Reclama Mercedes – “Sorry”

Mercedes Benz Reclama Mercedes   Sorry

Reclama Mercedes – “Sorry”

Cei care lucreaza in media, publicitate, etc.., si creeaza reclame pentru diverse firme, de foarte multe ori dau dovada de o imaginatie fara margini. Exista bineinteles si reclame “proaste”, mai putin reusite, dar exista si reclame foarte bine gandite, iar un impact deosebit il au reclamele “scurte si la obiect”. Iar daca mai ai timp sa strecori si o doza de umor in cele cateva secunde de publicitate, atunci poate fi numita “reclama perfecta”.

Asta au reusit sa faca cei de la Mercedes, cu o reclama, aceasta a devenit cunoscuta pe internet ca fiind “Reclama Mercedes Sorry” sau “Reclama Mercedes – Moartea cu coasa” …

Categorie articol [ Stiri Auto ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

26 comentarii la “Reclama Mercedes – “Sorry””

  • ... a scris la 26 ianuarie 2011, 12:51   [#1]

    este veche reclama. Am postat-o anul trecut in vara. Mercedes pacaleste moartea

  • ... a scris la 26 ianuarie 2011, 12:55   [#2]

    Este veche, dar asta inseamna ca nu putem discuta despre ea ?

  • ... a scris la 26 ianuarie 2011, 12:59   [#3]

    Ba da…nicidecum nu am zis asta, oricum reclama este foarte interesanta iar cei ce se ocupa de marketing in cadrul firmei Mercedes stiu bine ce fac.

    Eu sunt fan BMW… mercedesul, cand trec de 60 ani ;)

  • ... a scris la 26 ianuarie 2011, 13:11   [#4]

    Eu sunt fan Audi :))

  • Jak Karter
    ... a scris la 26 ianuarie 2011, 13:28   [#5]

    Mda e veche … dar au dat-o și aseară pe la televizor, deci e veche… dar de fapt e nouă… :d

  • ... a scris la 26 ianuarie 2011, 13:32   [#6]

    @ Dan: -- De la Audi am remarcat o singura masina “Audi R8“.

  • ... a scris la 26 ianuarie 2011, 14:12   [#7]

    Bineee…, eu vorbesc de masinile obisnuite de la Audi, nu SF-urile … Sunt fan al MASINILOR OBISNUITE (de serie) de la Audi: Audi A4 si Audi A6, restul, sunt ori prea mici, ori prea mari, ori prea scumpe.

  • ... a scris la 26 ianuarie 2011, 14:19   [#8]

    Eu sunt fan Ferrari. Poate as deveni si fan Mercedes daca isi intra in mana Schumacher o:-)

  • ... a scris la 26 ianuarie 2011, 14:26   [#9]

    A4, A6 sunt masini pentru oameni normali. Si mie imi plac dar mai mult imi plac masinile sportive.

    A4 este chiar draguta…dar nu-si merita banii
    A6 este cam mare pentru ce avem noi in Romania

    O alternativa pentru Audi A4 este BMW 320

    BMW 320d din 2006 costa in jur de 12.000-13.000 Euro si este mult mai performant ca audi a4. BMW-ul are 163 cp iar audi 140 si sa nu mai vorbim de fiabilitate. Intretinerea este la fel, poate un pic mai scump la audi

  • ... a scris la 26 ianuarie 2011, 15:09   [#10]

    Stiu ce inseamna BMW seria 3 (modelul nou), are un prieten de-al meu, … Doru (care a mai si lasat cateva comentarii aici pe blog). Am facut cu el un “test”, vezi aici:
    http://phantoms.ro...77-cp-t14908.html

  • JoinT
    ... a scris la 26 ianuarie 2011, 15:18   [#11]

    Bine v-am gasit. Si eu sunt fan BMW… :) Spune ce impresia ti-a lasat 320-ul lui Doru ?!

  • ... a scris la 26 ianuarie 2011, 15:57   [#12]

    E foarte ok BMW-ul, consum foarte mic (chiar si 4 litri/100 de km), la motor de 177 de cai (netunat, atat are “de fabrica”).

  • JoinT
    ... a scris la 26 ianuarie 2011, 16:14   [#13]

    Sa vezi un 330xd la 520Nm cum trage in treapta a 6-a la 220 la ora. Are si 245hp, iar consumul intre 6,5-7. Mi-am promis sa nu ratez aceasta masina.

  • ... a scris la 26 ianuarie 2011, 17:03   [#14]

    am mers si eu cu 330xd. 250 km/h limitat din fabrica

  • ... a scris la 26 ianuarie 2011, 17:39   [#15]

    Misto Reclama!

  • Claudiu
    ... a scris la 26 ianuarie 2011, 20:09   [#16]

    Eu ma multumesc si cu un Logan, numai sa am bani de benzina ca e prea scumpa. Rusine Dinu Patriciuuu !

  • liviu.h
    ... a scris la 27 ianuarie 2011, 0:22   [#17]

    Buna reclama … dar si masina ;) daca tot se discuta despre ce masini apreciaza fiecare, cred ca eu as merge pe Mercedes si Audi. Totusi nu am sa uit ce zicea o femeie (unguroaica): “nu conteaza ce masina conduci, conteaza ce fel de om coboara din masina“.

  • ... a scris la 27 ianuarie 2011, 5:58   [#18]

    Eu sunt fan Audi a4 :dancing:

  • ... a scris la 27 ianuarie 2011, 15:12   [#19]

    @Liviu ai mare dreptate..

  • ... a scris la 27 ianuarie 2011, 16:09   [#20]

    super reclama, imi aminteste de Final Destination 1 :x

  • Invulnerabil
    ... a scris la 28 ianuarie 2011, 5:53   [#21]

    2 cuvinte, foarte tare. cu gagici nu ai ?

  • bogdan
    ... a scris la 29 ianuarie 2011, 18:40   [#22]

    Salutare, nu stiu care este exact subiectul dar eu vreau sa va intreb daca stie cineva cum se numeste melodia de pe fundal ?

  • ... a scris la 29 ianuarie 2011, 19:33   [#23]

    Daca nu stii care este subiectul cum ai nimerit pe muzica :-?

  • bogdan
    ... a scris la 30 ianuarie 2011, 0:59   [#24]

    in sensul ca de la pareri despre o reclama s-a ajuns la ce masina apreciaza fiecare. cel putin asta am observat eu…

    p.s. este treaba voastra ce discutati, da de melodie stie cineva ceva?

  • ... a scris la 30 ianuarie 2011, 7:25   [#25]

    Dane, scrie un articol despre ce melodii auzim cand ne cauta doamna sau domnul cu coasa :-"

  • ... a scris la 30 ianuarie 2011, 12:26   [#26]

    destul de funny, mai lipsea de acolo doua cornite

Adaugă un comentariu