PSD = PNL = Aceeași mizerie!

scAages PSD = PNL = Aceeași mizerie!

Cuvintele sunt de prisos… Doar urmăriți materialul.


Categorie articol [ Mediu, Politica ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

11 comentarii la “PSD = PNL = Aceeași mizerie!”

  • marc
    ... a scris la 9 octombrie 2019, 13:34   [#1]

    Chiar si fara a mai urmari materialul (bun si semnificativ) sunt si eu convins de generic! As mai adauga insa si pe celelalte grupuri politice (asa pot fi numite intrucat, partide nu-s!), fara nici o idelogie, fara platforme si programe clare, fara nici un alt interes decat cel de imbogatire urgenta si prin furt) . Din marasmul in care ne aflam, nimeni nu ne poate scoate atata timp cat prostia-i promovata si ridicata la rang de lege, cat legea adevarata este ignorata, iar natiunea romana dezorientata!… Astea-s parerile mele. Daca o mai fi si altele, sunt bine venite. Eu le accept pe toate dar le trec apoi prin filtrul propriei ratiuni…

  • Francisc întâiul
    ... a scris la 9 octombrie 2019, 14:47   [#2]

    Acum am priceput de unde se trage expresia „a fura ca-n codru”. Codru-i frate cu românul, vorba aia. Până la urmă, „de rupi din codru-o rămurea/ce-i pasă codrului de ea”, vorba poetului. Doar că ăștia fură codrul cu totul…

  • Francisc întâiul
    ... a scris la 9 octombrie 2019, 14:53   [#3]

    P.S.: Sunt tare curios de rezultatul votului de mâine. Am motivele mele să cred că moțiunea nu va trece. Și, chiar dacă va fi aprobată tot nu e mare brânză. La câte târguieli politice s-au făcut pe seama ei, la ce ne putem aștepta?

    Puneți mâna pe ștampile, domnilor!

  • ... a scris la 9 octombrie 2019, 23:31   [#4]

    @Francisc, totul este doar un circ. Moțiunea probabil n-o să treacă și nimeni dintre politicieni, cu excepția lui Ponta+ProRomania, nu dorește cu adevărat ca moțiunea să treacă.

  • marc
    ... a scris la 10 octombrie 2019, 7:49   [#5]

    Fratilor, nu va mai faceti atatea presupuneri si probleme cu motiunea asta! Trece ori ba, soarta noastra tot asa va fi. Sigur va spun si o sa va convingeti…

  • Francisc întâiul
    ... a scris la 10 octombrie 2019, 14:52   [#6]

    Uite că a trecut, Marc! Să vezi acum ce târguieli urmează! Bine că ne scăpăm de Dăncilă și de guvernul condus de ea, dar dacă e să avem un guvern condus de chitarist atunci n-am făcut nimic.

  • marc
    ... a scris la 10 octombrie 2019, 17:12   [#7]

    Eram sigur de acest desnodamant!Deocamdata bine c-am scapat de aceasta adunatura de inculti si incapabili,dar-cum am mai spus-tare ma tem ca pana la alegeri(si chiar dupa)o sa fie o brambureala la fel de mare.Singura consolare e ca …..presupusa brambureala nu o sa fie ,poate,doar numai cu si intre prosti si hoti!II LAS IN PACE SI DE LA 20,30 MA VOI UITA LA …ECHIPA LUI RADOI.Fa-o si tu!

  • Francisc întâiul
    ... a scris la 10 octombrie 2019, 18:35   [#8]

    Încă nu am scăpat de ei, prietene Marc, mai durează o vreme! Am ascultat discursurile de azi din Parlamentul României și am constatat că și unii și ceilalți au făcut doar „bine” acestei țări. Nimeni n-a mâncat usturoi ca să îi pută gura…

    Brambureala de care vorbești abia acum începe, că de-aia e campanie electorală. Ai puțintică răbdare, monșer! Stai să vezi ce promisiuni electorale se vor prăvăli peste alegătorii buimăciți de atâtea vorbe frumos meșteșugite.

