Realitatea TV, acum sub controlul total al PSD

Realitatea TV, acum sub controlul total al PSD

realitatea tv psd Realitatea TV, acum sub controlul total al PSD

Realitatea TV a intrat de acum sub controlul total al PSD (Partidul Social Democrat). Probabil ca pana la urma asta s-a si dorit, Antena 3 fiind postul de televiziune al lui Dan Voiculescu de la PC (Partidul Conservator) “garderoba” nu ar fi fost completa fara ca si Realitatea TV sa faca parte din grupul PSD+PC.

Sebastian Ghiţă este acum noul manager al postului de televiziune Realitatea TV. Consiliul de Administraţie al Realitatea Media a semnat azi un contract de management in valoare de 75 de milioane de euro cu Divizia Media a grupului Asesoft, companie condusa de Sebastian Ghiţă.

Potrivit iformatiilor din presa, Sebastian Ghiţă in varsta de doar 31 de ani, este unul dintre milionarii Romaniei, ocupand locul 50 in Top 300 al celor mai bogati romani. “Gura lumii” spune ca Sebastian Ghiţă este omul lui Adrian Nastase, avand in vedere faptul ca “afacerea de succes” a devenit “de succes” in 2000-2004 in urma unor contracte generoase cu statul roman, respectiv in perioada guvernarii PSD, guvern condus la aceea vreme de catre Adrian Nastase.

S.O. Vantu va ramane in continuare “bossul” din umbra, insa Sebastian Ghiţă va fi cel care se va ocupa de acum incolo de “afacerea” Realitatea TV. Printre primele masuri care vor fi luate, va fi aceea de a plati salariile restante si de asemenea marirea salariilor angajatilor din Realitatea TV cu 7%, pentru a “stimula” dragostea Realitatea TV pentru PSD, avand in vedere ca in viitorul apropiat urmeaza alegerile iar PSD-ul are nevoie de un obiect puternic de propaganda electorala. Sa fie oare acesta primul pas facut in directia “obtinerii independentei media” fata de PC ?

realitatea tv psd Realitatea TV, acum sub controlul total al PSD

Categorie articol [ Televiziune, Radio, Presă ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Realitatea TV, acum sub controlul total al PSD”

 • Zinna
  ... a scris la 26 octombrie 2010, 6:58   [#1]

  Si, care-i problema, vorba lu’”razboinicu’luminii”…Televiziune neinregimentata politic nu exista, oricat s-ar preface ei. Unii cu puterea, altii cu opozitia. Asta e legea politicii. Si nu asta e problema. Nu ne obliga nimeni sa ne uitam la ce nu ne place. Ca la bloguri, iti place unu’, intri mereu. Nu iti place, nu mai intri si gata. :d

 • ... a scris la 26 octombrie 2010, 22:10   [#2]

  mai exista vreo televiziune ”curata” ?:d

 • ... a scris la 26 octombrie 2010, 22:13   [#3]

  @ Bucur: -- Da, mai sunt cateva: Discovery Channel, National Geographic si HBO

 • Florin M
  ... a scris la 27 octombrie 2010, 1:25   [#4]

  ai uitat de Animal Planet :)

 • un nimeni
  ... a scris la 26 ianuarie 2011, 14:24   [#5]

  Realitatea TV, macar este finantata de un “mogul”, dar pe lingecuristii si slugile de la TVR-uri, nu cumva ii platim noi ?… De ce ii platim ca sa vad stire, ca pe vremea lui Ceausescu, scrisa mare pe mijlocul ecranului “LA IASI OPOZITIA A FOST HUIDUITA” ?.. si panarama aia care comenta imaginile “coafate” cu grija, avea o voce care imi amintea de “marile relizari” ale comunismului din buletinele de stiri care erau difuzate in cele 2 ore de program tv… Mai copii, astia care n-ati apucat vremurile alea ce-ar fi sa nu va mai dati asa cunoscatori si spuneti ca ce bine e acum ? Nu regret deloc vremurile alea, dar acum e mult mai rau, si copii atunci sa stiti ca daca va prindea fumand “iarba”, nu mai vorbesc de heroina sau cocaina, va dadeau baietii cu ochi albastri o bataie la talpi de va “spargeau” toate organele in voi, acum sunteti smecheri, normal ca va convine anarhia basista… Vai de capul vostru de copii fara viitor…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?