PUR vs FAIRY

PUR vs FAIRY PUR vs FAIRY

PUR vs FAIRY

În mod cert, toată lumea a auzit de PUR şi FAIRY, cele două produse celebre din categoria detergenţilor lichizi utilizaţi în bucătărie pentru spălatul vaselor.

Probabil există şi alţi detergenţi lichizi pentru spălatul vaselor, însă cred că cele două nume, PUR şi FAIRY ocupă locul fruntaş al clasamentului … iar dacă nu este aşa, vă rog să mă contraziceţi la rubrica de comentarii de mai jos.

Ani de zile la rând, am folosit PUR în bucătărie, iar asta din mai multe motive … În primul rând din obişnuinţă. Ştiam că este un detergent bun, toată lumea folosea PUR, hop şi eu “în rând cu lumea” … În câteva situaţii, am rămas accidental fără detergent de vase (s-a “terminat” subit) şi cum aveam un supermarket în apropiere (LIDL), am dat o fugă până la supermarket. Însă, în acel supermarket nu se vinde PUR !?
Din ce motive, habar nu am, cert este că nu există PUR în acel supermarket … Drept urmare, am luat un alt detergent, care însă m-a dezamăgit încă de la prima utilizare.
Şi uite-aşa, m-am întors iarăşi la PUR, cunoscând din experienţă că acesta îşi face treaba cu brio.

Azi m-am întâlnit cu doi prieteni şi din vorbă-n vorba, habar nu am cum am ajuns să discutăm despre PUR !? Iar prietenul meu Elischer, îmi spune că el nu mai foloseşte PUR de ani de zile … a “trecut” pe FAIRY. Şi-mi mai spune că, e mai bun decât PUR, că e mai “concentrat”, că “spală” mai bine, că … etc.

Şi … m-a făcut curios! Da’ curios rău de tot ! Aşa că, următoarea mişcare va fi să cumpăr un FAIRY, să vedem cât e adevărat din această poveste şi cât nu …

Voi ce detergent folosiţi în bucătărie?

PUR vs FAIRY PUR vs FAIRY

Categorie articol [ Casa şi grădina ]
Tagged with: [ , , , , , ]
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

16 comentarii la “PUR vs FAIRY”

 • Cel mai bun este… Axion.

 • Sau d-asta lichid, Trim, daca gasesti pe undeva. Eu gasesc rar, dar e superb. Nu chiar cu o picatura cum se lauda Fairy care e o porcarie, dar cu 3 picaturi puse pe burete, speli o jumate de chiuveta de vase.

 • Merci de pont. Hai să vedem ce mai spun şi alţii …

 • Elischer Severus

  Daca gasiti ceva mai bun ca Fairy de menta, spuneti-mi si mie ca ma intereseaza. Dar sa fie si la pret rezonabil :)

 • 1qlee

  Din punct de vedere comercial, Pur se vinde de 1,5 ori mai bine ca Fairy, dar si pretul este mai mic cu 20% (Pur). Comparatie facuta acolo unde exista amandoua produsele pe raft.

  ps
  Statistica este o medie pe “un” oras.

 • Pur e mai ieftin decar Fairy?

 • Denis

  Si eu tot PUR folosesc…

 • Severus

  LA PUR PRETUL VARIAZA, CA AU MAI MULTE MODELE, UNELE MAI SLABE, ALTELE MAI CONCENTRATE.
  DE LA FAIRY CEL MAI BUN ESTE FAIRY PLATINUM, DAR E MAI SCUMP.
  Mai nou, lumea trece pe Fairy. Nu stiu nimic despre Axion, trebuie sa-l incerc odata ce golesc recipientul Fairy, sa vad ca cica spala bine chiar si cu apa rece.
  Vreau sa vad daca-l bate pe Fairy :) .

 • JoinT

  TIX rosu premium. =))
  La Lidl gasesti gasesti alte produse decat in orice supermarket. Celelalte au produse identice. Lidl nu. Insa eu nu mai merg in Lidl decat pt baghetele alea care se fac la cuptor si sunt cu usturoi, unt sau verdeata. Delicioase!! Magazinul ma oripileaza in rest. Cheile franceze si patentul langa ciorapi de dama. Langa ciorapii de dama, jucarii pt copii. Langa jucarii, prosoape. Langa prosoape, ceasuri la 45 de lei. Sunt…no comment.

 • Spitzy

  W5 de la Lidl -- pentru spalare normala, si Axion solid pentru cele foarte “grase”-merge fff bine si cu apa rece

 • Severus

  Am cumparat Axion Lime, cica adevaratul inamic al grasimii. Discutand cu sotia mea si intreband-o ce parere are despre Pur, mi-a zis ca nu ar mai trece inapoi de la Fairy, ca nu a fost destul de multumita. Noi am folosit Pur pana acum un an jumate.
  Urmeaza testul suprem intre Axion Lime si Fairy Sensitive [care din pacate nu e ultimul model, mai puternic, si anume Fairy Platinum cu formula noua].

  M-am uitat si la preturi. Axion e cel mai scump dintre modelele de baza a celor 3 producatori, si am observat din prima ca nu e asa de vascos ca Fairy. In rest Pur si Fairy au preturi similare, aproape la fel, cu diferente foarte mici. Cine nu prea se pricepe sa compare modelele intre ele, si compara gama de varf de la Fairy cu gama model simplu de la Pur, poate sa zica despre Fairy ca e mai scump.
  Deci gamele de varf de la Pur si Fairy sunt mai scumpe ca si Axion.
  Urmeaza vreo 2 zile de teste si revin cu comment.

 • @Severus: Băăăi, şi tu eşti unu’ … Azi am trimis-o pe Mona să cumpere Fairy, că m-ai zăpăcit cu Fairy-ul tău :))

 • Severus

  Hahahahah, pai n-ai vazut ca tovarasu de mai sus zice ca Axion e cel mai bun? Trebuie sa verificam ! Teoretic sotia spala doar cu apa calda, deci faza la rece nu mai conteaza la mine, ca si atuu in plus pe care l-ar avea Axionu :)
  Stai linistit ca nu te fentezi cu Fairy, sper ca a luat Mona unul bun. Ai citit mai sus care sunt diferentele intre ce folosesti tu, respectiv Pur, si Fairy care tot asa are mai multe modele. Ieri in Auchan am vazut Fairy de ala scump, Platinum, si inca un model care avea eticheta pe el cu dubla putere.

 • Spitzy

  Tovarasu de mai sus,eu am spalat,nu fac reclama,foloseste ce vrei,daca nu speli tu,ci Mona,atunci las-o pe ea sa comenteze,daca tu n-ai nici-o treaba.

 • Severus

  Aici nu e vorba de reclama, se intelege. De aia e topicul deschis, ca sa impartim pareri si sfaturi.
  Pana acum, sotia mea zice ca nu simte diferente intre Axion si Fairy, doar ca Fairy face un pic mai multa spuma. Mai testam, ca eu nu am avut timp inca sa spal vase :)

 • Severus

  Verdict final si ca parere proprie dupa mai multe teste, Fairy este mai bun ca si Axion. A aparut si de la Pur varianta mai buna ca Axion, crusta si grasime parca scrie pe el.

Adaugă un comentariu