RDS-RCS uimește din nou

digi mobil rcs rds RDS RCS uimește din nou

Iata ca RDS a taiat conditiile la abonamentul Optim Nelimitat, ajungand la 2,9 euro (TVA inclus) pentru toata lumea, clienti vechi sau noi, neconditionat decat de nr. de abonamente (4), cu contract nou sau reînnoire de contract. De asemenea creste traficul de internet la viteza maxima de 50 GB/luna pana la 31 martie 2017.

Digi Mobil isi surprinde din nou clientii cu vesti bune si anunta simplificarea ofertei pentru serviciile mobile. Astfel, de vineri, 28 octombrie, orice potential client are posibilitatea de a contracta abonamentul Optim Nelimitat cu doar 2,9 euro/luna (TVA inclus).
Digi Mobil Optim Nelimitat este cel mai de succes abonament din portofoliul Digi Mobil.

Noua oferta pentru serviciul Optim Nelimitat:

Tarif abonamente Optim Nelimitat

(TVA inclus/luna)
1 – abonament Optim Nelimitat: 4,84 euro
2 – abonamente Optim Nelimitat: 3,87 euro
3 – abonamente Optim Nelimitat: 3,22 euro
4 – abonamente Optim Nelimitat: 2,9 euro

Clientii noi Digi Mobil Optim Nelimitat pot ajunge la un tarif de 2,9 euro/luna (TVA inclus), in functie de numarul de abonamente contractate. In acelasi timp, orice client existent va beneficia de noile tarife la incheierea unui nou abonament Optim Nelimitat, grila noua de tarife aplicandu-se pentru toate abonamentele Optim Nelimitat existente.

Secretul succesului inregistrat de pachetul Optim Nelimitat se datoreaza, pe de o parte, preocuparii noastre de a le oferi clientilor un serviciu stabil si de incredere, iar, pe de alta parte, beneficiilor de care se bucura acestia voce, internet mobil nelimitat, continut media online – la preturi avantajoase de la doar 2,9 euro pe luna. Peste 1,2 milioane de clienti au ales acest pachet, iar cifrele inregistrate arata gradul de satisfactie al utilizatorilor nostri.

… spune Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.

Traficul de date mobile in reteaua 4G Digi Mobil creste la 50 GB/luna pentru toti clientii Digi Mobil cu SIM-uri de voce pe baza de abonament – Avantaj si Optim promotional, in perioada 1 noiembrie 2016 – 31 martie 2017. In acelasi timp, toate pachetele de servicii mobile cu SIM-uri de voce pe baza de abonament, noi sau existente, vor beneficia permanent de un trafic de date mobile in reteaua 4G de 30 GB/luna, dupa perioada promotionala.

Toate pachetele de servicii din portofoliul Digi Mobil includ internet NELIMITAT, iar clientii pot naviga pe internet chiar si dupa terminarea traficului inclus in abonament, insa la viteze de acces mai scazute.

Serviciile companiei pot fi comandate in magazinele Digi si in punctele de prezenta RCS & RDS, in ContulMeuDigi si direct pe site-ul www.rcs-rds.ro.

Sursa: digicare.rcs-rds.ro

Deci campioni la portări anul acesta, RDS mai da o lovitura grea adversarilor, dupa ce ca a anuntat noua banda 4G de frecventa 2100 Mhz(banda 1 LTE FDD) care va fi disponibila in toata tara (sper) in urmatoarele luni.

Am 4 abonamente Optim Nelimitat si ma declar multumit. Chiar si un fan inrait Orange, prieten de-al meu, si-a facut recent un nou abonament Digi Optim Nelimitat pentru a beneficia din plin de “nelimitari” la bani marunti.

Autor: Elischer Severus – (Guest Post)

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “RDS-RCS uimește din nou”

 • Severus
  ... a scris la 1 noiembrie 2016, 16:18   [#1]

  Mincinosi, partial este fals, am 4 abonamente Optim Nelimitat pe numele meu si nu pot beneficia de tariful 2,9 euro/abonament. Inca se conditioneaza abonamentele, dar lumea nu stie, Rds nu specifica, doar ca sa atraga abonati cat mai multi cu asa-zise preturi mici pentru toata lumea, clienti vechi sau noi.

 • ... a scris la 1 noiembrie 2016, 17:13   [#2]

  Deci, un mare fâs … Adică, RDS uimeşte cu “cioara vopsită”, ha?

 • Severus
  ... a scris la 1 noiembrie 2016, 18:52   [#3]

  Asemanator, stai ca fac un articol. Deci pentru unii e valabil, la altii nu…

Trackbacks

 1. BlackFriday mincinos si la RDS

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?