Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

HP DeskJet Ink Advantage 4645 e All in One Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

Imprimantă multifuncțională pentru acasă sau birou

Cauți o imprimantă multifuncțională ieftină, cu costuri mici de întreținere după cumpărare? Te-ai săturat de imprimantele cu consumabile scumpe și cu probleme? Ei bine, există variante, iar una dintre variante am să o prezint mai jos …

În urmă cu doar câteva zile mi-a sosit noua imprimanta multifuncțională, este vorba despre HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One. Am cumpărat-o de aici. După câțiva ani de utilizare a unei imprimante multifuncționale Canon PIXMA MP250, imprimantă care mi-a cam scos peri albi în ultima vreme, am decis că este momentul să schimb imprimanta. Motivele? Cartușele pentru Canon erau destul de scumpe, reîncărcarea cartușelor se făcea destul de greu, după reîncărcare nu mai era afișat nivelul de cerneală, ba de cele mai multe ori nici măcar nu recunoștea cartușul și trebuia să resetez imprimanta însă aproape de fiecare dată trebuia să fac altfel, iar cam la a 3-a sau a 4-a reîncărcare, cartușul avea prostul obicei de a se defecta. Așa că m-am supărat pe Canon și am decis să schimb tabăra, trecând la HP, în pofida opiniilor negative de pe internet la adresa HP! În ultima vreme, cei de la HP au scos pe piață câteva modele de imprimante multifuncționale care merită luate în seamă.
Iar una dintre ele, care are un raport calitate/preț bun (la oferta cu preț redus de acum!), este imprimanta multifuncțională cu jet de cerneală, HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One, Fax, Duplex, ADF, Wireless, A4, Negru.

Imprimanta multifunctionala HP DeskJet Ink Advantage 4645 e All in One Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

Din pozele care apar pe internet, HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One mi s-a părut ca fiind destul de mare, însă nu este deloc așa. Este micuță, frumoasă și cu finisaje bune. Iată o comparație între vechea mea imprimantă Canon MP250 și HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One:
Canon PIXMA MP250 vs HP DeskJet Ink Advantage 4645 e All in One Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

SPECIFICAȚII HP DeskJet Ink Advantage 4645

Dați click pentru a mări imaginea!

HP DeskJet Ink Advantage 4645 Specificatii Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

De ce am ales HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One ?
Am ales HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One deoarece, cel puțin în acest moment, este o imprimantă bună pentru acasă sau chiar pentru un birou mai mic. Am prins-o la reducere, la 290 RON. Prețul „normal” de vânzare este de 455 RON, în condițiile în care pe toate site-urile care vând imprimante, prețul acestei imprimante variază între 445 RON și 575 RON. Dacă vreți să cumpărați o imprimantă multifuncțională ieftină și bună, vă sugerez să profitați de ofertă (vezi prețul actualizat, aici!).

HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One face parte dintr-o serie de imprimante lansate recent de către cei de la HP (seria “Ink Advantage”) și care, potrivit chiar afirmațiilor celor de la HP, reprezintă o serie de imprimante pentru care costul tipăririi scade la jumătate față de imprimantele anterioare. De exemplu, cartușul negru de la HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One poate imprima aproximativ 360 de pagini (la o acoperire de ~5%) comparativ cu alte imprimante care tipăresc aproximativ 100 de pagini (deși în specificații apare trecut 200 pagini).
Pe urmă, cartușele pentru HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One probabil că sunt cele mai ieftine de pe piață! Practic, la orice alte cartușe m-am uitat, prețul era semnificativ mai mare. HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One face parte din categoria foarte puținelor imprimante pentru care consumabilele sunt ieftine comparativ cu alte imprimante!

Pe urmă, HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One are wireless. Imprimanta poate fi conectată la un router wireless și devine astfel imprimantă de rețea, orice alt device conectat la acel router, va putea tipări pe imprimantă (chestie utilă și pentru birouri unde există mai multe calculatoare).
Are funcție ePrint (pentru cei care vor), care ce face? Imediat după instalarea imprimantei, se poate activa funcția “ePrint”, care va creea automat o adresă de email sub forma “numecont@hpeprint.com“. Este suficient să trimiteți un email către adresa “numecont@hpeprint.com” și conținutul acelui email va fi tipărit la imprimantă. Presupunând că ești în alta localitate și vrei să tipărești ceva de pe telefonul mobil la imprimanta de acasă ori de la birou, trimiți un email către “numecont@hpeprint.com” și imediat va fi tipărit conținutul emailului (inclusiv fișierele atașate din email, de exemplu dacă atașați documente de tip Word, Excel, PDF, poze, etc).

De asemenea, HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One are duplex automat! Astfel că, pot fi printate pagini față-verso iar imprimanta face acest lucru automat, fără să fiți nevoiți să intoarecti foaia manual! Imprimanta va printa “fața” paginii, apoi va prelua automat aceeași foaie și va printa și pe verso!

HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One are și ADF (Automatic Document Feeder), astfel că, pot fi scanate automat pagini dintr-un dosar, etc, iar totul se face automat. Dacă aveți de copiat/multiplicat sau scanat mai multe pagini (zeci de pagini), pune-ți toate paginile în suportul ADF al imprimantei, iar imprimanta va prelua automat pagină cu pagină și o va copia sau scana. La imprimantele obișnuite, se poate copia sau scana doar câte o singură pagină, fiecare pagină trebuie poziționată manual pe “sticla” scannerului, copiați sau scanați, apoi scoateți foaia „sursă”, puneți alta, iar copiați și tot așa … Multifuncționala HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One face singură toate aceste operații, în mod automat.

HP DeskJet Ink Advantage 4645 e All in One ADF Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One are și fax (foarte util pentru un birou!). Este suficient să introduceți mufa de la cablul telefonic în imprimantă, configurați partea de FAX și gata, puteți trimite și primi documente prin FAX.

Ce-mi place: pot utiliza imprimanta fără să instalez nici un software pe calculator!!! O conectez la router prin Wi-Fi, o instalez ca imprimantă de rețea (cu TCP/IP), iar scanarea o fac direct din panoul de control al imprimantei, panou de control care poate fi accesat direct din browserul web…

Panou de control HP DeskJet Ink Advantage 4645 e All in One Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

Evident, absolut orice operație poate fi efectuată și direct de pe imprimantă, cu ajutorul butoanelor și a funcțiilor din meniul imprimantei care este afișat pe ecranul imprimantei – mai puțin scanarea cu salvare fișier .PDF pe PC prin rețea, care dacă nu este instalat softul pe PC atunci se poate face numai din panoul de control accesat din browserul web.

Unboxing HP DeskJet Ink Advantage 4645 e AiO 09 Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

Alt aspect important: cartușele! Acestea sunt ieftine, comparativ cu cartușele altor imprimante.
Cartușul negru este un HP CZ101AE (Preț: 44 RON 39 RON) iar cartușul color este HP CZ102AE (Preț: 39 RON 34 RON).

Cartuse HP DeskJet Ink Advantage 4645 e All in One 01 Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

Cartuse HP DeskJet Ink Advantage 4645 e All in One 02 Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

Cartuse HP DeskJet Ink Advantage 4645 e All in One 03 Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

Cartuse HP DeskJet Ink Advantage 4645 e All in One 04 Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

L.E. – Următoarele cartușe pe care vreau să le încerc, sunt cartușele XL compatibile:
Cartus compatibil HP 650 XL, pentru HP CZ101AE (20ml, negru) = 57 RON …
… și:
Cartus compatibil color AC-HP 650 XL, pentru HP CZ102AE (21 ml, color) = 56 RON.
Sunt cartușe de mare capacitate (dublu, comparativ cu cele menționate anterior) și au aproape același preț cu cele de 10 ml!!!
Dacă la cartușul negru original (de 10 ml), este specificat un număr de aproximativ 360 de pagini, mă gândesc că cel de 20 ml ar trebui să “ducă” un ~700 de pagini!!! Ceea ce, este absolut senzațional pentru un cartuș “normal” cu cerneală!

