Radu Mazare candideaza la presedintia PSD

Radu Mazare candideaza la presedintia PSD

radu mazare Radu Mazare candideaza la presedintia PSD

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, si-a anuntat candidatura la presedentia Partidului Social Democrat.
Ce nu este in regula ? Nu este in regula in primul rand faptul ca, un candidat precum Radu Mazare, de altfel la fel cum sunt si multi alti membri marcanti ai PSD, adica acei membrii PSD catalogati ca fiind “baroni locali”, candideaza la presedentia unui partid social democrat, adica un partid care ar trebui sa reprezinte marea masa a populatiei din Romania, in special aceea parte a populatiei care are venituri mai mici, pensionarii, muncitorii “de rand”, etc … Cum poate fi Radu Mazare reprezentantul unei astfel de categorii sociale ? Este deajuns sa priviti poza de mai jos si concluziile le veti trage singuri.

radu mazare limuzina Radu Mazare candideaza la presedintia PSD

Acesta ar putea fi reprezentantul “clasei muncitoare” din Romania ? Ar putea fi reprezentantul pensionarilor ? Al oamenilor saraci sau cu probleme sociale ? … Cata ipocrizie poate exista in politica romaneasca ? Cei mai mari “nababi” imbogatiti peste noapte din politica, sa faca parte dintr-un partid social democrat, partid care ar trebui sa fie partidul “celor multi”, al oamenilor “de rand” … Credeti ca unul ca Radu Mazare este un reprezentant demn al unei asemenea paturi sociale ?

Si asta in conditiile in care, exista si in PSD oameni de valoare, ce-i drept cam putini, dar totusi exista (ex: Cristian Diaconescu), si sunt tinuti “pe tusa”, cel mult sunt scosi cateodata “in fata” pentru ca “dau bine” la media … Oameni de genul celor ca Radu Mazare nici macar nu ar avea ce cauta in PSD, si nici nu au cum sa reprezinte adevaratele valori social democrate.

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?