Recomandare telefon fix, fără fir

Recomandare telefon fix, fără fir

Da, am telefon fix. În 2016, era telefoanelor mobile, eu am telefon fix. Mă rog, am şi telefon fix, cu abonament de la RCS&RDS, asta pe lângă “colecţia” de telefoane mobile din dotare.
Iar motivele pentru care ţin telefonul fix, sunt destul de multe. De exemplu, dacă sunt apelat din Germania, convorbirile din Germania către un număr fix de RDS din România, sunt mai mici. Pe urmă, mai folosesc şi fax-ul din când în când. Iar pentru fenomenala sumă de vreo 5 RON pe lună, cât plătesc pentru telefonul fix, am câteva mii de minute, am tarife extrem de mici pentru aproape orice destinaţie sau reţea, am inclus un abonament Digi Mobil cu voce şi date. Gratis! Pentru că, în urmă cu mulţi ani de zile, atunci când a existat oferta la RCS&RDS, n-am stat pe gânduri şi am “lovit-o” (oferta), iar acum am rămas bine merci cu ea …

Telefonul fix actual, a început să-mi facă probleme, iar la următoarea belea urmează să-l sparg după care ajunge la coş.
Un alt “minus” este că, deşi este un telefon fix cu afişaj electronic, agendă şi toate alea, este totuşi un telefon cu fir. Şi parcă nu mai vreau fire la telefon, deşi, în general – în alte situaţii – consider că în comparaţie cu wireless-ul, firul este sfânt. Drept urmare, sunt în căutarea unui telefon fix, fără fir. Numai că, experienţa mea în zona asta tinde spre zero, dacă nu cumva este chiar egală cu zero.

Aşa că, dacă există cititori care mi-ar putea face o recomandare pentru un telefon fix fără fir, bun, dar care să nu coste cât o maşină … aştept propunerile voastre. Pentru că, în acest moment, nu am nici cea mai mică idee nici măcar despre brand, respectiv care sunt cele mai bune branduri de telefoane fixe!?

telefon fix fara fir DECT Panasonic KX TG2511FXM Recomandare telefon fix, fără fir

g7cYuJL Recomandare telefon fix, fără fir

Categorie articol [ Electronice / Electrocasnice ]
Tagged with: [ , , , , ]
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comentarii la “Recomandare telefon fix, fără fir”

Adaugă un comentariu