Psihoza (sau …moda!) selfie!

woman taking selfie herself Psihoza (sau ...moda!) selfie!

Psihoza (sau …moda!) selfie!

De la un timp televiziunile dar şi presa scrisă se întrec în a ne intoxica cu “SELFIE”! Aproape că nu există zi să nu apară acest concept!

Ce înseamnă “selfie“? Nimic mai simplu decât o fotografie făcută cu obiectivul îndreptat către cel care-l foloseşte! Vă întrebaţi probabil “Care-i noutatea?” Asta mă interb şi eu (şi cred că şi foarte mulţi dintre dumneavoastră) de moment ce, asemenea poze le făcea, de ani de zile în urmă, orice posesor de aparat foto!

Mai în joacă sau mai în serios, toţi am făcut “SELFIE“, nu? Şi atunci, care-i noutatea, fraţilor?! Aşa-i de mediatizat conceptul, încât îţi dă impresia că s-a descoperit medicamentul care vindeca afecţiunile oncologice! Sau, mai ştii(?!), o nouă America!…

Zău, facem un capăt de ţară (cum vine vorba romanului) din bagatele, din lucruri şi “noutăţi” care nu spun nimic. Aceasta în detrimentul unor evenimente, cu adevărat, majore din viaţa de zi cu zi.

Dacă, din cine ştie ce cauze, eu n-am priceput (încă)… EXTRAORDINARA NOUTATE, vă rog să-mi spuneţi. Ca să ştiu ce am de făcut. Ori mă duc la medic, ori-ca să fiu la… moda – mă apuc şi eu de… SELFIE!

selfie Psihoza (sau ...moda!) selfie!

Autor articol: Marc Ciubotaru (Guest Post)

Categorie articol [ Alte subiecte, Guest Post ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Psihoza (sau …moda!) selfie!”

  • Severus
    ... a scris la 21 iunie 2014, 15:40   [#1]

    Nu esti obligat sa faci selfie cum nu esti obligat sa ai facebook sau alte chestii de genu`

    Pe vremuri mi se intampla sa fac selfie cu aparatul meu foto, acu e la moda cu telefonul, moda aparuta din cauza saiturilor de socializare de pe internet si din cauza unor zapacite de fete care au lansat cica moda asta, facand selfie fara numar si postand pe aceste saituri. Si cum e plin de oi pe internet, au sarit aproape toate in prapastie, si s-a creeat si dependenta de chestia selfie.

  • ... a scris la 24 iunie 2014, 17:38   [#2]

    Acum s-a gasit si un cuvant pentru aceste poze. Cred ca de asta se tot vorbeste atat :))

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?