Cartuse HP 650 XL Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

Consum redus de energie electrică!!!
HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One are funcție ECO, foarte inteligent concepută! Eu am setat activarea funcției ECO la 5 minute, astfel că, dacă timp de 5 minute imprimanta nu mai primește nici o comandă, se va activa automat funcția ECO. Aceasta oprește efectiv imprimanta, lăsând pornită doar funcția wireless (imprimanta rămâne conectată la rețea, prin wireless). Dacă se trimite o comandă către imprimantă (de oriunde din rețea sau din extern), aceasta “se trezește” automat din “somn”, pornește și execută sarcina primită (tipărire, scan, etc).

Drept urmare, dacă vreți o imprimantă multifuncțională ieftină și bună, cu o mulțime de funcții, cu wireless, duplex automat, ADF, fax, etc, dar cu costuri mici de întreținere, vă recomand să profitați de oferta de acum!!! Vezi prețul actualizat aici: http://goo.gl/vecxjh

Unboxing HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One

Unboxing HP DeskJet Ink Advantage 4645 e AiO 01 Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

Unboxing HP DeskJet Ink Advantage 4645 e AiO 02 Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

Unboxing HP DeskJet Ink Advantage 4645 e AiO 03 Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

Unboxing HP DeskJet Ink Advantage 4645 e AiO 04 Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

Unboxing HP DeskJet Ink Advantage 4645 e AiO 05 Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

Unboxing HP DeskJet Ink Advantage 4645 e AiO 06 Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

Unboxing HP DeskJet Ink Advantage 4645 e AiO 07 Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

Unboxing HP DeskJet Ink Advantage 4645 e AiO 08 Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă

IMPORTANT!!! Recomand să conectați imprimanta la router, prin wireless. Apoi, pe calculatoarele pe care vreți să folosiți imprimantă, să nu instalați software-ul HP!!!
Imprimanta poate fi adăugată pe calculator/laptop, din:
Control Panel >> Hardware and Sound >> Devices and printers >> Add a printer
… apoi:
Add a network, wireless or Bluetooth printer >>
… dați click pe butonul “Stop“, apoi click pe:
The printer that I want isn’t listed >> Add a printer using a TCP/IP address or hostname
Aici, la “Device type” selectați “TCP/IP Device“, iar la “Hostname or IP address” scrieți IP-ul imprimantei. IP-ul imprimantei îl puteți găsi pe routerul vostru, verificați la “clienții” conectați la router și o să vă afișeze IP-ul. De asemenea, este recomandat ca în router să se facă rezervare de IP pe IP-ul de rețea al imprimantei.

Video review


HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One, cu sistem CISS


Resetare nivel cerneală, cartușe HP 650, imprimantă HP DeskJet 4645

Categorie articol [ Periferice ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

35 comentarii la “Recomandare imprimantă multifuncțională pentru acasă”

 • Severus
  ... a scris la 25 ianuarie 2016, 22:03   [#1]

  Imi place scula, raport pret/calitate, consumabile, face toti banii! Sa ai bafta la ea.

 • ... a scris la 25 ianuarie 2016, 22:33   [#2]

  Merci, merci … N-am mai avut nervi cu Canon MP250-ul ăla … Direct la container l-am dus.

 • ... a scris la 26 ianuarie 2016, 12:32   [#3]

  sistemul ciss rulz. am sa-mi iau si eu unul, costa 170 lei

 • ... a scris la 26 ianuarie 2016, 12:59   [#4]

  CISS merită doar în situațiile în care printezi foarte mult, de exemplu la un birou unde eventual există mai multe calculatoare care printează.
  Pentru acasă, în modul de utilizare “casnică”, CISS-ul nu-și prea are rostul decât dacă și acasă printezi foarte mult (sute de pagini pe săptămână). Eu printez poate 50 de pagini pe săptămână (extrem de rar, poate maxim 100 de pagini pe săptămână) … la volumul acesta, nu se justifică sistem CISS.

 • Vio
  ... a scris la 26 ianuarie 2016, 13:10   [#5]

  Buna, multumim pentru recomandare, chiar cautam un multifunctional pentru firma noastra. Din ceea ce ne-ai prezentat si din filmutele postate pare interesant. Oricum noi o folosim mai mult pentru scanare.

 • ... a scris la 26 ianuarie 2016, 15:27   [#6]

  Nu se compara cu Epson, CISS, 30 lei cartusul negru, printezi 2000 de pagini. Si ce are daca e CISS si printezi mai putin ?

 • Calin
  ... a scris la 26 ianuarie 2016, 16:55   [#7]

  Diferenta este ca la Epson cu CISS, capul de printare este pe imprimanta, nu pe cartus, iar cand se strica capul de printare (si se strica), costa cat imprimanta noua. Iar la multe modele de Epson cu CISS, trebuie recalibrat capul de printare dupa fiecare 100 de pagini tiparite, si bineinteles ca nu vrea de fiecare data sa faca recalibrarea. Deci, discutabil cu Epsonul cu CISS…

 • Florin
  ... a scris la 26 ianuarie 2016, 17:00   [#8]

  De cand cautam o asemenea “scula” :D … Am mai vazut pe net “dracii” de genul, dar cu pret pe masura :))
  Si eu in momentul de fata, am un Canon PIXMA MG 2250, si sunt foarte dezamagit … Cu siguranta trec la HP si cred ca la cel din acest articol. :)
  Like pt recomandare si review :)

 • ... a scris la 26 ianuarie 2016, 22:42   [#9]

  @Florin, am scris acest review pentru că, eu am căutat înnebunit și nu am găsit un review în limba română cu explicații amănunțite despre chestiunile importante legate de această imprimantă și nu doar o simplă prezentare generală …
  Mă bucur că ți-au fost de folos informațiile de pe acest blog.

 • Severus
  ... a scris la 27 ianuarie 2016, 17:10   [#10]

  Daca vor avea mereu preturi mici la cartuse, voi renunta si eu la Canon cand o sa se strice.

  La Canon mai gasesti un multifunctional cu scaner cu pret de vreo 150-170 lei la promotie din cand in cand, dar cartusele sunt scumpe, si cu reincarcarea acasa m-am saturat de resetari si alte chestii.

  Dane sa revii cu pareri si peste cateva luni sa ne spui cum se comporta HP-ul asta.

 • ... a scris la 27 ianuarie 2016, 17:29   [#11]

  @Severus, o să mai revin cu informații despre imprimanta multifuncțională HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One.

  Deocamdată, se comportă impecabil … Scanarea este foarte bună (pare mai bună decât pe Canon-ul anterior), printarea este impecabilă, culorile sunt foarte bune (însă, pentru culori bune, trebuie hârtie bună!) iar imprimanta este mult mai silențioasă decât Canon MP250.
  Am testat cu hârtie marca “MASTER”cumpărată din MALL (din aia cu 11 RON/top de 500 coli), comparativ cu hârtie “Xerox Business” cumpărată de aici: http://goo.gl/HC1eeK … Este ceva diferență la culori … până și negrul, pare mai negru pe hârtie bună! Asta pentru pretențioși, altfel merge foarte bine și pe hârtie ieftină …
  Ideea este următoarea: eu pritez foarte puțin, drept urmare un top de 500 de coli cred că-mi ajunge pentru cel puțin 6 luni, așa că prefer să iau o hârtie de mai bună calitate, pentru o diferență de ~10 RON la un top.

  Până acum, singurul minus ar fi că, la pornire durează ceva mai mult (~30 de secunde), până se încarcă sistemul de operare. Oprirea în schimb e rapidă …

 • Adrian
  ... a scris la 27 ianuarie 2016, 22:48   [#12]

  Salutare, eu am aceasta multifunctionala de 2 luni si cred ca in curand ma lasa cartusul negru. Aveti ideea de unde pot cumpara un kit de genul asta in Ploiesti? Eu am intrebat la 2 magazine dar nu au asa ceva.

