Reclama pe acest site

Publicitate/reclame pe acest site

Doriti ca reclama dumneavoastra sa apara pe acest site ? Puteti inchiria spatiul publicitar disponibil…
Dupa ce ati hotarat tipul de publicitate, selectati optiunea de plata corespunzatoare (plata se face prin PayPal), efectuati plata prin PayPal dupa care trebuie sa trimiteti un mesaj in care sa specificati tipul de publicitate ales, siteul dvs. web, datele dvs de contact, etc…

Daca nu sunteti foarte sigur de tipul de publicitate pe care doriti sa-l faceti, daca aveti nelamuriri sau daca nu va descurcati, ma puteti contacta aici sau puteti deschide un topic nou pe forum si veti primi raspuns pe forum.
ATENTIE !!! NU FACETI RECLAMA PE FORUM ! Toate subiectele/mesajele postate pe forum doar cu scopul de a face publicitate pe forum, vor fi sterse iar siteurile/adresele vor fi banate/blocate ! Forumul este pentru suport, nu pentru publicitate gratuita !

Publicitatea comerciala se adreseaza atat firmelor (societati comerciale) cat si diverselor persoane care doresc sa-si faca publicitate pe internet, prin intermediul acestui site web (politicieni, artisti, etc…).

Reclama dvs. pe acest site, va fi vazuta de aproximativ 30000~100000 de persoane in fiecare luna si puteti beneficia de pana la aproximativ 150000~300000 de afisari pe luna a reclamelor dvs. Vizitatorii acestui site provin din cele mai diverse domenii, prin urmare reclama dvs va beneficia de un public tinta foarte vast.

Daca doriti publicitate targetata, aceasta se poate face prin intermediul articolelor publicitare comerciale (advertoriale), publicitatea prin articolele publicitare comerciale (advertoriale) beneficiaza de o foarte mare credibilitate in randul vizitatorilor si permite interactiunea clientilor dvs. prin intermediul comentariilor. Exista insa si posibilitatea anularii acestor actiuni, astfel incat comentatorii sa nu poata influenta in vreun fel decizia cititorilor.

Tarifele difera in functie de tipul de publicitate ales.

 

Spatii publicitare disponibile pe site

 

Click aici:

Spatii publicitare disponibile pe site