Reducerea numărului de parlamentari

Parlamentul Romaniei Reducerea numărului de parlamentari

Reducerea numărului de parlamentari

La data de 22 noiembrie 2009, odată cu primul tur al alegerilor prezidenţiale a avut loc şi un referendum prin care românilor li s-au pus două întrebări. Întrebările care apăreau pe buletinele de vot la referendumul din 2009, erau acestea:
1.) – Sunteți de acord cu trecerea la un Parlament unicameral în România?
2.) – Sunteți de acord cu reducerea numărului de parlamentari la maximum 300 de persoane?
Pentru ca referendumul să fie validat, era necesară prezenţa la vot a unui procent de 50% +1 din numărul total de alegători. Peste 50% + 1 dintre alegători s-au prezentat la urne pentru a participa la referendum, drept urmare referendumul a fost validat oficial. Iar românii au votat covârşitor (în proporţie de 80%) pentru reducerea numărului de parlamentari la maxim 300 de persoane !!!
Numai că cei aflaţi la putere (USL-ul) şi care deţineau 70% din numărul de parlamentari, s-au pişat efectiv pe dorinţa românilor!!!

parlament popor Reducerea numărului de parlamentari

Iar asta în condiţiile în care, deţinând 70% din Parlament, ar fi putut trece absolut orice lege le-ar fi trecut prin cap! Dar n-au făcut-o! Parlamentarii au ignorat complet, voinţa poporului român!

În aceste condiţii, pentru mine, cei aflaţi acum în Parlamentul României, nu reprezintă nimic altceva decât 600 de dobitoace pentru care nu mai am absolut nici un respect! Oricare dintre ei şi toţi împreună, nu merită decât un scuipat între ochi din partea fiecărui român a cărui voinţa au ignorat-o cu tupeul jegos care-i caracterizează! Iar dacă ei aşa au considerat că trebuie să trateze voinţa unui popor, atunci nici din partea poporului nu merita absolut nici o urmă de respect.

Toţi, sunt nişte jeguri ordinare ! Pentru că:

Numar parlamentari romania vs franta vs germania Reducerea numărului de parlamentari

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 26 noiembrie 2014 in categoria Legislaţie, Politica, Vocea poporului. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Reducerea numărului de parlamentari”

  1. robert

    sa ii dea pe toti afar ca oricum sunt somnabuli si cei mai hoti le vine cate o lege la fiecare scobire in nas :dancing: :dancing: :)

  2. Severus

    Nu își taie ei craca de sub picioare, nesimțire curata. Propriile interese sunt la baza. Sa le fie rușine!

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite