RCA-ul va fi mai scump cu 30%, din luna ianuarie 2013

asigurare auto ieftina RCA RCA ul va fi mai scump cu 30%, din luna ianuarie 2013

Se scumpeşte RCA-ul, începând cu ianuarie 2013

Azi am aflat şi eu “ştirea”, fără să vreau … RCA-ul va fi mai scump cu 30%, din luna ianuarie 2013. Cred că România a ieşit deja din criză şi ne aflăm în plin avânt economic, doar că … eu încă n-am aflat nimic despre asta, probabil sunt puţin cam rupt de realitate …

Cum altfel mi-aş putea explica o creştere de 30% a RCA-ului ? Nici măcar un 3%, ori hai să zicem un 5% ! La un 10% scumpire nici nu îndrăzneam să mă gândesc pentru că 10% înseamnă o scumpire semnificativă … Dar, nuuuu, direct 30% baga ăştia !!! Fără numarrrrrrr, breeee!

Haloooo, ăştia care sunteţi la putere, ce s-o mai lungim atât !?!? Faceţi litrul de benzină 15 RON, urcaţi moneda euro la 10 RON şi tăiaţi pensiile şi salariile cu 50%, că oricum romanii sunt nişte îmbuibaţi şi nu mai ştiu ce să facă de bine ce le este … Scurt şi-am terminat povestea, măcar să nu stăm stresaţi în fiecare zi, cu gândul la “oare ce-or mai scumpi ăştia, mâine ?” …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 8 noiembrie 2012 in categoria Economie, Stiri Auto. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “RCA-ul va fi mai scump cu 30%, din luna ianuarie 2013”

 1. Adi Piticu'

  Zi-le Dane, baga-mi-as p***-n natia lor de hoti si corupti.

 2. libercugetatorul

  Lacomia, hotia si coruptia nu se opresc si nu se vindeca decat intr-un singur loc: acela din care nu se mai pot intoarce niciodata.

 3. cotos

  Sa isi cumpere medicamente cu totii din aia 30%…Niste nesimtiti…Ma gandesc serios sa renunt la masina…

 4. Laurentiu

  Se mai scumpeste si carnea, ca vin sarbatorile, se mai scumpesc si alimentele dar salariile CAND se maresc?!

 5. Mariana

  Se scumpeste RCA-ul in 2013 cu 30% ?!! :o Nu mai inteleg nimic! Cum incepe lumea “sa respire” putin dupa problemele financiare acute ce au fost, cum incep si scumpirile. Rusine!!!

 6. Daniel

  Pt motor de 1.6 benzina platesc akm 422 de lei pe 6 luni….la cel mai ieftin rca, cu permis de 5 ani si fara evenimente…asa ceva e posibil numai in Romania!!!!

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite