Referendumul pentru redefinirea familiei

referendum vot alegeri Referendumul pentru redefinirea familiei

Realmente, nu mai ştiu ce să cred?!

Este și greu de crezut, că acum, în timp ce numeroase și grave probleme îngrijorează mai toată societatea românească, partidul care-i la putere se lansează într-o adevărată și vastă campanie de răfuieli (atacuri) toxice, fără precedent! Bunăoară, consilierul premierului Dăncilă, dl. (oare?!) Darius Vâlcov, penal și el, realizează un potop de postări pe pagină sa de Facebook care, cred eu, îngroapă iremediabil imaginea PSD-ului. Între altele, domnia sa, publică și-un filmuleț prin care Președintele Iohannis este întruchipat drept… Adolf Hitler!

Tot între “realizări” partinice este și anunțul public făcut de radicalii partidului de guvernare, că în luna Octombrie a.c. va avea loc un Referendum Național în scopul consolidării familiei tradiționale! (www.mediafax.ro…referendum).
Bun, să zic, dar cine-l propune și-l va organiza? Taman “tradiționaliștii”, cei care de atâta dragoste față de familie și-au schimbat, în ani, câte 4 sau chiar 5 soții, mai tinere și mai frumoase, după gustul ‘mnealor! Nu mai vorbim și de la fel de trecătoarele amante! Tot tinerele și care, la o adică, pot să le fie soții până și fiilor acestor îndrăgostiți de carieră, inclusiv de… familia tradițională! Păi, nu- ți vine să razi sau să te crucesti?!

Știți cum vine toată această poveste (reală)? Exact cum o presupusă gașcă de hoți ar propune un, eventual, referendum pentru legalizarea furtului… tradițional!

Aflându-le, te consolezi cu alte “minuni” mediatizate de potentații prezentului, în fapt, tot atâtea doveazi peremptorii, că acum, în țărișoara noastră, mai toate sunt… pe dos! Anormalul e considerat… normal, minciuna-i adevăr, hoții sunt “băieți descurcăreți”, acuzații devin… acuzatori, iar jandarmii bătăioși “mielușei”! Vinovați de sălbăticiile și masacrul din Piață sunt, după “argumentele” și “dovezile”… acuzatorilor, nimeni alții, decât chiar cei gazați și bătuți cu bastoanele, iar Jandarmeria Română, transformată peste noapte, ca-n poveste, în… armă politică, în și la mâna mai marilor din fruntea partidului ce se vrea, unic!
Și atunci, ce să mai crezi?! Afli, vezi și le trăiești, le suporți și?!… Doar atât: eventual, te minunezi!…

P.S. Alte “realizări” pesediste le mai puteți vedea sau revedea (dar și… admira!) în videoclipul alăturat!

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)


Categorie articol [ Guest Post, Politica, Social, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

9 comentarii la “Referendumul pentru redefinirea familiei”

 • ... a scris la 4 septembrie 2018, 22:38   [#1]

  Nivelul de ipocrizie cu care sunt înzestraţi cei ce vin cu astfel de propuneri, nu poate fi măsurat în nici un fel, este fără limite. Iar bunul simţ este inexistent la tovarăşii ăştia… S-au găsit cei doi “tradiţionalişti”, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu să dea românilor lecţii despre familie şi tradiţie. Asta ipocrizie!
  Iar românii, la cât îi duce capul, chiar pun botul la ăştia doi vrăjitori…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 5 septembrie 2018, 2:47   [#2]

  Din punctul meu de vedere referendumul pentru redefinirea familiei e un lucru normal, nea Marc și nene Dan. Mergem tustrei la referendum și votăm cum ne place.

  Faptul că PSD încearcă să profite de ignoranța românilor e altă discuție, curat murdară, cum ar zice nenea Iancu. În afară de Dragnea și de Tăriceanu, orice alt cetățean român (presupunând că și ăștia doi sunt cetățeni) are un cuvânt mai greu de spus. Și-atunci de ce nu? Să fie referendum, indiferent cine îl organizează…

  Părerea mea despre „familia” formată din doi tați sau două mame o știți, așa că nu mai insist. Important e că 3 milioane de cetățeni au semnat pentru acest referendum. La fel cum 1 milion de români au semnat pentru „fără penali în funcții publice”.

  Dacă nici referendumurile nu ne plac, atunci de ce mai vrem „democrație”?

 • ... a scris la 5 septembrie 2018, 9:20   [#3]

  Referendumurile sunt ok. Ce nu e ok este ca propunerea unui astfel de referendum să vină (ori să fie susţinută, public) din partea ăstora doi… Adică un fel de “hoţii, strigă hoţii” dar în altă variantă.

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 5 septembrie 2018, 10:35   [#4]

  Perfect adevărat, domnilor! Referendumurile sunt, aşa cum spuneţi şi dv, dle Dan, OK şi-n esenţă şi menirea lor, şi o veritabilă mostră de adevărată democraţie. Dar, repet, nu la sugestia unor total neaveniţi în fenomen. Nu a unor non exemple de… “familişti-model”! Ce treabă au aceştia cu familia tradiţională?!… Precum, desigur, şi cu multe, multe alte exemple ce s-ar mai putea oferi, dacă vorbim şi de… competenţe, adevăr şi cinste!…

 • Stefan
  ... a scris la 5 septembrie 2018, 16:11   [#5]

  Sunteti povestasi. Acest referendum este contrar principiilor europene si ale bunului simt. Am intrat in UE respectam regulile sau plecam. Clerul ortodox, membrii ai unui ONG numit Biserica Ortodoxa Romana a determinat o noua manipulare majora, sub masca unor asociatii. Cu episcopi corupti, preoti pedofili si homosexuali, cu profituri declarate, nu si reale, de milioane de euro, BOR uita ca Romania este un stat laic. Nu ma intereseaza pozitia nulitatilor politice, nici ale preafericitului si preasfintitilor sau preacuviosilor ca polutii pe anteriu, oameni a caror unica ambitie este imbogatirea si construirea de lacase de cult. Ma intereseaza interesul major al minorului care poate fi asigurat de o familie, a carei structura nu ma intereseaza. Decat cu un tata betiv si o mama curva, care se duc duminica la sfanta biserica, mai bine parinti gay. Nu mai fiti cabotini si moralisti. Iar daca va pasa de democratie si referendum, cereti respectarea celui din 2009!

 • marc
  ... a scris la 5 septembrie 2018, 17:56   [#6]

  Iata ce spune O.B., actrita si cantareata (nu-mi permit sa-i divulg identitatea) referindu-se la tara in care traim:

  Sunt f trista. Pentru ca avem o tara frumoasa, suntem bogati, românii (n.n. nu chiar toti!) sunt minunati, Ma doare sufletul sa vad ca exista tot felul de oameni care vor sa ne dezbine (n.n. ii stim deja!). Nu avem voie sa facem asta. Asa cum spunea si Stefan cel Mare aceasta tara nu este a noastra, ci a copiilor copiilor nostri, Din pacate, copiii sunt total deviati, sunt ratacti de catre oamenii mari, li se ia copilaria… Pe televizor exista acum numai lucruri insinuante, pornografie, decadenta. Acum e la moda (n.n. am spus-o si eu si nu odata) sa fii amanta, nu nevasta, Nu se mai pune accen pe verticalitatea morala si pe faptul ca familia este celula de baza a societatii…

  Se pune in schimb, zic eu, accent pe furt, hotie, minciuna si pe alte asemenea rele ce, in timp, au inlocuit orice principii etico-morale!

 • Ema
  ... a scris la 18 septembrie 2018, 11:21   [#7]

  Sunt unul din cei 3 000 000 de oameni care au votat rectificarea constitutiei, si nu imi retrag semnatura pentru ca si Dl Dragnea este de acord cu mine. Nu oamenii politici au initiat aceasta schimbare, deci faptul ca ei voteaza pro nu inseamna ca ar avea un amestec in promovarea familiei. 

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 24 septembrie 2018, 19:30   [#8]

  Nu sunt unul dintre semnatarii petiției pentru modificarea Constituției, dar le susțin demersul, indiferent de ce argumente pun la bătaie cei care se împotrivesc, stimată Ema.

  Un referendum e întotdeauna bine venit. Desigur, cu condiția firească ca (sfântă cacofonie, iar am comis-o!) rezultatul votului să aibă urmări. Să fie aplicat, adică.

  Cei care susțin că trebuie boicotat pe motiv că e inutil și că participarea la vot înseamnă sprijinirea lui Dragnea nu au decât să boicoteze. Tot ce contează la final e rezultatul.

  Eu mă duc la referendum pentru că așa gândesc că e normal: mi se cere părerea, mi-o dau!

  Iar votul meu se știe. Am scris de-atâtea ori pe-aici ce cred…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 24 septembrie 2018, 19:53   [#9]

  Sunteți o victimă a propagandei dacă credeți că un referendum poate fi în contradicție cu niște principii, domnule Ștefan.

  Ca să vă lămuresc să credeți ce spun, vă zic doar atât: „democrația” e o formă de organizare a societății ce proclamă principiul deținerii puterii de către popor prin vot.

  UE n-are nicio treabă, cu toate directivele ei. Bunul simț, da!

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?