Radare nedectectabile ! Atentie soferi !!!

Politia Romana a fost dotata cu RADARE NEDETECTABILE !!!!

radar 01 Radare nedectectabile ! Atentie soferi !!!

De 1 Martie, Politia Romana a venit cu o idee geniala !!! Sa ofere cadouri in trafic !!! … Dar, nu femeilor … ci tuturor soferilor ! De la 1 Martie 2010 vor intra in functiune noile radare cu care a fost dotata Politia Romana, radare care nu mai pot fi detectate de catre aparatele soferilor, deja celebrele detectoare de radar.

450 de Logan-uri ale Politiei vor intra “in trafic” incepand de luni 1 Martie 2010. Asa ca mare atentie soferi !!!! Mai ramane sa ne bazam pe semnalele luminoase dintre noi, cunoscutele “blitzuri” dintre soferi, la fel ca “pe vremuri” cand nu existau detectoare radar. Inregistrarile video ale camerei de supraveghere cu care vine la pachet radarul nedectabil pot fi folosite ca proba in instanta, organele Politiei declara ca radarele vor functiona in stand-by, acesta fiind si motivul pentru care nu vor mai putea fi detectate de catre detectoarele radar ale soferilor. Acestea vor functiona indiferent daca masina politiei se afla in miscare sau in stationare. Dupa cum ii spune si numele, acest radar este imposibil de identificat in timp util de vreun detector de radar, indiferent de performantele anterioare inregistrate. Asadar, soferul cu pricina nu are timp nici macar sa franeze, in incercarea de a scapa cu basma curata. Acest fapt se datoreaza, in mod specific, timpului foarte scurt de trecere din functia stand-by in functia radar.

radar 02 Radare nedectectabile ! Atentie soferi !!!

Noile radare sunt omologate pentru toate functiile instalate pe masina de politie. Potrivit producatorului britanic ale acestor aparate, aceste radare isi demonstreaza eficienta chiar si atunci cand automobilul vizat se afla la o departare de 1,6 km. Filmarea va putea fi realizata si pe timp de noapte, datorita posibilitatii de inregistrare a imaginilor prin infrarosu. Masinile pe care au fost instalate noile radare sunt inscriptionate cu insemnele Politiei Romane. Noile radare folosite functioneaza in banda K si sunt model Bee III, produs de firma Traffic Safety Systems din Marea Britanie.

Categorie articol [ Stiri Auto ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Radare nedectectabile ! Atentie soferi !!!”

 • copac
  ... a scris la 1 martie 2010, 1:10   [#1]

  Acest articol are nevoie de mai multe semne de exclamare !!!

 • ... a scris la 2 martie 2010, 0:16   [#2]

  Eu sunt de acord cu iniţiativa Poliţiei Române. Oricum era o ţigănie tot balamucul ăsta generat în jurul detectoarelor de radar şi anti-radarelor. Mi-e greu să-i înţeleg pe cei care folosesc detectoarele de radar, din moment ce oricum există legislaţie rutieră unde sunt specificate destul de precis limitele maxime de viteză. Ce nevoie mai are un şofer responsabil de un detector de radar dacă respectă regulile de circulaţie privind viteza? De parcă ar exista inconştienţi care ar conduce cu 120 km/h prin localitate? Deşi recunosc că nu sunt atât de naiv încât să mă îmbăt cu apă rece…

 • ... a scris la 2 martie 2010, 10:44   [#3]

  Sunt si anumite chestiuni care poate sunt mai greu de inteles de catre unii … De exemplu: -- am un prieten, care lucreaza ca si agent de vanzari. Serviciul lui depinde pur si simplu de “performantele” pe care le obtine in vanzari, altfel patronul spune: ” Dom’le, mai sunt 20 care asteapta la usa…” … ca asa s-au invatat patronii din Romania, de cand cu criza. Amenzile de circulatie nu-i intereseaza pe cei de la firma… Daca ramane de ex. fara permis … sunt ceilalti 20 care asteapta “la poarta” sa fie angajati. Prin urmare, este obligat “sa traga tare”, sa faca vanzari. Gandeste-te ca, umbla prin toata tara… Prin urmare, uite una dintre situatiile in care pur si simplu nu ai cum sa respecti legile in vigoare. Daca ar merge prin localitati cu 50 km/h, in maxim 1 luna de zile ar fi dat afara pentru “neindeplinirea planului de vanzari” … Intelege cineva asta ? Categoric NU, si cu atat mai putin Politia. Solutia ar fi alta, respectiv cea care este in orice tara din vest: -- DRUMURI BUNE, facute in afara localitatilor + AUTOSTRAZI !!!!
  Asta e solutia, nu radare noi si amenzi de nu poti duce !!! Din pacate, asta e Romania, tara lu’ Papura Voda …

 • ... a scris la 2 martie 2010, 12:55   [#4]

  Foarte interesant tot ceea ce postezi!

Trackbacks

 1. In curand, noi tipuri de aparate radar pe drumurile UE

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?