Quad Ski – Cel mai tare ATV din lume

quad ski Quad Ski  Cel mai tare ATV din lume

Quad Ski – Cel mai tare ATV din lume

In mod cert, multi dintre voi ati “mers” macar o data cu un ATV … fie pentru ca detineti un ATV, fie ca ati fost intr-un concediu si ati inchiriat un ATV, fie ca aveti un prieten care detine un ATV. Experienta unei plimbari in natura cu un astfel de “agregat” este deosebita, insa devine cu adevarat palpitanta atunci cand parasesti “soseaua principala” si incepi sa colinzi dealurile patriei, cand treci printr-o padure ori prin niste vai abrupte, ori cand admiri peisajul de pe varful unui munte sau deal, unde ai ajuns cu ajutorul ATV-ului.

Daca ATV-ul este un fel de “struto-camila” autopropulsata (respectiv, nu-i nici motociocleta, nici masina … e ceva intre cele doua vehicule) cu care puteai ajunge in orice loc pe uscat, ei bine … nu acelasi lucru se intampla atunci cand ajungeai cu ATV-ul pe malul unul lac sau rau. Acolo era “frontiera”… spuneai “STOP” si faceai cale-ntoarsa …

Noul ATV numit Quad Ski, reuseste sa depaseaca aceasta bariera. Cand ajungi cu ATV-ul pe malul unui lac, acum nu te mai opresti … intri cu ATV-ul in apa si mergi frumos pana pe malul celalalt. Quad Ski este la ora actuala cel mai “tare” ATV din lume, tocmai din cauza acestor capabilitati de a putea merge cu el atat uscat cat si pe apa.

ATV-ul Quad Ski se transforma intr-un veritabil jet ski, in doar 4 secunde! Ai apasat un buton si in 4 secunde, ATV-ul devine un jet ski adevarat, cu ajutorul caruia te poti deplasa si pe apa cu o viteza de pana la 70 de km/h.

Quad Ski poate fi precomandat pentru suma de 40.000 de dolari … e o suma foarte mare, daca insa “conceptul” va prinde la public si vor fi vanzari mari, este foarte probabil ca pretul acestuia sa scada in timp, in special daca vor apare mai multi producatori de astfel de ATV-uri.

Pe cand oare, vom vedea un … ATV zburator ? yahoo smiley Quad Ski  Cel mai tare ATV din lume

Categorie articol [ Stiri Auto ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Quad Ski – Cel mai tare ATV din lume”

 • ... a scris la 19 octombrie 2012, 19:25   [#1]

  Arata super !

 • ... a scris la 19 octombrie 2012, 20:04   [#2]

  super tare vehicolul imi place :d

 • ... a scris la 21 octombrie 2012, 3:00   [#3]

  Sa ne amuzam un pic:

  :D

 • ... a scris la 25 octombrie 2012, 15:50   [#4]

  Ăsta da ATV! Foarte tare! :o

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?