 • ... a scris la 27 ianuarie 2016, 23:18   [#13]

  Cartușe originale, ieftine, găsești aici:
  -- Cartuș HP CZ101AE Black: http://goo.gl/bhzx8u (39 RON)
  -- Cartuș HP CZ102AE Color: http://goo.gl/VaujX9 (34 RON)

  În altă ordine de idei, dacă sunt cartușele “starter” cu care ai cumpărat imprimanta, atunci nu te mira, la toate imprimantele (indiferent de marcă), primele cartușe cu cerneală care vin cu imprimanta sunt așa numitele “cartușe starter”, care sunt încărcate la doar 30% din capacitate.
  În plus, sunt cartușe “programate” să nu te țină prea mult … însă tot ar trebui să meargă vreo 2~3 refill-uri la ele, după care, recomandat este să cumperi două cartușe originale pe care ulterior le poți reîncărca cu cerneală.

  Dacă vrei un sistem CISS pentru HP DeskJet 4645, găsești cu 99 RON, aici: http://goo.gl/OTVLbL … sau cu 94 RON aici: http://goo.gl/Hupo6m

 • Iacob
  ... a scris la 7 februarie 2016, 0:35   [#14]

  As vrea sa stiu daca a instalat cineva imprimanta pe linux mint.

 • Dan
  ... a scris la 10 februarie 2016, 3:56   [#15]

  Salut, as vrea sa stiu cum ai reusit sa resetezi imprimanta HP 4645, ma chinui de o saptamana sa fac asta, intrucat nu imi citeste nivelul actual de cerneala, dupa refill.

 • Dan
  ... a scris la 10 februarie 2016, 4:07   [#16]

  Salut, as vrea sa stiu cum ai resetat nivelul de cerneala la HP 4645, ai spus ca o sa creezi un post nou pentru asta, dar imi trebuie urgent si nu gasesc nicaieri o solutie

 • Marand
  ... a scris la 13 februarie 2016, 15:51   [#17]

  …mda. Ca de obicei, când apare o ofertă ceva mai tentantă, după un anume timp ceva se schimbă și nu în bine, ci totdeauna în rău. Așa se face că prețul la cartușe s-a modificat… negru, 51 lei, color 45 lei… asta pentru că, nu-i așa?, a scăzut TVA cu 4%
  Da` cine dracu` se poate lupta cu lăcomia? :-"
  Sper că Dan și-a luat banii pe reclamă, pentru că-i merită!

 • ... a scris la 13 februarie 2016, 17:11   [#18]

  @Dan -- Am făcut și un tutorial despre cum se poate reseta nivelul de cerneală pe imprimantele HP Deskjet 4645:
  http://dan-blog.ro...deskjet-4645.html

  @Marand, n-am luat nici un ban pentru reclamă, pur și simplu mi-ar fi plăcut ca atunci când am căutat o imprimantă, să fi găsit un astfel de articol cu informații folositoare … N-am găsit, așa că l-am făcut eu, pentru alții care se vor afla în situația mea.

 • Marand
  ... a scris la 13 februarie 2016, 21:39   [#19]

  @Dan
  Mă bucur că mai există și oameni normali! Și eu îți mulțumesc pentru acest articol. Am trei imprimante!!! Acasă și nici una nu merge (toate sunt funcționale dar cartușele sunt foarte scumpe…apropo, nu cunoști vreo firmă care cumpără imprimante bune fără cartușe?) Și să știi că și eu am căutat o astfel de imprimantă, dar la vremea aceea nu am găsit la un asemenea preț, (imprimanta și cartușele), că dădeam de veste!
  Așa că o să-mi iau și eu imrprimanta asta. De-aia zic că ăia de la Emag ar trebui să-ți facă măcar un cadou… așa o surpriză… de exemplu un procesor Intel i7 Skylake 6700k, preț special, (personalizat) -- 999,99lei.
  Da` crezi că-i lasă cățea de inimă? =))

 • Marand
  ... a scris la 14 februarie 2016, 12:30   [#20]

  Am dat comanda de imprimantă. Și am mai luat și 4 cartușe mari (20/21ml) de cerneală. Cele mici (10/12ml) erau 97lei (1color+1negru), cele mari 117lei (la fel, 1color+1negru). Toată distracția costă 667lei, plătibili în 4 rate fără dobândă. Cum vi se pare?

 • ... a scris la 14 februarie 2016, 13:28   [#21]

  E bine. Sunt și eu curios de cartușele XL, să ne spui cam cât te ține (câte pagini) un cartuș XL !? Cel puțin în teorie, ar trebui să țină dublu, adică vreo 700 de pagini (pt. cel negru), ceea ce este absolut impresionant pentru un cartuș “obișnuit” cu cerneală. Doar că, cele XL nu sunt cartușe originale HP, sunt făcute de o altă firmă …
  Și pentru că ai luat în rate, 166 RON/lună, timp de 4 luni, nu-i simți și te alegi cu o imprimantă foarte bună și cu o găleată de cartușe.

  Btw, i-am testat și FAX-ul, merge super. Bagi doar cablul de telefon și gata, ai fax. Și în același timp merge și telefonul fix -- mergi cu un cablu telefonic în imprimantă, iar din imprimanta ieși cu al doilea cablu și mergi în telefon -- și gata, ai și fax (pe imprimantă) și telefon fix în același timp.

 • Marand
  ... a scris la 14 februarie 2016, 23:13   [#22]

  …și încă ceva, că acum mi-am amintit. Nu instalez driverele imprimantei de loc, de loc? :-?

 • Marand
  ... a scris la 14 februarie 2016, 23:11   [#23]

  Aș vrea să te întreb un lucru; dacă din start înlocuiesc cartușul negru original, (cu care vine imprimanta), cu cel negru XL, dar pe cel color să nu-l înlocuiesc, (deci să-l păstrez pe cel original), crezi că afectează cu ceva funcționarea imprimantei?

 • ... a scris la 15 februarie 2016, 0:05   [#24]

  1.) -- Cartușele “de start” (cele pe care le primești cu imprimanta), oricum sunt ambalate și sigilate. Deci, nu are importanță ce cartușe desigilezi și ce instalezi … Când un cartuș nou este pus în imprimantă, imprimanta va recunoaște cartușul nou și “începe numărătoarea inversă” pentru acel cartuș…

  2.) -- Nu instalezi nici un driver din executabil! Introduci CD-ul în unitatea optică, iar în momentul în care adaugi imprimanta ca imprimantă de rețea cu TCP/IP, la un moment dat va afișa o listă cu majoritatea brandurillor și modelelor de imprimante de pe planetă … Ei bine, în acel moment, trebuie să dai click pe butonul “Have disk” și să selectezi unitatea optica cu CD-ul, pe acel CD există driverele imprimantei. Așa trebuie instalată imprimanta.

  LE: Sau dacă vrei, zi-mi pt. ce sistem de operare vrei driverele și ți le încarc pe un server (driverele gata extrase într-un folder).

  Download HP DeskJet 4645 Drivers Only -- Windows 7 (64 bit)

 • Marand
  ... a scris la 16 februarie 2016, 19:11   [#25]

  Mulțumesc pentru ajutor! ^:)^

 • Marand
  ... a scris la 21 februarie 2016, 15:45   [#26]

  HELP! Nu reușesc să printez wireless! Conexiunea există însă în Control Panel, îmi spune “No clients connected”!! Ce nu am făcut bine? :((

 • ... a scris la 21 februarie 2016, 16:23   [#27]

  Ai instalat corect imprimanta?
  Dacă da, atunci în Control Panel > Hardware and Sound > Device and Printers ar trebui să apară imprimanta, astfel:

 • Marand
  ... a scris la 21 februarie 2016, 18:08   [#28]

