dar care totuși a schimbat o țâră din mentalitatea românilor, și din nou „tătucul” Iliescu. Apoi, ca urmare a lipsei de alternative, am ales Băsescu în loc de Năstase și încă o dată Băsescu în loc de Geoană… Și bine-am făcut, cred eu… Dar ne merităm prezentul fiindcă nu am știut să învățăm la vremea potrivită lecțiile „predate” de trecut… Merităm din plin să fim contemporanii acestui „război” mincinos dintre DA și NU la care suntem forțați de mai marii zilei să participăm…
  În lupta dintre adevăr și minciună, cea din urmă își duce ultimul asalt. L-am respins prin non-combat, dar încă nu știm ce mijloace murdare vor fi folosite pentru a câștiga bătălia intereselor personale ale mahărilor prezentului…
  Sărmană țară, biet popor!…

 • Francisc
  ... a scris la 26 august 2012, 10:49   [#7]

  Iarăși despre referendum…
  Nesimțirea lui Ponta și a lui Antonescu începe să depășească orice imaginație. După ce au făcut tot ce le-au putut mușchii, mazilind în trei zile tot ce era de mazilit, acum se dă în spectacol pe toate ecranele țipând în gura mare că ancheta procurorilor, referitoare la votul multiplu, e un abuz, un „desant” al procurorilor asupra fragilei democrații românești. Of Doamne, sau cum ar spune englezul, my Good!
  Dacă băieții ăștia ar avea măcar o umbră de inteligență (politică, aș spune), atunci ar trebui să se retragă de pe scena politică, cu „plecăciunile” și scuzele de rigoare. Ar lăsa, în felul ăsta, o mică șansă de reușită partidelor pe care le reprezintă într-un mod atât de jenant.
  Ghermanii, Cosmâncii și Văcăroii din anii 90 erau niște „gentlemani” pe lângă Ponții și Antoneștii de azi. Dar nu despre asta e vorba. Subiectul zilei e votul multiplu și frauda de la referendum. Pot fi de acord cu ideea „lansată” de USL, precum că procurorii „acționează” la comanda politică a lui Băsescu. Și, chiar sunt. Dar nu pot accepta ca la un scrutin „democratic” cineva să voteze de câte ori vrea „scula” lui, anulând în felul ăsta orice speranță în democrație, fără să tragă „ponoasele”. Orice încălcare a oricărei reguli atrage după sine și răspunderea. De-aia nu văd de ce badea Ion și nea Vasile, dacă au pus de două sau mai multe ori ștampila, nu ar trebui să „plătească”cu vârf și îndesat. Ca să le piară cheful de a vota multiplu!
  În ultimii ani am avut îndoielile mele în ceea ce îl privește pe președintele Băsescu. Voi rămâne cu aceste îndoieli până la alegerea unui nou președinte. Dar mă distrez la maximum privind la Antonescu ăsta, ce se crede deja președinte. Doamne, ferește-ne de el!
  Dar, doar poporul ( suveran și nevinovat) hotărâște… Noi, indivizii din afara tiparelor prostiei, ne supunem voinței celor mulți… Cu rezerva că ne păstrăm dreptul de a „cârcoti” pe la colțuri…

 • Francisc
  ... a scris la 26 august 2012, 10:52   [#8]

  Îmi vine să-njur…
  De felul meu, sunt un om pașnic. Chiar peste măsură de pașnic și prietenos. Dar de la o vreme încep să devin nervos. Îmi vine să înjur pe toată lumea: pe copii, pe nevastă, pe mama, pe tata, ,pe vecini, pisica, cățelul, purcelul și pe toți sfinții… Mă abțin însă, încercând să înțeleg de unde provine această enervare. Și constat că una dintre cauze e prostia. A doua e minciuna și a treia e nesimțirea.
  Înghit o bere și mă calmez. Chiar așa, de ce m-aș enerva în prezența prostiei pe care o întâlnesc la tot pasul? Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul, spune proverbul. Ignorarea poate fi soluția.
  Minciuna, însă, nu poate fi ignorată, fiindcă ne macină simțămintele, sufletele și viața. Și, din nefericire, e la „modă”! O auzim în fiecare secundă a existenței noastre pe toate canalele de comunicare. Încetul cu încetul viața noastră se contopește zilnic cu neadevărurile ce ni se inoculează metodic în creier de către specialiștii în manipulare școliți de stăpânii Noii Ordini Mondiale. Dar o ignorăm și pe asta.
  Și, am ajuns la nesimțire. Nu mă întrebați de ce îmi vine să înjur!…
  Sunt, totuși, un om pașnic….

 • ... a scris la 26 august 2012, 20:10   [#9]

  Eu inca astept ca Antonescu sa plece asa cum a promis!

 • ... a scris la 4 septembrie 2012, 14:42   [#10]

  Se astepta altcineva sa fie altfel :) ?

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?