    Eu unul m-am săturat de-acu’ trei decenii de tot felul de tovarăși care îmi tot vor binele, convinși că ei sunt cei chemați să împartă bunăstarea pe planetă. Îmi stă în gât impostura lor și nu voi accepta vreodată „lecțiile de democrație” pe care le exhibă.

    De la tata (să-i dea Dumnezeu sănătate și zile!) am învățat un lucru esențial: nu poți trăi bine așteptând ca cineva să-ți dea ceva ci să îți creezi bunăstarea muncind. Din păcate, „democrația” în care am ajuns să ne ducem zilele îi contrazice învățătura. Ca să trăiești bine în zilele noastre nu trebuie să fii harnic și onest. Din contră, cu cât ești mai parșiv cu atât ai mai multe șanse de reușită…

    Voi urmări și eu meciul tineretului cu Ucraina. La cum arată clasamentul grupei, o înfrângere ne cam pune pe butuci.

  • EU, Johannica Bancila
    ... a scris la 10 octombrie 2019, 20:08   [#9]

    N-ar fi pentru prima data in istorie cand poporul deconteaza “potul de la masa de joc”, cazul de fata fiind unul oarecum fericit, pentru ca-l suporta doar din buzunar si nu cu sange varsat. Sa speram ca atat Dancila cu PSD-ul, cat si Johannis vor gasi intelegerea si compasiunea(pentru romani) necesare, ca sa curme criza politica creata si sa investeasca guvernul minoritar Orban cat mai urgent, astfel incat “mediul de afaceri alogen” sa nu apuce s-o foloseasca drept pretext pentru cresteri de preturi, anuland astfel total cresterile de venit dobandite de populatie in urma “guvernarii dezastruoase”. Oricum, prin votul dat la motiunea de cenzura, toate celelalte partide au anulat, cu buna stiinta, orice sanse ale propriilor candidati, anulandu-si totodata si argumentele de negociere pentru turul al II-lea, lui Iohannis aceasta criza politica netezindu-i drumul spre al doilea mandat. OM trai si L-OM vedea premier pe Orb’an, a zis orb’ul. Incordati-va spinarile, ca se pravalesc consecintele! EU unul asa fac.

  • Francisc întâiul
    ... a scris la 10 octombrie 2019, 22:27   [#10]

    Ce gol a dat Petre! Victoria era clară…

  • ... a scris la 16 octombrie 2019, 13:08   [#11]

    Am să redau mai jos un text preluat de pe FB, scris de un anume domn care habar n-am cine e, da’ le zice bine de tot! Și expune cât se poate de clar motivele pentru care adevărul din titlul articolului de pe acest blog, respectiv “PSD = PNL = Aceeași mizerie” este cât se poate de real! Și tocmai pentru că textul postat de acest necunoscut este unul foarte bun, am să-l pun și aici pe blog ca să nu se piardă în neantul internetului, în special pentru că soarta postărilor pe Facebook tocmai asta este…
    Iată și textul:

    Mereu m-am întrebat cum poate funcționa un alegător constant al PNL-ului.
    Ce-l poate motiva să revină mereu la aceeași opțiune politică, chiar dacă, de fiecare dată, PNL-ul de la sfârșitul unui ciclu electoral este, aparent, opusul PNL-ului de la începutul aceluiași ciclu electoral.
    În 2004, PNL intră la guvernare alături de PDL, dar până în 2008 (anul următoarelor alegeri), deja scoseseră PDL din guvern, îl suspendaseră (în cârdășie cu Dan Voiculescu și PSD) pe președinte, și guvernau, veseli, alături de PSD.
    La alegerile din 2008, se prezintă cu mesaje electorale anti-psd, dar nici nu trece 1 an până când, alături de PSD (ca întotdeauna, aș zice), în 2009, votează moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Boc, și, din biroul de la Grivco al lui Dan Voiculescu, îl propun ca prim-miniștru pe mereu atentul și îngrijoratul domn Iohannis.
    Adică, încă o dată, PNL joacă pe mâna pesedeului.
    În 2010, Dan Voiculescu își scoate partidul din alianța cu PSD ca să și-l bage în alianță cu, ați ghicit, PNL.
    Da, Dan Voiculescu (ca și Gigi Becali sau alte mai figuri ale neamului) a fost băgat în Parlament de către PNL, sub fusta largă a PNL-ului.
    Ăsta a fost primul pas spre următoare “mare mutare liberală”, spre acel moment în care PNL a decis că nu vrea să mai joace rolul de amantă secretă, ci vrea să își asume la tribunal adevărata și singura iubire, rostul vieții sale pe Pământ, PSD.
    Cred că perioada USL a fost singura perioadă onestă din existența PNL. Onestă în sensul asumării propriei identități.
    În 2012, alături de PSD, PNL matură pe jos cu toate instituțiile României, de la Institutul Cultural Român până la Curtea Constituțională.
    Sper că măcar asta nu vi s-a ștres complet din memorie.
    Revenim la alegeri și la alegătorii PNL.
    În 2012, PNL intră triumfător în Parlament, la braț cu PSD, cu o majoritate înfiorătoare, peste 66%.
    Așadar, alături de PSD.
    Înjurând de mama focului PDL-ul și pe “dictator”.
    Ca să-și respecte tradiția, însă, următoarele alegeri (din 2016) îi găsesc pe PNL în tabăra “anti-PSD” și în mare iubire cu PDL.
    Adică, împotriva celor cu care intraseră, adineauri, în Parlament. Și, în același timp, alături de fix cei pe care îi blestemau cel mai tare, tot adineauri, la intrarea în Parlament.
    Ca notă de culoare, în 2014, fix anul alegerii ca președinte a domului “liberal” Iohannis, PNL o trimitea în Parlamentul European pe Norica Nicolai, să reprezinte cu mândrie și patriotism interesele neamului.
    Cap de listă pe lista de candidați PNL la alegerile europarlamentare din 2014, a fost doamna Nicolai. Adineauri, în iulie, anul ăsta, și-a încheiat ultimul mandat la Bruxelles, dintre cele 2 cu care a oblojit-o PNL.
    Norica Nicolai, Varujan Vosganian, Tăriceanu, Antonescu,Decebal Traian Ștefan cel Mare Remeș, Tudorel Toader, Victor Ciorbea, Meleșcanu, etc… sunt toți creații “de frunte” ale PNL-ului, vârfuri ale societății, decidenți în numele României.
    Asta crește PNL în ograda sa, de 30 ani, viitorii mari iubitori de PSD, în momentele de relativă cumpănă pentru PSD sau în momentele de maxim ale PSD. “La bine și la rău”, adică.
    De câte ori PSD avut nevoie de o mână de ajutor, PNL a fost acolo, să i-o ofere.
    Când pe față și cu tot partidul (modelul USL), când mai pe ascuns sau cu bucăți rupte din PNL (modelul Tăriceanu).
    Dar dvs pretindeți că PNL încă nu și-a arătat adevărata identitate, ci încă mai are multe de arătat. :)
    Revenind, aveți idee cum funcționează un alergător constant al PNL-ului?
    Ce-și spune el, în ziua votului?
    “Eu cu cine votez, azi? Cu PNL-ul de azi, cel care e opusul PNL-ului de ieri, dar pe care tot eu l-am votat și ieri, când era opusul PNL-ului de azi, cel pe care tot eu vreau să-l votez și azi?”.
    Cum reușesc ei să scuture din cap, ca să scape de vreo 254 de nuanțe de maro, și să rămână în cap doar cu forța a vreo 2 nuanțe de ceva mai puțin maro, atunci când votează, încă o dată, PNL?
    Mie mi se înnoadă creierii.
    Constantin Udriște -- răspuns dat unei doamne subit indragostită de partidul ăsta ciudat.

    (textul original aici)

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?