  În fine, am reușit! Problema este că dacă m-ar pune cineva să mai fac încă odată ceeace am făcut toată ziua!!, nu cred că aș mai putea face.Am reușit pentru că mi-a trecut prin cap (după zeci și zeci de încercări, verificări, etc.), să dau un restart laptopului.
  Ceeace înseamnă că, pentru mine, instalarea unei imprimante este lb. chineză.Pe scurt, am procedat așa:
  1.Am creat un CD cu driverele de mai sus.
  2.După ce am conectat imprimanta și am introdus cartușele, am urmat strict pașii de mai sus și bine-nțeles, imprimanta a apărut exact cum este în poză.
  3.Verificând scanarea wireless…nimic, moartă ca morții din mormânt.
  4.Am deschis conținutul CD-ului și am reinstalat driverele(probabil că s-au rescris(overwrite).
  5.Am reîncercat scanarea și …exect pasul 3.
  6.Am deschis Control Panel, Network and Sharing Center, Changer adapter Settings,, iar aici am observat că îmi apare o pictogramă „No clients connected”.
  7.Nu știu care este IP imprimantei.Pe router nu am NICI UN IP.
  8.„Client”….ce e aia?Că m-am dat cu cu….l de pământ ca să găsesc ceva, o indicație cât de mică despre așa ceva și n-am găsit nimic în afară de ce-am spus la pct. 6.
  9.Am dat restart la laptop.Și ce să vezi…a apărut conexiunea în bara de activități…
  OBS. Am introdus cartuș negru XL care este nou-nouț!(nu pe cel oiginal) și surprize….îl vede ca fiind gol !!!Asta ce-o mai fi?

 • ... a scris la 21 februarie 2016, 19:28   [#29]

  Deci, prima dată trebuie conectată imprimanta la router, prin wireless. Abia după aceea se adăugă imprimanta pe calculator, ca imprimantă de rețea cu TCP/IP. Aceasta este ordinea “instalării” …

 • Marand
  ... a scris la 21 februarie 2016, 20:37   [#30]

  …și dacă n-am respectat această ordine….? :-?

 • Marand
  ... a scris la 21 februarie 2016, 20:39   [#31]

  …revin și precizez că am făcut conexiunea la router ….așa cum m-am priceput…#:-s

 • ... a scris la 21 februarie 2016, 22:23   [#32]

  Conectarea imprimantei la router, se face chiar la început, atunci când trebuie setată imprimanta (când alegi limba, setezi data și ora, etc). Atunci, o să scaneze rețelele Wi-Fi din apropiere și în listă va trebui să apară și rețeaua ta wireless. Conectezi imprimanta la ea și abia după aceea adaugi imprimanta pe PC, ca imprimantă de rețea.
  Dacă nu ai făcut așa, șterge imprimantele adăugate pe PC, dezinstalează toate softurile HP, și adaugă din nou imprimanta cu TCP/IP.

 • Marand
  ... a scris la 24 februarie 2016, 8:57   [#33]

  Ok. Am reușit instalarea corectă.Întrebare; dacă instalez de pe CD-ul original(folderul Opțional), arhiva IrisOCR.cab , se întâmplă ceva rău?Vreau să spun că aș avea nevoie de OCR pentru modificare texte în urma scanării, (sper că înțelegi ideea…).
  O altă întrebare; acestei imprimante poți să-i setezi un anume soft, de ex. Office, și apoi, în urma scanării să salvez documentul în acest format?
  În altă ordine de idei…Cartușele XL, (negru -- 20ml, color -- 21ml), sunt proaste, pentru că la introducere în imprimantă, aceasta „vede” cartușul XL negru la 20-22% din capacitate.Am cântărit cartușul negru original și-apoi cel XL.Rezultat; original -- 36gr, XL- 41gr.Diferența arată că cel negru XL nu este în regulă.
  Ultima întrebare; cum pot adăoga poze la acest subiect? Se poate direct de pe laptop?

 • Antonie Tudor
  ... a scris la 12 octombrie 2016, 8:27   [#34]

  Am cumparat imprimanta HP deskjet ink advantage 4645 e-all-in-one. si nu pot printa fisiere Word si Excel, celelalte fisiere se pot printa. Ma poate ajuta cineva cu un sfat cum sa procedez.
  Multumesc

 • Calin
  ... a scris la 12 octombrie 2016, 9:10   [#35]

  trebuie selectata imprimanta la tiparire, probabil in word si excel nu este setata imprimanta.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?