Realitatea TV a fost cumparata de catre Elan Schwartzenberg

realitatea tv Realitatea TV a fost cumparata de catre Elan Schwartzenberg

Elan Schwartzenberg a cumparat Realitatea TV

Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu, a cumparat pachetul majoritar de actiuni de 91% al trustului Realitatea. Elan Schwartzenberg a afirmat ca, Sebastian Ghiţă va rămâne managerul Realitatea Media, in conformitate cu contractul de management pe 5 ani pe care acesta il are de pe vremea cand Sorin Ovidiu Vantu era proprietarul trustului Realitatea, insa doar in conditiile in care Sebastian Ghiţă va face performanta la Realitatea, stiut fiind faptul ca Realitatea TV in ultimii ani, mergea pe pierdere. Elan Schwartzenberg a mai afirmat ca este in tratative pentru a cumpara si restul de a 9% din actiunile trustului Realitatea

Ma bucur pentru faptul ca Realitatea TV a fost cumparata de un om de afaceri care sustine ca doreste ca Realitatea TV sa devina o televiziune independenta, apolitica si nepartinitoare … Cel putin, asta a sustinut Elan Schwartzenberg. Era si cazul sa se intample asta, avem nevoie in Romania de o televiziune de stiri independenta de mediul politic, care sa informeze corect cetatenii … Sunt convins de faptul ca, Realitatea TV a avut foarte mult de pierdut de pe urma partizanatului politic in urma caruia manipula opinia publica … Sper sa avem parte de o televiziune de stiri 100% independenta, un CNN romanesc, asa cum a afirmat si Elan Schwartzenberg ca isi doreste …

Acuma, eu mai am o curiozitate absolut personala: in fotografia urmatoare, este Elan Schwartzenberg impreuna cu sotia sa, Mihaela Radulescu … probabil, o fotografie mai veche:

mihaela radulescu si elan Realitatea TV a fost cumparata de catre Elan Schwartzenberg

Iar Elan Schwartzenberg, cel pe care l-am vazut in direct, ieri si alaltaieri pe diverse posturi TV (Realitatea TV, B1 TV, etc…), arata asa:

mihaela radulescu si elan Realitatea TV a fost cumparata de catre Elan Schwartzenberg

Cum naiba este posibil sa-ti creasca parul ?

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 4 mai 2011 in categoria Televiziune, Radio, Presă. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

9 comentarii la subiectul “Realitatea TV a fost cumparata de catre Elan Schwartzenberg”

 1. Bucur

  am mancat mult morcov care contine multe vitamine si ia crescut parul :)) NOT

 2. piticu

  bv lui daca are bani :))

 3. Lucian

  La banii lui poate sa-i creasca orice :)

 4. pclaudiu

  Chiar avem si noi nevoie de un CNN romanesc! Sa speram ca vom avea parte cat de curand de o televiziune independenta. Cat despre cresterea parului lui Elan cred ca si-a facut implant :D (se practica), sau poate ca exista vre-un tratament de care noi nu stim.

 5. ionut borota

  cand ai bani poti sa faci sa iti creasca si “nasu’”, d’apoi paru’ :))

 6. ana461

  daca credeti ca realitatea tv va fi echidistanta va inselati . vom trai si vom vedea:(

 7. Liliana

  Un schimb intre mafioti, de fapt asta a fost scopul lui Vantu……

 8. Robert

  Guys… ce aveti cu parul lui? Va deranjeaza ca RLTv nu o sa mai fie partizana ?
  Cool off.

 9. Devoratoarea de muzica

  Mie prezenta lui imi face o reala placere,captivant in discutii,practic si inteligent.Sper sa poata schimba realitatea sa o pot si eu privi,am ceva vreme de cand nu mai ating butonul ei.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro