RDS foloseste telefonia de la Orange ?

rcs rds RDS foloseste telefonia de la Orange ?

RDS foloseşte telefonia de la Orange ?

Am trăit s-o văd şi pe asta … E “de râsul curcilor” cum se spune. Dar, să vă povestesc pe scurt, “întâmplarea” …

În urmă cu doar câteva zile, am avut probleme cu echipamentele de la unul dintre depozitele firmei la care lucrez. Datorită faptului că zilele trecute a fost o mică furtună pe aici şi din cauza descărcărilor electrice, câteva dintre echipamente s-au defectat, astfel încât nu mai aveam internet la acel depozit. Au fost sunaţi cei de la RDS, să trimită o echipă tehnică să remedieze problema.

Ok, zis şi făcut … apar şi băieţii de la asistenţă tehnică şi se apucă de lucru. După ce înlocuiesc echipamentele defecte, trebuia făcută conectarea antenei la AP-ul de la RDS … Unul dintre băieţii de la tehnic, pune mâna pe telefonul de serviciu (care bineînţeles că era un telefon mobil RDS) şi-i sună pe cei de la RDS pentru a primi datele de conectare (IP, DNS, etc…).

Ei bine, nu reuseau să vorbească cu “sediul”, deoarece … se tot întrerupea semnalul. După vreo 10 minute de încercări eşuate de a purta o discuţie prin telefonul mobil RDS, ce spune un alt tehnician de la RDS către cel care încerca să vorbească la telefon:

– Iaaaa, băiii … stai că-ţi dau numărul meu de la telefonul de Orange şi zi-le să te sune pe Orange!

În prima fază, am înlemnit … după care, oricât am încercat, n-am reuşit să mă abţin şi să nu râd. Băieţii din echipa de intervenţii de la RDS au plecat capul jos, ruşinaţi … şi n-au zis nimic. Probabil abia atunci realizaseră şi ei … ce-au spus.

Anyway, logic că nu este vina lor, a băieţilor din ehipa de intervenţii, este vina firmei RCS&RDS că semnalul la telefonia mobilă RCS&RDS este absolut execrabil …

Categorie articol [ Internet ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “RDS foloseste telefonia de la Orange ?”

 • ... a scris la 15 iunie 2013, 10:55   [#1]

  Categoric telefonia nu e punctul forte al RDS. Niciodata n-a fost… N-am folosit telefonul fix decat pentru foarte scurt timp chiar la inceputuri si cat am lucrat la ei, am preferat “orange”u de asemenea…
  Dar trebuie sa recunosti, cel putin la noi in oras au ridicat standardele de viteza, cantitate si pret, chiar daca au mai fost probleme. E si greu sa compari, avand in vedere ca nu este o retea care sa mearga 100% fara probleme.

  Daca am avut vreodata motive sa ma plang de RDS cand aveam linia de 100 singurel acasa, acum ii duc dorul… Aici am doat BT la maxim 10-12mbps cand functioneaza, pentru o cladire cu 15+ oameni.

 • ... a scris la 16 iunie 2013, 10:22   [#2]

  Mai nou, nici internetul nu mai e “punctul forte” al RDS-ului … Deja de ieri dimineata nu am internet pe cablu (din nou !!!!). Si acum stau conectat la internet prin telefon …

 • ... a scris la 16 iunie 2013, 14:35   [#3]

  si netul pe telefon e orange…

 • ... a scris la 17 iunie 2013, 18:41   [#4]

  Da,si eu am auzit ca telefonia RDS este problematica, am cativa prieteni care si-au luat telefon mobil de la ei pentru ca aveau niste oferte de pret foarte bune, insa semnalul lasa de dorit. Cat despre internet, nu am nimic de comentat, in trei ani de zile nu am intampinat nici o problema. Oricum, amuzanta tare intamplarea asta cu tehnicienii. Oamenii aveau nevoie de telefon si se pare ca au gasit solutia.

 • ... a scris la 18 iunie 2013, 1:21   [#5]

  Am impresia ca au un contract de colaborare destul de bine definit insa nu sunt 100% sigur.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?